170

Израждане

преди 4 месеца

Тия само бой ще ги оправи.

169

Подобно

преди 4 месеца

Подозирам че скоро може да има митинг срещу продажниците националисти от Възраждане, както в Германия имаше такъв протест от 200 хиляди души срещу националистите в Германия!

168

Анонимен

преди 4 месеца

До 186 Е теб ще пратим в Киев щото си нагъл

167

65650

преди 4 месеца

Такива като копейкин се хранят от скандали, страховете на хората или тяхната не грамотност. Освен скандали, безпочвени заплахи и защита на руски интереси, Възраждане друго не правят откакто са във властта

166

Анонимен

преди 4 месеца

До 185 Ами ще ти пуска бе щото се уля

165

Анонимен

преди 4 месеца

До 183 Имаш.ли.доксзателста за това,което твърдиш.щото.за ония дето правят ала-бала на изборите има

164

Долу Възраждане!

преди 4 месеца

Стига сте блокирали! Възраждане омръзнахте на българския народ с глупостите си, блокажите, безумията, агресията и крясъците си! Като не ви харесва, влака и в Масква!!!

163

Германец

преди 4 месеца

"На практика това за което призовават е преврат." -- Има тука един във форума, къде хобито му е да пуска сигнали към ГДБОП, МВР и т.н. Сигурен съм, че няма да подмине равнодушно апела ти :)

162

Анонимен

преди 4 месеца

До179.Е ако беше така нямаше да лаеш.щото от страх лае кучето

161

Логично

преди 4 месеца

Тази проруска платена марионетка Коцето Копейкин в жалките си опити да спаси потъващата Възраждане е просто комичен.

160

Жиката

преди 4 месеца

В България може да се ползва ,всякаква валута като платежно средство.В конституцията не е записано,че левът е официалната валута на страната.Това е интересно.

159

123

преди 4 месеца

Е сега в новините даваха "всенародната" блокада организирана от Разграждане. 7 човека блокирали границата и обясняват как ще блокират държавата. Седем човека и разправят, че те били народа. Е па и аз тогава като събера приятелите от квартала (много повече от 7 човека) мога да искам съд или изселване за всички руски шпиони от Разграждане

158

Анонимен

преди 4 месеца

До 177 Е на теб тая сглобка харесва ли ти щото само на теб и на украинците им харесва

157

Пффф

преди 4 месеца

Коцето Копейкин се оттича в канала при Атака на Сидеров и Воля на Магарешки. Това са проруски сателити целящи хаос и нестабилност в страната ни!

156

Анонимен

преди 4 месеца

До 174 И защо ,защото.интерса на българите е на първо място за това ли

155

Анонимен

преди 4 месеца

На практика това за което призовават е преврат. Би трябвало съгласно закона копейкин и ко да бъдат арестувани и съдени за държавна измяна. А партията им съответно да бъде премахната и забранена.

154

Реалист

преди 4 месеца

Костя Копейкин губи привърженици и членове на Възраждане стремглаво и прави отчаяни опити да спаси разпадащата се кафява тмърдяща партия .

153

Анонимен

преди 4 месеца

Дон173:Е ще ги събере украинските нагли копейки и обратно в Украйна

152

Забрана!

преди 4 месеца

Възраждане са най-вредната партия.

151

Анонимен

преди 4 месеца

Толкова ли няма в тъз държава 1 грамотен милиционер - да ги сберат сите копейки - да ги информират - че съдебни решения се изпълняват и не се обсъждат и коментират от брега на варненското езеро - какво ,как ,на кого ..му харесва или не и кви намерения има ли..За всяко неспазване на законите - санкции нон стоп и готовоКво са газират и плюват постояно- кат не му отърва - границите отворени-да се командироват барабар с митрофанова и всите му рзи лки да сберат и резидента и вперед за сталину..