165

Анонимен

преди 4 месеца

До *** - Ееее, много искаш от депутатините. те с едно ме-кане в българския език не могат да се оправят, а постоянно се излагат, като излязат по тв да си говорят небивалиците, ти искаш от армейско въоръжение понятие да си има човек, дето сигурно не е помирисвал казарма. То затова му е и лесно "акъли" да раздава.

164

Анонимен

преди 4 месеца

Ей *** дебелокожи,ако утре има десант то първо вие ще се изнесете от тук заедно със Свинчо и Прасчо,второ ние докато се усетим е то тези от десанта ще са на центъра на София и трето не ни вкарвайте във беля насила ,който толкова милее за Украйна марш там на украинския фронт да напълните гащите заедно с най големия ястреб и евроатлантик Д.Б.,мръшляци нещастни

163

Анонимен

преди 4 месеца

Десните да ходят да атакуват Авдеевка по-добре. Нека покажат, че са сериозни.

162

Римлянин

преди 4 месеца

Рева ви казвам! Толкова джилязо ще се похаби...Последно плаках така на филма "Титаник". Айшето ме пита накрая на филма: Що ревеш бе, Асане? Как няма рева маааа, виж колко джилязо потъна.

161

Анонимен

преди 4 месеца

Мирчев , бери китки да посрещаш руснаците ако " направят " десант във Варна , дупе продажно .

160

Дясна мисъл

преди 4 месеца

35 години няма война, защо са ни бетеери? Ако бяха нужни, щяхме да ги използваме да нападнем Северна Македония или Турция, Гърция. Само стоят на склад неизползвани. Защо не ги използваха за война, да спечелим нещо от тях?

159

Анонимен

преди 4 месеца

До Европеец с главно Е! Ако наистина Русия ни нападне, приятелю, ти ще си осмърдян до ушите в екскременти. Вероятно няма да оцелееш и 24 часа.

158

Неграмотник

преди 4 месеца

Ивайло Мирчев е военно неограмотен политик хабер си няма от армия въоръжение . Първо което ние нямаме подразделение което да отреягира на десант какъвто и да е той Руски или Турски . С тия БТР може единствено да занесат баница и чай на десантиралите тъй като това е техника пригодена за транспорт с по висока проходимост. За унищожаване на десант е необходимо боеспосбни и обучени подразделения който ние отдавна нямаме . Нали видяхте НАТОВСКИТЕ въспитаници на фронта как панически бягат вече и

157

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 176 - Абе хич не е смахнат народът, личи си по мненията. Смахннати са мирчотагаренковци, избрани с едни ню-ню % и дрънкащи врели-некипели в НС, щот трябва да си заработят заплатите. Иначе работа някаква да са свършили няма. Много е търпелив народът, но като му свърши търпилото, не ми се мисли.

156

Тома неверни

преди 4 месеца

Ако стане война,тоя мирчев,гори като пипер в чушкопек...Откъде противогаз за тая кофа?????????????????????????????????????????

155

Анонимен

преди 4 месеца

На кoмyнeтата от ДБ ли викат десни.. Смях! Сега остава да ми кажат, че тотaлитаризма е дясна идеология..

154

Европеец с главно Е!

преди 4 месеца

Ивайло Мирчев задава правилните въпроси и дано има кой да отговори. А който е оцвъкал логистиката да понесе отговорност. Ако наистина Русия ни нападне ние какво, един танк не може да преместим навреме. Срамна работа. Украйна има нужда да се гласува нова помощ, ние старата още не сме пратили. Цялата работа ни е такава. Срам!

153

Анонимен

преди 4 месеца

те нашите бетеери са идеални за украинския възродителен процес и за насилствената мобилизация. Спира бетеера излиза затворническия екип от азовци и хваща и вмъква мирните граждани и хайде в Авдеевка. Ама ги забавиха и падна Авдеевка.

152

Анонимен

преди 4 месеца

Аааа те са 80 % , нашите БТР-и ще спасят Авдеевка , пожарникарските , смахнат народ къде не му е работа се вре . Сигурно милиони българи набутаха Украйна в тонва безумие , а не интересите на САЩ и Англия , абе аглосаксонскато пасмина .

151

Анонимен

преди 4 месеца

На *** от ДБ ли викат десни, смях.

150

Анонимен

преди 4 месеца

За Васил Левски една дума не написахте ! Продажни долни твари !

149

Деди

преди 4 месеца

Дебелият Мирчев, който много поотъня напоследък, с тая "спортна" форма да спретне ръкави и помага за превоза на тоя ръждясал скраб, а не да сипе "лозунги" от НС! Само, че едно е да хвърляш кьорфишеци, друго е да вършиш истинска работа!

148

Кукумяу

преди 4 месеца

Сакън ако бяха отишли навреме нашите 100 тенекета само при вида им русите щяха да подвият опашка и да напуснат Украине. Тагарчук, ти си виновен, че укрите загубиха Авдеевка. Ако не си ги изпратил преди да са паднали Купянск и Одеса пак ти ще си виновен! Полк. Марков каза че най-вероятно си руски агент, май ще излезе прав.

147

Анонимен

преди 4 месеца

до 164 Зозо, кравар, напънът за Авдеевка е от октомври миналата година тоест преди 4-5 месеца, а не от 10 години, кравар!

146

Анонимен

преди 4 месеца

Тахарев е учил в Москва