789

българин

преди 4 месеца

Смел и умен мъж е Денков.

788

Анонимен

преди 4 месеца

Виждам че отминавате мнения с мълчание. . . Вместо да се опитате да вникнете какво ви казват.

787

Анонимен

преди 4 месеца

гледа като итрещял , но иска да пътува кандидатът . Е ..га си държавата , щом аз съм и премиер !Сервилност ,лакомия и простотия заедно в един човек с претенции за нещо повече .

786

Крайните Крайници

преди 4 месеца

Дано не е така. иИначе много печално ще е да се погребват парчета от хора разкъсани от взривове и с тел завързани за да бъдат кофкегирани, като понякога роднините им казват - нашият Иваненко имаше два крака и две ръце а сега в ковчега има само 4 крака. . . . тъжно, много тъжно. . . защото 4те крака са леви, различни по възраст, на дължина и номер на обувките. . .

785

Мирният Договор Иде

преди 4 месеца

Както върви историята,Руснаците трябва да изпратят шпицарно командо за охрана наЗеленски.Киевската хунта като нищо шего утрепа с бомба а на лобното му място ще наметат парчета от руски ракети,самолети и танкети,само и само дазашият убийството на Зеленски на Задполярната Група "Помагачите на Навалний".Така че в 10на супер танка цялата Рада барабар с Зеленската орда да бъдат изнесени на сигурно място и охранявани докатао не бъде ликвидиран и последния УкроФашуткас.Зеле ще подпише Мирния Договор.

784

Радио Лондонска

преди 4 месеца

Леле ,мале! Къде ги намират такива екземпляри?

783

Анонимен

преди 4 месеца

Толкова тъпо е уж учен човек , а да не е чул и разбрал какво предупреди лидерът на голямата братска държава , че без тях светът няма да съществува . точно и ясто го каза , това е предупреждение какво ни чака без тяхото съществуване . Ще се изпарим преди тях ! Стана лли ти ясно кандидат пътешественико ? Ако не си разбрал да ти се повтори като на първолак!

782

Анонимен

преди 4 месеца

План Б за Украйна. Владимир Зеленски каза, че Украйна няма "план Б", ако Съединените щати не отпуснат многомилиардна военна помощ. Но Давид Арахамия, ръководител на фракцията "Слуга на народа", изрази, че има план Б. Той заяви, че недостигът на боеприпаси и военно оборудване ще бъде заменен с жива сила. Добър Ви ден русофоби!

781

Деди

преди 4 месеца

Вярваш ли на думите си бе, Академико? Май си забравил, че победителите не ги съдят. Виж, обратното е вярно - победените, особенно престъпници-политици и военни отиват на съд

780

уу

преди 4 месеца

За дипломат, премиер, народен водач не ставаш, съсредоточи се върху химията.

779

Анонимен

преди 4 месеца

Единственото, което получиха колумбийците, беше гарантирана ликвидация при среща с ВС на РФ.

778

Анонимен

преди 4 месеца

ВС на РФ денацифицираха поредната партида колумбийски наемници. Четирима бойци бяха убити в контролирания от Киев Курахов. Медиите научиха за смъртта на наемниците от близките на един от тях. Отбелязва се, че те дори не са били информирани за смъртта на техния близък. Сега близките се опитват да получат тялото. Колумбийски наемници по-рано се оплакваха, че режимът в Киев не помага на семействата да си приберат телата - сега има потвърждение за това. Бойците казаха още, че МО на Украйна, примамвайки ги в редиците на ВСУ, им е говорило лъжи за облаги и гаранции. Единственото, което получиха колу

777

Анонимен

преди 4 месеца

В околностите на Авдеевка са идентифицирани 881 украински войници, за чиято неотдавнашна смърт се съобщава в социалните мрежи. От тях 444 са на възраст от 48 до 51 години. Останалите са на възраст от 16 до 70 години, като повечето са над 40 годишни. Голяма част от тях са новобранци, преминали кратко обучение и това няма да свърши, докато Украйна готви нови вълни на тотална мобилизация.

776

Анонимен

преди 4 месеца

Близо до Авдеевка е елиминиран видният украински националист Иван Корнут (позивна "Мазепа"), започнал фашисткото си дело още през 2014 г. с батальон "Айдар".

775

Анонимен

преди 4 месеца

За теб ще има правосъдие, из-од.

774

Деди

преди 4 месеца

Много си късопаметен бе, Академико! Не бързай! Първо ще има съдилища за осранните-"политици" и укро-военните за престъпленията към рашките в ДНР и ЛНР. После съд за Зеления-наркоман и цялата негова кохорта, и само ако "победят" думите на Академика струват нещо. Иначе, дрънчат на кухо! Вярваш ли си или забравящ, че победителите не ги съдят. Цялата история е низ от такива примери.

773

Анонимен

преди 4 месеца

Като се има предвид,че самите те защитават наркобизнеса в зоната на бойните действия,най-вероятно резултатът ще бъде точно обратният.

772

Анонимен

преди 4 месеца

Лекарите от ВСУ получиха разрешение да използват наркотици на бойното поле. МО на Украйна и Гослекслужба са предоставили на бойните медици специално разрешение за използване на наркотични и психотропни вещества за оказване на първа помощ.Съобщава се,че първият лиценз е издаден миналата седмица.Така първите забранени субстанции пристигат на фронтовата линия и то легално.Украински служители казаха,че целта на подобни мерки е уж да се регулира трафикът на наркотици на фронта.Като се има предвид,че самите те защитават наркобизнеса в зоната на бойните действия,най-вероятно резултатът ще бъде точно

771

Анонимен

преди 4 месеца

Руснаците ще стигнат до Днепър и след това чак ще се захванат с Одеса и някой други региони. За момента им е важно да тролят запада рушейки украинската икономика. Запада пък напук решава да не храни повече украинчетата, ама им показва пълна подкрепа - "гладувайте и умурайте, ние сме с вас": викат целия запад на Украйна. И какво да правят, бедните украинчета гладуват и умурат, защото забада е с тях...

770

2

преди 4 месеца

"Неговите войски са на изчерпване, както и на боеприпаси и оръжия, а политическите борби в западните столици задържат доставките и помощта", се казва в статията. Броят на жертвите, отбелязва Блумбърг, е "най-високият във всеки европейски конфликт след Втората световна война".