288

Теди

преди 4 месеца

Може би в бъдещето хората ще станат безсмъртни кой знае

287

Д. Стоянов

преди 4 месеца

Един достоен човек, руснак, патриот, национален герой беше убит от Путин и кремълската система! Но да не забравяме, че истинската Русия е велика сила и ще се вдигне и ще измете всички сатрапи от власта!!!

286

Теди

преди 4 месеца

Ако ядеш от дървото на живота в Рая ставаш безсмъртен обаче Господ го пази от нас хората нали затова е изгонил Адам и *** от Рая защото са яли от дървото на доброто и злото въпреки забраната на Господ

285

Теди

преди 4 месеца

Всички ние умираме все някога те какво искат да живеят вечно ли може би в бъдещето ще стане хората да са безсмъртни има дърво на живота в Рая обаче Господ го пази и е оставил херувим с огнен меч да го пази когато е изгонил Адам и *** от Рая и е затворен портала към Рая и не се знае какво ще стане в бъдещето и науката напредва страшно много

284

Анонимен

преди 4 месеца

Коментарите на политическите мъпети у нас бяха известни още преди да си бяха отворили устите. Първо се изказват един-двама западни лидери, и същото се прехвърля на празния хард диск на мъпета.

283

Анонимен

преди 4 месеца

Golemi krokodilski sylzi i iskazvania ot typi politizi i bg.urki

282

Анонимен

преди 4 месеца

Krokodilski sylzi i iskazvania ot politizi i negramotni bg.urki

281

Анонимен

преди 4 месеца

Всяко чудо за 3 дни.

280

Вьзмутен

преди 4 месеца

За мен е най странно исказването на тримцата - христо и атанасов които по костово време обьрнаха бьлгария на свой частен бизнес и я разпродаваха на безценица или на буци който я бе превьрнал с шиши в личен султанат и който му се испречеше биваше смазан Какви демократи точно са тия

279

Анонимен

преди 4 месеца

Платили са му да умре там. Навални е камикадзе. Не го слушаше главата.

278

Анонимен

преди 4 месеца

Като човек с критично мислене, първо събирам цялата налична информация и тогава си правя заключение.Понастоящем никой не разполага с цялата информация. Днес станахме свидетели на банда умственоограничени индивиди, представящи се за лидери на Европа и САЩ, които си формират мненията импулсивно и на базата на нищо. Лидер на една страна, който е импулсивен и прибързан е вреден за нея.

277

Килгор Траут

преди 4 месеца

След като и Путин си отиде по реда, сигурно и той ще се окаже предател. И шпионин. Затова е сигурно, че и Навални е шпионин. Задачата му е била да се върне в Русия, да влезе в затвора и да умре там. За да може да злепостави Путин преди изборите. Гениално, но не и за русофилите. Те веднага разкриха перфидната конспирация на МИ 5, 6 и 007... Ако не вярвате, продължавайте да четете коментарите им. Само едно не могат да обяснят: защо не живеят в руския рай, ами се мъчат в гнилия Запад?..

276

Анонимен

преди 4 месеца

Ами така става в Русия, с който тръгне срещу правителството. Докато в България разнасяха ковчега на Бойко Борисов, слагаха бесилки в София, черни чували за трупове разпъваха пред къщата му, тормозеха бременната му дъщеря, тормозеха цяла София, а на 2.09.2020 преди обед запалиха полицаите пред Партийния дом със слама, а вечерта мятаха бомбички. Но сега се прегръщат с Борисов и управляват България с неговата благословия. Това нормално ли е? Или има нещо гнило в България?

275

Анонимен

преди 4 месеца

Навални беше имаше лошо здраве, никой не го е убивал.

274

Анонимен

преди 4 месеца

Do2 SMESCHNIK i kak be zarvulo ne govori ot imeto na Balgaria pomiar

273

Анонимен

преди 4 месеца

Владимир Владимирович може да е всякакъв, но може да се извлече челен опит от неговите похвати. Ето, нашата съдебна система е сериозно корумпирана, зациклила и не може сама да се справи с корупцията. Днес някой прокурор се спънал по стълбите, утре друг се натъжил и скочил от последния етаж на болница, трети се удавил в Родопите, докато лови пъстърва. Инсултът също е страшен бич за родния прокурор. Водете си бележки ДАНС.

272

Анонимен

преди 4 месеца

Неразбираемо е за мен колко интелектуално осакатени хора се изказаха днес по темата, твърдейки че е убийство без да са били свидетели, без да е изготвена експертиза и без никакви доказателства в подкрепа на твърденията си.

271

Анонимен

преди 4 месеца

До Килгор Траут Странна не бих казал по скоро с разнообразна история! Предполагам повечето руснаци не харесват комунизма, нито фашизма, но подкрепят Путин защото е на страната на правдата.. Проблемът по скоро е, че както всеки знае понякога правдата трябва да бъде отстоявана с кpъв..

270

Анонимен

преди 4 месеца

304 я кажи за "нотариуса" как трябва да го почитаме според ДБ ценностите на Лозан Панов.

269

Анонимен

преди 4 месеца

Добре , че сноудьн избяга в русия да отърве смьртта в демократичният -сащ уви асанж нямаше този кьсмет вероятно ще почине внезапно от ковид като милошевич