18

Анонимен

преди 2 месеца

Пфффф тука до 10 г ще се говори арабски и турски. Кви 80 г. Да благодарим на промената

17

Анонимен

преди 2 месеца

По-рано ще е, с този неолиберален режим :)

16

КокоБийч

преди 2 месеца

Колкото и да е тънка, приемствеността ще се запази и българщината ще оцелее в Новия Сеят. Новата България ще е в Америка и Канада. То и сега в Шикаго има поне 200к българашковци. На Уест коуст са поне 100к. Само дето децата ни ще говорят езика с акцент. По-важното е, че ще ги има. За разлика от старата България. До 2100 г. там ще са само мигранти от Азия и Африка. Не се притеснявайте за Бъдещето. Ще запазим езика и традициите, доколкото можем.

15

По нашенски

преди 2 месеца

Щом БАН казва нещо, бъдете сигурни, че е много далеч от истината. Но някой там непременно ще стане доцент или професор с тези изявления, а още двама-трима покрай него ще направят докторантури. После ще се изпокарат помежду си и ще успеят да накарат някой мекушав наш висш политик да им разреши да разделят института си на две, та на негова място да има два института, и двата еднакво безполезни.

14

Трагикомедия

преди 2 месеца

Възродителен процес 2 милиона продадени от БКП на Турция, перестройка 2 милиона продадени от наследниците на БКП демек БСП и ГЕРБ на ЕС за роби. И измислена история за мисиркен от ДС.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Как 2100-ната година? Още 5 години евроатлантизъм и България ще е само спомен от държава.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Комунизмът не прощава.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Не се е стопило. Преместило се е няколко хиляди километра по на запад.

10

Теди

преди 2 месеца

АМИ МАЛКО ХОРА СА БЕЗДЕТНИ ПОЧТИ ВСИЧКИ ИМАТ ДЕЦА И ВНУЦИ

9

Виготура

преди 2 месеца

Намаляваме с 50 000 на година, но кандидати за депутяти, кметове, общински съветници винаги имаме докато навсякъде другаде има дефицит за кадри. Как става тоя номер?

8

Теди

преди 2 месеца

ДНЕС Е БЛАГОВЕЩЕНИЕ ДАНО ДА НИ ВЪРВИ НА ДОБРО А КАКВО ЩЕ СТАНЕ 2100 ИЛИ СЛЕД ТОВА НЯМА КАК ДА ЗНАЕМ БОЖА РАБОТА Е ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ

7

Провинцията

преди 2 месеца

С тези смешни заплати, няма как да има възпроизводство. София не е България. Разбирам, че на никой не му трябват хора, население... Земята под краката ни им трябва, те ще си я населят с африканци.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Спокойно, през 2100 г. българите ще изберат правнука на Тиквата за президент-премиер и той ще ги "оправи" ...

5

Анонимен

преди 2 месеца

Много простНарод, да търпи евронацистите съвсем да го унищожат. При оптимистиния вариант ще ви заградят отвсякъде държавата с огради и ще ви направят на концлагер за мигранти, а при песимистичния вариант ще ви депортират всичките в Украйна, за пушечно месо.

4

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 1 === Бяхме 8 милиона и малко отгоре. Не лъжи другарю! И бяхме толкова, защото границите бяха затворени, а не благодарение на СССР. Ако бяха както сега, надали щяхме да имаме и 1 милион население и то щяха да са само членове на БКП :)))) Останалите щяхме да ядем банани на Запад, да пием Кока Кола и да си бършем задницитe с тоалетна хартия, а не с нарязано "Работническо дело" и "Отечествен фронт" :)))))

3

силно загрижЕна

преди 2 месеца

Кой ще е Началник на държавата тогава, Баце нЕма да е вечен?!

2

пияница мистик

преди 2 месеца

Като чета такива прогнози и гледам какво става в парка пред нас и имам чувството, че само жените в центъра на София раждат. Пълно с крещящи, ревящи и викащи дечурлига. А тези статистики нищо не значат. До 2100 година има толкова много време. Една ядрена война, едно изригване на супервулкан, един паднал метеорит и всичко се рестартира без изобщо да се знае дали ще има и един оцелял от човешкия род

1

Анонимен

преди 2 месеца

По времето на гнилия социализъм....с помоща на руснаците станахме 10 млн.