141

До Южна осетия

преди 3 месеца

Като станем, балканска осетия!

140

Анонимен

преди 3 месеца

Тая вечер центаджиите са предрусали с бяло. Единия ми обяснява как Украйна щяла да превземе Русия, а другия ми казва, че украинската армия вече била дълбоко в руска територия ахахах

139

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна е надупчена като швейцарско сирене, но тръгнала да поразява рафинерии. Защо си хабят дроновете, с които могат да се отбраняват? Няма логика. Освен с тези действия Зеленски да оправдава откраднатите милиарди и провалената контраофанзива.

138

от глупав по глупав

преди 3 месеца

Преди няколко седмици на срещата на ООН в Ню Йорк,където участва и Зеленски,та жената на Зеленски е похарчила 1,1 милиона долара за бижута в магазин на Cartier ,и където е направила скандал с една от продавачките в магазина ,заради което момичето е било уволнено и докато си е събирало багажа е успяло да снима касовите бележки на Олена Зеленска за 1,1 милиона долара похарчени в магазина и след което тези снимки на касовите бележки са пуснати в социалните мрежи.А вие стойте на студено и гладни и пращайте още милиони на Наркозеления.

137

Анонимен

преди 3 месеца

а русия напредна още 15 километра на запад

136

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 131 Абе левак,каква ПВО те гони? Най обикновен дрон малко преработен и натоварен с известно количество експлозив може да бъде пуснат отвсякъде,дори на километър от рафинерия и няма ПВО в света която да го засече.

135

Анонимен

преди 3 месеца

Русия внасат с тръба под земя от Казастан така че няма ги засегне много. Най-много нефт са и в Чечня и Сибир което няма как да се ликвидира

134

Анонимен

преди 3 месеца

Ще си преместят рафинериите в Сибир, и готово! Да видим, как ще ги стигнат?

133

Км

преди 3 месеца

Пак ще има ,,Акордеон свири,майка плаче,,

132

Вижте кво става

преди 3 месеца

"Южна Осетия обмисля да се присъедини към Русия" А България кога?

131

Анонимен

преди 3 месеца

Е как само 12??? А до мАсква стигнаха ли вече хохалите?

130

Йордан

преди 3 месеца

И сега какво, Русия ще трябва също да порази 12 Украински рафинерии, като също убие разни там оператори, механици, електричари, кипаджии, счетоводители, ТРЗ, разни други, които случайно работят там... Не виждам повод за радост.

129

Анонимен

преди 3 месеца

Вземе ли Законната власт в Русия още утре.Путин Ще бъде друг! Още По Безпощаден към УкроФашисткият режим в Киев! И между другото.Путин Ще си Узакони Властта за в бъдеще! Докато този УкроФашист.След 1 април.Ще Бъде НЕЗАКОННО " лице". Заемащо тази длъжност " Президент"!!! Така че всичко Тепърва Предстои!!!

128

Анонимен

преди 3 месеца

Айде спирайте с тези терористични актове, че ни писна, а и умират невинни цивилни хора, нали се сещате, че сега руснаците ще отговорят подобаващо и ще си отмъстят?

127

Анонимен

преди 3 месеца

Руското опълчение ще се справи с останалите рафинерии. Въпрос на време.

126

ДЕРОГАЦИЯ

преди 3 месеца

НАЧИ, ОСВЕН НАШИЯ НЕФТОХИМ ОЩЕ 12 РАФИНЕРИИ НЕ РАБОТЯТ С РУСКИ НЕФТ? ТОВА СА МИЛИАРДИ ЗАГУБИ! КИРО И АСЕН ДА СЕ НАМЕСЯТ ПРЕД УРСУЛА ФОН Л. И ЕС И ДА СПАСЯТ ПУТИН!

125

Анонимен

преди 3 месеца

"тоа пак ревнал за крим и контра настъплението.. КА Ун ве4е воината се води на териториата на ПРО СИА... вси4ки западни медии с амлъклнали като пу...ки.. щото ГЕРОИАМ УКРАИНЕ правиат и невъзмогното"............Тези украински герои с нас в стаята ли са в момента?

124

До невярващите

преди 3 месеца

Има видеа, качени от руснаци! И не знам, защо се кефят на ударите!,, Ухааа! Ещьо адин прильот"?

123

До Социолог

преди 3 месеца

Ние не сме като извратени като изрожденците да искам да видим инакомислещите от тях българи ***. Нито ще им правим мечтания от тях мародерски "народен съд". На путинофилите ще отнемем българските и европейските паспорти. Това им стига. Падналите не ги бият. Великодушни сме. Феър плей.

122

Анонимен

преди 3 месеца

Клиентите на Брендо пак са пребозали.