212

Анонимен

преди 4 месеца

За първи път чух за непалски пехотинци при Фолклендската криза. Тогава ги бяха наели англичаните. Та....

211

Патриот

преди 4 месеца

2000 евро или 2000 долара? Тоя сайт е тотал щета.

210

Анонимен

преди 4 месеца

Чудо голямо.

209

До 220

преди 4 месеца

Осъзнаваш ли как си противоречиш? Кой първи нарича тези земи Украйна - поляците/литовците или по-късно руснаците? Объркваш се в собственото си невежество.

208

ИСТИНАТА Е ТОВА

преди 4 месеца

Съюзникът на МАОИСТКИ Китай АЛБАНИЯ като вътрешен човек във БЛОКЪТ НА КИТАЙ дефакто пускат коронавируса в Ухан..........СУЛТАНЪТ на Османската империя още преди да УМРЕ ги създава двамата БЛИЗНАЦИ : АЛБАНИЯ и СССР.!...АЛБАНИЯ псевдокитаймаоистка винаги е имала обща граница с ЛИБИЯ на МУАМАР КАДАФИ дето точно преди да го убият изрече в интервю цитирам по памет:"ХАРЕСВАМ ВСИЧКИ ВКЛЮЧИТЕЛНО АНГЛИЯ, САЩ,БЪЛГАРИЯ и прочие с ИЗКЛЮЧЕНИЕ на ИТАЛИЯ която дължи МНОГО ПАРИ на ЛИБИЯ за колонизация с КЪРВИЩА

207

Анонимен

преди 4 месеца

Русия и Украйна са две деца на Киевска Рус, но руските мегаломани считат себе си за единствени наследници. Те не признават историческата истина, че украинците са наследници на Галицко-Волинското княжество, отломка от Киевска Рус, както не признават, че са взели азбуката и културата си от българите.

206

Анонимен

преди 4 месеца

До До 213- НАРАТИВА НЯМА ДЪРЖАВА УКРАЙНА- ПОВТОРИ ЛИЧНО ДУЧЕ ПУТИН В ОНОВА ИНТЕРВЮ И РУСОФИЛИ ГО ПОЕХА- МОЛЯ ВИ ЗАМИНАВАЙТЕ НАЙ ПОСЛЕ В РАША СТИГА СТЕ СЕ МЪЧИЛИ ТУК- ЕЙ ВИ НА 2000 ДЛ ЗАПЛАТА И СТАЯ В КОМУНАЛКА И СТЕ В РУСКИЙ МИР!

205

митът за протоукрите

преди 4 месеца

Украинските учебници съдържат много подобни митове. Например този списък включва:Черно море го изкопаха украинците;Реформите на Петър Велики са направени от ръцете на украинци(кои не се уточнява);По времето на Римската империя Украйна вече е съществувала и е можела да се съревновава с нея по сила и мощ; Буда,Достоевски и може би Христос са били украинци;Боршът е измислен от украинци.Наскоро този списък беше допълнен с ново "изобретение" на украинците:третият президент на страната Виктор Юшченко заяви,че руснаците не са имали бани и печки,предполага се,че древните украинци са ги измислили.

204

Анонимен

преди 4 месеца

Преди повече година 02.02.23г. близо до Кременная руските войски унищожиха един от създателите на легендата за протоукрите, львовския археолог и заместник-директор на историко-културния резерват "Давнiй Плiснеськ"(Древен Плиснеск) Андрий Филипчук. Един от идеолозите на съвременния украински нацизъм отиде при Бандера. Да гори в ада.

203

Анонимен

преди 4 месеца

Когато войната свърши ще се разберат чудовищните загуби на ВСУ, които към момента възлизат на над два милиона души убити, ранени и безследно изчезнали. Зеленски си е накупил имоти за стотици милиони долара по света и го боли оная работа за украинците. Генералите му трупат тлъсти суми по офшорни сметки и с нетърпение очакват краят на войната за да се запилеят по света и да живеят за сметка на милионите погубени човешки животи и съдби. ЦРУ-то и МИ-6 подготвя за следващият исторически цикъл от 50 години нови фашистки идеолози, които да вземат най-сетне този реванш срещу Русия и да я унищожат.

