100

Муахаха

преди 4 месеца

Украйна е 6 пъти България - Путин ще даде 1 България Земя на Полша, 1 България Земя на Унгария и Останалите 4ри Българии Земя ще си ги Вземе, а Българските ЕвроАтланти - дори и малка Македония, нищо че е НеРазривно Свързана с Историята ни - Им я Взеха!!

99

404-йна

преди 4 месеца

Страната 404 трябва да се страхува преди всичко от ЕС и НАТО. С такива приятели не й трябват врагове. Какво стана с единия милион снаряди - надхвърлиха ли 300 хиляди? Крайният срок да не е отложен за 2040 г.?

98

Изнервен

преди 4 месеца

НЯМА такива апетити. Стига с тези глу.пави съветски статии.

97

Анонимен

преди 4 месеца

Лешоядите започнаха да кръжат. Надушиха тpyп.

96

К

преди 4 месеца

Сега, след като изброихме някои историчски факти от 18 век, разбирате ли, че нито Унгария, а още по-малко Румъния, може да имат претенции към Украйна? Унгарците и румънците, не могат да имат претенции, нито имат правово основание да искат нещо от Украйна, руснаците и поляците могат да имат претенции към Украйна, единствено Полша може да има претенции за Лвов, но тя не иска засега! Ноооо... , лакомията е голямо нещо!

95

Анонимен

преди 4 месеца

До Путин Отправи Ясна "Оферта към Полша и Унгария.." ------------------ Путин също така напомни на гореспоменатите, че сегашни техни територии преди време са принадлежали на други държави.. демек ако искат да си връщат едни територии да са готови да загубят други.

94

Public enemies

преди 4 месеца

По-скоро Унгария и Румъния трябва да се страхуват от апетитите на Путин, надали ще се осмелят да навлизат в Украйна при наличие на руски окупационни войски там и да провокират Путин

93

Анонимен

преди 4 месеца

Путин е работил и живял години в Германия, и е наясно, че западната аудитория са тъповати и умствено ограничени, и историята на Русия изобщо не ги интересува и не искат и да знаят, нито историята на Русия, нито на други славянски, африкански или азиатска нисши според тях народи. Дългото историческо въведение беше настойча покана - момчета, няма такава държава Украйна, това е Русия, намерете си повод да се изнесете от там, да не стане да бягате като в Афганистан или Виетнам, а може и много по-лошо да стане.

92

Анонимен

преди 4 месеца

Явно са удобна плячка украинците в момента, никой не ги бръсне за сли ва :))

91

Анонимен

преди 4 месеца

Сергей Полунин който вече има една татуировка на Путин на гърдите си, след началото на военната операция си направи още две, може да се видят във фейсбук. Полунин преди това беше казал, че Путин е "ангел на светлите сили", и много негативни енергии са насочени към него, и за да му помогне направил татуировката, защото в цял свят го гледат и виждат татуировката и така отклонява негативните енергии от Путин и ги насочва към себе си. На оригиналното видео "Take me to church" още е без Путин, но има друго изпълнение в тубата на "Take me to church" на което се вижда.

90

Путин Отправи Ясна

преди 4 месеца

Оферта към Полша и Унгария в Интервюто си с Тъкър - сега те са на Ход, Картите са на Масата! да Видим, Полша колко бързо, ще бие дузпата и на САЩ и на ЕС, като 1 България Земя им бъде дадена подарък от Путин!

89

К

преди 4 месеца

След известно време и падането на Унгария, австрийците започват да заграбват и други чужди територии, когато се образува и Румъния, австрийците слагат и свой човек на престола в Румъния някъде към края на 18 век, който провежда асимилация и смяна на Кирилицата с Латиница, подменяйки славянската идентичност на "румънците", но повечето си земи, румънците де факто са получили от Русия или благодарение на Русия, като българите остават разочаровани, защото доста българи и български земи остават там.

88

Анонимен

преди 4 месеца

Унгария по-малка от България си има претенциите към Войводина и Нови Сад, има претенции и към Трансилвания Румъния, румънците имат претенции към Молдова....:))) Ако почнем с претенциите за територии в Европа, края не се вижда :)))

87

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен "Сорос е супер стар вече. Като умре, с кой ще си оправдавате псевдо патриотизма?" ------------- спокойно, с конччината на сорос рЕзко ще изчезнат и жъълтоопаветните сентаджии, та няма да има нужда да "оправдаваме псевдо патриотизма" пред никой.

86

Нацистли писък

преди 4 месеца

Нацистки писък разцепи тъмнината на нощта. Последен писък, а после тишина. Като съчки в огъня те изгоряха, при кумира си Бандера отлетяха.

85

Къде е гадното Зе

преди 4 месеца

Ами къде е онова гадно Зелено джудже Зе питам аз?В бункера в Киев ли се е навряло или е избягало в Полша.Днеска гадното джудже изграка с оня глас на гарга че са превзели един град ама не каза кой.Набързо го каза и изчезна пак нанякъде.Къде е джуджето питам аз?

84

Анонимен

преди 4 месеца

Байдън: При мен беше Рюрик. Изобщо не всичко е било така както го разказа Путин на Карлсън.

83

Анонимен

преди 4 месеца

Клоаката ФАЩ скоро ще оттече. Започна вече разложението по всички нива. Пълна деморализация. Содом и Гомор! по 45,000 на година умират от огнестрелни оръжия. 200,000 умират от свръхдоза наркотици. 40 милиона живеят без здравна осигуровка а 20 милиона са под прага на бедността, без дом дори. Нещата са страшни. Гражданската война ще се повтори.

82

Анонимен

преди 4 месеца

Миналата есен във Валдай, Путин каза, че руснаците са благодарни на Златната орда, защото ги е запазила от западно влияние!

81

ВСИЧКИ МЪЛЧАХА

преди 4 месеца

Путин им каза, че ако продължават. Ще ядат Атома. ВСИЧКИ МЪЛЧАХА!