96

Анонимен

преди 2 месеца

Гледам лели ГЕРБ отново са яхнали метлата и сипят огън и жупел по поръчка от зайчарника.Толкова злобни жени няма в нито една друга партия,като се започне от бивши и настоящи депутатки,та чак до неграмотните,които драскат тук.

95

ВАЖНОТО Е

преди 2 месеца

КИРЧО ДА Е В ЗАТВОРА. ЗАДЪЛГО!

94

Анонимен

преди 2 месеца

Кирчо, имаш една талига депутати. Къде си тръгнал да държиш сметка на другите партии? Вземи си качи на талигата депутатите и директно в Карлуково!

93

Хехе

преди 2 месеца

Приказки на човек,който имаше цялата власт, но от лакомия я изтърва! Как боли....

92

Анонимен

преди 2 месеца

"Има безплатни детски градини, хората видяха сигурност, доходите се качиха, минималната работна заплата се качи много пъти повече,ЦЕНИТЕ СЕ КАЧИХА МНОГО ПЪТИ В ПОВЕЧЕ, отколкото през годините на ГЕРБ"... НАГЪЛ БЕЗПОМОЩЕН *** Е КИРИЛ !

91

Тц,тц

преди 2 месеца

Нека влезят докторите...

90

Анонимен

преди 2 месеца

Най-хубавото в цялата ситуация е,че гербавите никога повече няма да управляват сами,за да крадат като за световно.

89

Анонимен

преди 2 месеца

Киро ти кого търсиш за да имате 160 депутата за конституцията дето променихте С Ицо лодкарят ДПС Кироооо

88

Анонимен

преди 2 месеца

ППДБ бяха загубили изборите, но управляваха с ГЕРБ-СДС-ДПС, понеже са алчни и ненаситни крадци. Щяха още да управляват ако не бяха пресолили манджата от ламтене на министерства. Къде се е чуло и видяло загубилите избори да управляват, при това да искат всички министерства за 18 месеца? Това не беше ли подмяна вота на хората? Никой не е гласувал ала-бала Денков да управлява. Киро като спечели изборите - тогава да решава с кого ще управлява! Сега не е от позицията да пита кой с кого.

87

Анонимен

преди 2 месеца

И Киро първо колко депутата ще имаш мислиш ли и второ като лъжеш ей тъй с кого ще управляваш като си изолиран спри Киро Спри можеш ли

86

Дигитален рекет

преди 2 месеца

По селата няма кнал (то в скъпите крайни квартали на София даже няма), вода и стабилен ток за интернет да не говорим , но пък вече само дигитално рецепти. Това е закриване на българското село. Но пък едня фирмичка ще блажи десетки милиони държавни парици за подръжка от един комп на приложениенцето.

85

Анонимен

преди 2 месеца

Че те си управляват заедно. Преди да се появите вие. ДПС и ГЕРБ управлявах заедно и лавираха между Русия и САЩ. Изведнъж се появите вие от Харвард и политическата криза започна.

84

Анонимен

преди 2 месеца

Е то е ясно и без да го казват.И сега си управляват заедно.Говорят дори с едни и същи думи.Ако някой не го е разбрал,значи е много тп.

83

Фифи

преди 2 месеца

Кире, *** да обереш яйцата, че Велик ден идва !

82

Анонимен

преди 2 месеца

До 61 един и същ драскач нает от облачните лъжите са безпредметни 61 ти няма да управляваш нито милиони ще имаш 61

81

Анонимен

преди 2 месеца

"Според Петков обаче няма гласуване в зала, при което ГЕРБ и ДПС да не гласуват заедно."..... Ами че то същото важи и за ПП-ДБ. Няма гласуване в зала в което ПП-ДБ да не гласува заедно с ГЕРБ и ДПС.

80

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя Киро за власт за пари вече съвсем премина в облаците отврат

79

Анонимен

преди 2 месеца

Какво става? Киро вкара ли Бойко Борисов в килията на затвора, където с Асен показваха в предизборните си лъжи? Нали обещаваха, че ще вкарат Бойко в затвора? Какво се обърка? Или Борисов ги вкара в десета глуха?

78

Анонимен

преди 2 месеца

До 65 ПО голяма мафия от настанените божковисти в парламента облачни НЕ СЪМ ВИЖДАЛА ОТ 30 ГОД НАСАМ АЛЧНИ ЛЪЖАТ НАГЛО ЗА ПАРИ ЗА ВЛАСТ И НАЙ ХУБАВОТО ЗА ТЯХ Е ЧЕ НЯМА КОЙ ДА И ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА РАЗРУХАТА НА БЪЛГАРИЯ 3 ГОД НО ТЕЗИ СЪЩИТЕ ПРАВЯТ МИЛИОНИ А ТИ 65 КАКВО ПРАВИШ

77

Харакиро Парапетков

преди 2 месеца

Ах леле, уличницата в българската политика управлявала с всички възможни партии след като се зарича, че няма с комунисти, с герб, с дпс. Да очакваме ли след изборите да се молят на Възраждане и с тях да поуправляват като запоследно преди да изчезнат?