60

Анонимен

преди 3 месеца

Това за Космоса е блъф и от двете страни, няма космически войски, както каза Рейгън и рашките му се вързаха, но така е в политиката :))) Те първобитните рашки поверваха, че човек е стъпил на Луната, докато янките се усъмниха веднага....сега правиш ли разлика русофилче :)))

59

Анонимен

преди 3 месеца

Таз тьотка ,дето е заляла бюлетини със зелена боя днес я чакат 5 годинки в затвора хахахах другата с кибрита също.Когато си дурак е цял живот хахаха

58

запознат

преди 3 месеца

До Анонимен 31: *** на психиатър, щото си прекалил с научно фантастичните филми! За Посейдон да си чул нещо! Вулкан има, но той се намира в Йелоустон! Американците казват, че като изригне ще покрие цялата територия на щатите без Хавай с около 1 метър пепел! Има един американски пророк! Казва е Едгар Кейси! Та той е пророкувал, че САЩ ще потънат под 200 метра вода и хората ще излират от глад по улиците!

57

Анонимен

преди 3 месеца

Русия вече е загубила технологичната надпревара, тъй като американците са овладели космоса, и техните спътници наблюдават денонощно цялата територия на Русия, като разбира се най-вече се следят нейните стратегически оръжия! Само при опит да ги разгръщат, и изпреварващия удар ще бъде факт! От Русия камък върху камък няма да остане...

56

Анонимен

преди 3 месеца

В Русия няма тотална война, руснаците живеят нормално и знаят че там някъде се провежда военна операция. Русия се развива, Руската икономика през 2023 г. стана номер едно в Европа, безцеремонно свали от пиедестала куцата патица Германия.

55

Русия е богата

преди 3 месеца

Русия има всичко, и енергии, и суровини, и всякакви метали и минерали, и плодородни земи, и води, и гори, и необятни територии. А ЕС са бедни като мишки, нямат нищо, пренаселени, изгониха ги от Африка, изгониха ги от всякъде, изцяло зависими от Русия, дори не могат да се изхранят сами.

54

Анонимен

преди 3 месеца

Хиперзвукът решава всичко. И САЩ могат да унищожат света няколко пъти. Но преди това ще бъдат унищожени.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Путинчо му останаха само ядрените оръжия, ама я запали, я не запали бойната глава, при тех е магия това нещо, да не забравят също и ответната реакция, при която Рша ще се изпари моментално, както и света разбира се :)))

52

Анонимен

преди 3 месеца

За Запада проблемът Путин не е само в него лично, но и в тази качествено и исторически нова стратегия на Русия: настръхнала с най-новите ядрени и не само ядрени оръжия, водеща бойни действия в режим на пестене на ресурси и спасяване на човешки животи, но влага колосални сили в собственото си цялостно развитие.

51

Анонимен

преди 3 месеца

Eврокочината излезе ли от рецесията?

50

Анонимен

преди 3 месеца

В Русия вече живея добре, и ще живеят още по-добре.

49

замириса на кръв

преди 3 месеца

Шизофреничните положителни скандирания за "подкрепа на Украйна докрай" и "неизбежно поражение на Русия" някак внезапно се свиха и загуби предишния апломб и се сменят с "трябва да се готвим за война".

48

Анонимен

преди 3 месеца

Всички предварително оркестрирани и координирани информационни съобщения на обичайните говорещи герои са се превърнали в хаотично пърхане на петел, чиято глава е отрязана, но той все още бяга, шумно пляскайки с крила. Президентът на Чехия русофобът Хавел обяви създаването на "съюз за муниции" в Европа за съвместни покупки на боеприпаси за Украйна извън ЕС, но след това се оказа, че не са намерени доставчици, нито пари, нито памук, необходим за производството барута на снарядите.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Властите на Европейския съюз, на прага на нашествието на руските орди, решиха да не чакат "Америка-с-нас" и започнаха да обсъждат създаването на тяхна собствена могъща европейска армия, но след размисъл решиха - "майната му" на фона на факта, че "на отбранителната индустрия на ЕС и липсва финансиране, за да произведе необходимото количество оръжия както за Украйна, така и за собствените нужди".

46

Анонимен

преди 3 месеца

Никаква държава Украйна няма и не може да съществува на руска земя. Бившата УССР изцяло е разположена на руска територия.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Ще пият една студена вода украинците, ако оцелеят. А американските канибалски фирми на територията на бившата УССР много студена водица ще излочат.

44

Анонимен

преди 3 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

43

на 10та степен

преди 3 месеца

Във френския парламент нежният премиер размахвайки френетично ръчички и с обезумял поглед вика, че една победа на Русия ще бъде катаклизъм за покупателната способност на францетата, инфлация при храните на 10та степен, експлодиране цените на енергията на 10та степен, като подчерта, че "говорим за защита на Украйна, без да водим война с Русия". А в България на коя степен, или скача на експонента.

42

Анонимен

преди 3 месеца

До 2 години квичаха.Нашляпа сума ти постове с пълни глупости.

41

Е?

преди 3 месеца

За да пратиш два искандера един след друг по "детски лагер" в Одеса ,значи бая офицерски състав на наркомана и байдъна е дал фира хахахаха