94

Смахнат

преди 6 месеца

Удри Вова

93

Анонимен

преди 6 месеца

До 91, мога да дойда само да ти набия кухата рyска манерка! Много здраво да ти я набия

92

Анонимен

преди 6 месеца

до 92 Кравар, нека натовците да влязат в Киев и като ударят братушките града натовците да тръгнат да нападат братушките. Ще ми е много интересно как ще стане, кравар!

91

До 90

преди 6 месеца

Точно така. Тоя си мие ръцете все и все е чист уж. Никакво решение не е взел ама все нещата са в ущърб на България. Как така се случват тия работи. Време му е да обясни!

90

Анонимен

преди 6 месеца

Макрон праща военни инструктори на украинска територия. Французите ще са първи, англичани, холандци, канадци и латвийците също ще участват в корпуса на НАТО на украинска територия. Архитъппакът Путин е предупреден че всякакво нападение на територията на която ще е разположен корпуса на НАТО ще се счита за пово за изпепеляване на Масква.

89

До 88

преди 6 месеца

Май скоро ще заминаваш за Украйна да се биеш с кухненски нож. Защото Денков толкова само ще ти отпусне.

88

Анонимен

преди 6 месеца

до 87 Той Костадинов много внимателно слушаше Денков в залата в петък и след като застана на трибуната му каза в очите: Денков, че вие другата седмица няма да сте премиер заради ротацията. Това значи ли че можем след ротацията да предполагаме че ще изпращаме войници след като Габриел е премиер? Кажете бе, Денков?

87

До 87

преди 6 месеца

И тук пишат хората че бил подписал споразумение Български войски да заминат за Украйна. Като нищо са му извили кашкавалените ръце и е подписал.

86

Анонимен

преди 6 месеца

До 84, ти си руски тpoл съдействащ за разпространяване на фалшиви новини! Ще бъдеш намерен и ще ти се потърси отговорност!

85

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 56 - Бият се в гърдите, че няма да изпращат наши на фронта, но Денков каза "докато аз съм премиер". А утре, като няма да бъде, дали важи биенето му в гърдите? нещо не им вярвам много. той и чужденци нямаше да приема, пък се оказа, че е подписал. И сега премиер - не премиер, ще си ги приемаме.

84

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 71 Путин няма друт избор освен да се крие в бункера и да се моли на неговия си православен бог да не го удари бомба по тъпппата картуна.

83

Анонимен

преди 6 месеца

До 81, няма да съобщи! Други несбъднати мечти имаш ли?

82

До 76

преди 6 месеца

Ужас! Как може да причини такова нещо на нашия народ, тоди плаий Денков! Веднага на народен съд!! По бързата процедура!!

81

До 77

преди 6 месеца

Така хубаво ще те изрусофилят като те пратят в Украйна според новото споразумение, че няма и да разбереш откъде ти е дошло!

80

Пютин

преди 6 месеца

20 000 - това и за 1 ден не стига при война срещу нас!

79

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен п70 -Гледай да не съобщи същото дойче веле за експлозии на Аспаруховия мост ,или на моста в Лос Анжелис.

78

Нервноатлантик

преди 6 месеца

Нервноатлантик съм. Следвайки наръчника на младия евроатлантик на ППДБЛГБТ си смених пола и пратих любовния си инструмент като помощ за Украйна. Смяната на пола ми я спонсорира Фондация Америка за Украйна. От Козяк даже написаха статия и ме похвалиха, а лично Кокорчо ми връчи орден дже-н-дър на годината. Сега реших пък, че искам деца, и осъзнах че май малко се прецаках. Обадих се на Козяк да питам има ли път назад. Те веднага ме записаха в Коалиция на желаещите и ме пратиха на фронта в Украйна.

77

Анонимен

преди 6 месеца

До 76, ти си НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ! Трябва да бъдеш подведен под отговорност за разпространение на ФАЛШИВИ НОВИНИ!

76

Анонимен

преди 6 месеца

до 70 Муахахаха...кравар, нападението с дронове на Кримския мост е от вчера където само е преустановено движението. Току що Дойчето веле съобщило??? Тия много бързи с инфото бре! Няма разрушения по моста, кравар колкото и да ти се иска.

75

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 73 Русофилите винаги са били на грешната страна.