156

Анонимен

преди 4 месеца

На мястото на звездичките е думата, с която тоя, на когото отговарям, сам се е кръстил. Как ли на него му се позволява да я изпише?

155

истински журналист

преди 4 месеца

Значи искам да ви светна и като истински професионален журналист да ви заявя най-отговорно, че Такър Карлсън не е никакъв журналист, а бездарен шарлатанин който се занимава с конспирации. Вече никой не се интересува от Такър Карлсън.

154

Анонимен

преди 4 месеца

Не знам русия как ще се бие с целия свят, като с Украйна се мъчи цели две години... Само се перчат с атоми, ми и тях ще ги сполетят атомите. Така че, най-добре да си махат джуджата и да стават нормално общество(ако позволяват гените им).

153

Анонимен

преди 4 месеца

Верно? Че нали й били свършили ракетите и останалите боеприпаси? Че как тъй се случи? Като на Русия не помага дори "великият" ЕС? Май на когото е помогнал той, се е закопал.

152

Lavinia Valbonesi

преди 4 месеца

Яжте банани, ако искате да сте умни и красиви като мен, и животът ви да бъде успешен и прекрасен като моя!

151

ОТ ФРОНТА

преди 4 месеца

Привет братья . В момент я намирам в Авдеевку.Военнослужащий 144-й механизированной бригады с Донецкого направление.Днес превзехме улицу Шестакова в северна Авдеевку. Заторихме котела. Ваш Данил Поршин Бессарабский Българин от Мелитопол.

150

дедо ви

преди 4 месеца

Пичуви,трябва да си избираме кой да ни такова и завладее,Хамерика или Русия. Да ви кажа честно ми е все тая...роба требе да се навежда и да ги шебат!

149

а бе

преди 4 месеца

Я тука жълтонасраните павeтници да кажата какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

148

Анонимен

преди 4 месеца

Това е невъобразимо. Урсула така ли ще ги остави работите...

147

Анонимен

преди 4 месеца

Перемогата се отлага. Към Днепър се изтеглят действията.

146

анонимен келеш

преди 4 месеца

Копейката от Слатина се раздвоява,утроява и в краен случай става на 4:):):)Силен пред клавиатурата,но иначе страхливец по рождение:):):)

145

Анонимен

преди 4 месеца

Иским да цитирам Урсула фон .Миналата година каза ---Ние подкрепяме Украйна .Всичко ще се реши на бойното поле --край на цитата.Ами решава се ,защо е тази истерия че руснаците мачкат като валяк ,нали това търсихте .А сега оле Божке ами какво стана

144

Тарас и Галя

преди 4 месеца

Народният депутат Богдан Торохтий, по време на мащабна инвазия, придоби два Mercedes G400, 10 000 UAH всеки - според декларацията - В Avtoria цените на такива автомобили започват от $150 000.... Нека балъци да се сражават в Авдеевка.

143

фен

преди 4 месеца

Който каквото търсил-това намерил. Да са живи и здрави окрите ,и да пълнят джоба на продажните им владелци и мутроолигарси!

142

Анонимен

преди 4 месеца

До Зозо 146. От нищо не разбираш а ? Айде кажи защо руснаците се изтеглиха ? Но няма да кажеш защото си твърде примитивен и повърхностен.

141

а бе

преди 4 месеца

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли Крим?

140

Анонимен

преди 4 месеца

Объркал е думите. Ситуацията не е невъобразима,а безнадеждна.

139

Анонимен

преди 4 месеца

Тук фашистите да се стягат и организират да ходят да помагат на колегите в Авдеевка. Расате, не се ослушвай.

138

Зозо

преди 4 месеца

До Анонимен... Ааааа първо крепостните пиандури бегааа. После фалираа :)))))))))))))))

137

не може да бъде!

преди 4 месеца

Това кратко описание на положението в Авдеевка хвърля светлина и по един въпрос ,по който много се спори-коя армия дава повече жертви ,украинската или руската!Вижте какво казва украинският кмет -за последното денонощие са регистрирани над 50 масирани артилерийски обстрела и 30 въздушни бомбардировки!Дали руските военни правят тия неща така по сватбарски,за забавление!?А в Авдеевка са блокирани от 20 до 40 хил.украински военни!Предлагам да познаем до 3 пъти какво се случва!.... Месомелачка!?