311

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 318 По принцип полските наемници ги видяхме колко бързо бягат и при Артьомовск и при Авдеевка. Като се има предвид че това са хора от спецчастите,тоест по добре подготвени от другите,смятай другите какви бързаци са.

310

Анонимен

преди 6 месеца

Абе... Къде е самолетчето А-50 за 400 000 000 долара? ))))))) :)

309

Анонимен

преди 6 месеца

Не само феновете на конспиративните теории, а и сериозни учени вече твърдят, че ковид пандемията е предизвиквана от човешка ръка и вероятно COVID-19 е създаден в лабораториите на ЦРУ в украйна, а после е изпуснат, нарочно. По този повод всевиждащата българка неведнъж е намеквала, че болестите, които вижда в бъдещето, са в нашите ръце, т.е. от човека зависи дали ще ни застигнат или не.

308

Анонимен

преди 6 месеца

През 1981 Ванга изрича следното откровение: Много и незнайни болести ке се явят. Хората ке падат като круши по улиците без видима причина. А това е все още предотвратимо, защото е във вашите ръце. Разбира се, всичко е въпрос на тълкувание, но е голяма вероятността тук тя да е предрекла, че масовият мор ще си е човешко дело, т.е. изкуствено създадени вируси в лабораториите на ЦРУ в украйна!

307

анонимен келеш

преди 6 месеца

Аре копейки днес е време за почивка,че идва пак петък:):):)Чао до утре!Денсинг Старс и после Лутън-Ман Сити!Кеф!Вие тук си метайте виртуалните Посейдони и Кинжали с Вовата:):):)

306

Анонимен

преди 6 месеца

Лечителката Атанаска Стратева от Велики Преслав пък си спомня следното: Ванга казваше така: Краят на света идва, но да не се плашите, вие сте си го предизвикали. И орехи няма да има, а като орех няма и мозък няма.

305

Анонимен

преди 6 месеца

Ако победи Украйна, следващата му цел е Молдова или Грузия, пак не са страни от НАТО :)))

304

Анонимен

преди 6 месеца

пожелавам му на кремълското тъпите му ядрени глави да се взривят в русия, да са скапани като москвич

303

Анонимен

преди 6 месеца

Американските военни експерти казаха как може да бъде потопена Великобритания под 200 метра силно радиоактивана океанска вода. Първо ще бъде ударена от тежката ракета Сармат със 16 броя хиперзвукови планиращи бойни модули Авангард движещи се със скорост 32 км./сек.. След това западно от британските острови ще бъде активирана 100 мегатонна ядрена бойна глава докарана там с помощта на ядрения дрон Посейдон движещ се със скорост 200 км./ч. на дълбочина до 1000 метра.

302

Анонимен

преди 6 месеца

На някои много им се иска Европа отново да е във война. И вече дори си говорят сякаш е почнала. Както казват внимавай какво си пожелаваш. Да не почне война някъде другаде.

301

Анонимен

преди 6 месеца

Щом ще се бият с НАТО, да наблегне на беговата подготовка! По принцип включването на една Полша е достатъчно да се въздаде справедливост в кратки срокове!

300

Анонимен

преди 6 месеца

Не отдавна NOAA прогнозира какво ще се случи с питейната вода ако Русия взриви само една подводна атомна бомба с мощност 100 мегатона: Ще се формира цунами вълна висока над 500 метра която ще залее познатата ни суша до височини от 200 до 500 метра със солена вода и ще ликвидира 90 % от достъпните ни към момента источноци на питейна вода. Цунамито ще закара топла морска вода към северния и южния полюси която ще провокира засиленото топене на ледовете там. Това ще потопи допълнително достъпна суша

299

Анонимен

преди 6 месеца

Той ги заплашва, но си знае, че не може срещу НАТО, затова напада страни извън НАТО :)))

298

До анонимия келеш

преди 6 месеца

Че си анонимен и *** спор няма. България е тясно специализирана в ловенето на руски шпиони,други тука няма. Целият свят ни е приятел и се бори със зъби и нокти за нашето благоденствие. Целият свят се бори да има България на три морета. Те другите държави нямат интереси? Кажи сега как Украйна се бори за нас? Напиши нещо за евроатлантическите ценности? Да не забравиш да ни напомниш че мусаката убива климата според ЕС.

297

Политици престъпници

преди 6 месеца

С такива управляващи като ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС пак сме на губещата страна. Бог да пази България.

296

Анонимен

преди 6 месеца

Дъщерите ви ще раждат и отглеждат децата си в противоядрен бункер! Те никога няма да видят синьото небе, защото то няма да бъде вече синьо!

295

да бе

преди 6 месеца

и мравките се готвели да удушат слона, такава ще е битката ви срещу НАТО, ще ви размаже кто. мравка

294

Факти

преди 6 месеца

Най успешният агент на Путин е зеленото джудже. Той утилизира за 2 години бандеро фашистите в Украйна, изпразни военните складове на цялото НАТО, и вкара в рецесия целия западен блок с непрекъснато искане на милиарди евро които потъват незнайно къде.

293

Анонимен

преди 6 месеца

Той блъфира, ама западняците му се вързват... :)))

292

Анонимен

преди 6 месеца

оф аман от дребния параноик