202

До 213

преди 4 месеца

Името Украйна се споменава за пръв път по времето на Полско-Литовското княжество за означение на земите около Галиция и Волиния. По-късно руснаците наричат местното население украинци или малоруси т.е. малки руси, за да подчертаят разликата им себе си, московските руси. До времето на Петър Велики Русия се е наричала Московия.

201

Анонимен

преди 4 месеца

Най-голямата лъжа на нашето време е либералната демокрация. САЩ са най-голямото доказателство за това. Печатай пари и властвай над света. Доларът е покорил целият свят. Който се е проивопоставил на тази философия е унищожен. Която държава не е пожелала да се кланя на долара е покорена, чрез насилствено "демократизиране". Идва обаче краят на тази власт. Ще бъде кървав край, но ще се сложи новото начало на многополюсният свят при което, ако доларът не се свие и примири с новият световен ред, ще трябва завинаги да се раздели с територията и държавата си.

200

Анонимен

преди 4 месеца

Всъщност мантрата за ЕС и обединяване на всички народи е единствено и само за 6e3pogHuцu на които единствената цел е да прилапат, колкото се може европари от еврофондове, чрез европроекти и за тия които се обезличават влизайки в структорите на управление на ЕС заради високите доходи, а дали ще стане или няма да стане тази философия за ЕС, тях не ги интересува. Ако не стане зад океана има страна на свободата. Там ще отидат с натрупаните и откраднати пари. Ако стане - докато стане, какво пък ge6uлuTe си го заслужават. Никой не ги кара насила да вярват в утопии.

199

1

преди 4 месеца

Украйна, ти славна страна на герои! Със огън и меч синовете твои душманите върли подлагат на сеч, и пишат послание със тяхната кръв върху черната пръст " Свобода или смърт! " СЛАВА УКРАИНЕ!

198

Анонимен

преди 4 месеца

Войната срещу руските изрроди трябва да продължи докрай.

197

Анонимен

преди 4 месеца

Иванчо, защо всички бягат на Запад? Иванчо веднага отговорил: За да разширяват ареала на ЛГБТ общностите, госпожо. Добре Иванчо, а има ли нови страни в този ареал? Отговорът пак бил моментален: Да госпожо, това са Швеция и Финландия. Браво Иванчо. Видяхте ли деца какъв евроатлантик си имаме в класа! Вземайте пример от него! Марийке ти ако не вземеш пример от Иванчо, ще си останеш в групичката на калпазаните, разбра ли? Да госпожо, казала Марийка, аз много обичам Иванчо и съм навсякъде с него. Браво Марийке! Видяхте ли деца, всички трябва да са като Марийка и Иванчо.

196

1

преди 4 месеца

ЧЕСТИТА НОВАТА 2024 ГОДИНА! ПОЖЕЛАВАМ НА НАШТЕ РОДНИ РУСОФИЛИ, ДОЛАРИТЕ, РУБЛИ ДА ИМ СТАНАТ, И С ДЕНЬГИТЕ ДА СЪГРАДЯТ ПАМЕТНА ПЛОЧА НА ДРУГАРЯ ПУТИН, НА МЯСТОТО НА ОБЕЗГЛАВЕНИЯ M.O.Ч.A.! АЙ ХАИРЛИЯ!

195

До 203

преди 4 месеца

Дай ми дата и година на основаване на Украйна? Кога за първи път чуваме името Украйна? Кой е първият цар, княз, владетел обявил: Тук е Украйна? Знам, че не можеш. Не се напрягай. Историята на казаците и Жечпосполита я знаем, но какво е общото им със съвременна Украйна е въпросът? Питам и отговор не чакам.

194

3

преди 4 месеца

Вдовичка млада с нова лада, лелка с руско потекло с кожено палто, млад руснак на един крак, руски дар със коментар!

193

2

преди 4 месеца

Русофили, еврофоби, колко от вас са отишли да видят как харашо жизнь в России и да констатират каква демокрация е там? Май предпочитате да се потопите в живота и красотите на Италия, Франция, Испания и да попиете от тяхната култура! Разбирам ви! Европа е люлката на културата! Откъдето са минали европейските колонизатори, са завещали култура, архитектура и поминък на народите така, както Римската империя е цивилизовала и разхубавила варварските страни! Затова обичаме Европа!