119

Анонимен

преди 4 месеца

Вече свърши добрия живот който ЕС живееха последните няколко десетилетия.

118

Анонимен

преди 4 месеца

A какво става в Брюксел?

117

Анонимен

преди 4 месеца

Градският транспорт в Германия напълно спря. Това съобщава Deutsche Welle. Причината за спирането е, че 90 хиляди транспортни работници от над 130 фирми излязоха на митинги. Е, нали помогнаха на Украйна, какво от това

116

Анонимен

преди 4 месеца

Руски дипломат разкри всички карти: Финландия е осъдена. Финландия подписа собствената си смъртна присъда с отложена дата, като се присъедини към НАТО и допусна Пентагона до военните си бази. Така тя създаде заплаха за Русия и това е ясно за всеки честен наблюдател. Смъртната присъда за финландците(не всички от тях одобряват самоубийствените действия на Хелзинки и поради това някои не заслужават ужасен край, но, уви, всички са в една "лодка") беше авторитетно потвърдена в интервю за РИА Новости от постоянният представител на Русия към международните организации във Виена Михаил Улянов.

115

Анонимен

преди 4 месеца

Гледам русофилите Финландия започнали. СССР има опит със Финландия. Дооста горчив. 150к изклани русначета и паническо бягство посока блатная.

114

Анонимен

преди 4 месеца

Западът е Горна Волта с печатница.

113

Анонимен

преди 4 месеца

НАТО може да влезе в Йемен, и да приключи с Йемен за 3 дни, но ще стане 3св. Иначе НАТО има ресурс да победи Йемен.

112

Анонимен

преди 4 месеца

Какво НАТО ви гони?Една банда камилари в Йемен ги правят смешни вие чакате на Русия да се опънат.

111

Анонимен

преди 4 месеца

Дмитрий Евстафьев: "Нашият проблем с европейския запад е, че форматът на този конфликт - подчертавам политически, а не военно - той е много комфортен за европейския запад, седи бюргера, гледа телевизия, и да, идва при него някой виртуално и всеки месец взима 200 евро от джоба - това е за Украйна, давай тук. Нашата задача е това да стане 500 евро, после 1000, а после в тази Украйна и неговите деца да бъдат довлечени да воюват в същата тази Украйна".

110

Психолог

преди 4 месеца

Глупаво е да мислиш, че държава с 6000 ядрени бойни глави, част от които - в атомни подводници близо до западния бряг на сащ, може да бъде победена за 3 дни. Смешна наивност.

109

Анонимен

преди 4 месеца

Когато Русия реши проблема с Украйна, който не е създаден от нея, а се превърна в заплаха за Русия, Москва ще трябва да реши проблема със сигурността на северозападните си граници, където Финландия ще стане новата Украйна. Да оставя в нея пистолет, насочен към руското слепоочие, Москва няма право. А да преследва фанатичната част от 5,5-милионното население на страната из горите, забавлявайки циниците във Вашингтон и Лондон, е просто глупаво. Тази огромна територия просто ще се превърне в пепел.

108

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става в Германия?

107

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

106

обикновен българин

преди 4 месеца

Тоз не е никакъв екперт.Украйна е загубила просто руснаците се мотат и карат полека.Ако Русия реши-ще ги пометат за един ден.След израелците - света разбра какво е СВО.Аз лично не вярвам Украйна да издържи още една година.Мисля че до есента - ще падне.Вече няма подкрепа няма боеспособни украинци почнаха да се уволняват отвътре.Съгласно предсказанията - Зеленски ще избяга от Киев за да се спаси от украинския гняв

105

Анонимен

преди 4 месеца

НАТО може да влезе и да приключи с Русия за 3 дни, но не им се занимава, просто не им се занимава. НАТО има много ресурс, няма проблем да приключи с Русия за 3 дни.

104

Анонимен

преди 4 месеца

А онези дето минаха по тръбата в гръб на украинците , кво стана , по тръбата ли се върнаха обратно за награждаването ?

103

Анонимен

преди 4 месеца

Еми то Русия като почне и Финландия НАТО пак няма да влезе, защото ще стане 3св? Или ще влезе и ще започне 3св когато Финландия се превърне във пепел, да защити една изпепелена територия, а?

102

АнонимеН

преди 4 месеца

До агент Мъдлър ЦРУ/ КАКВО ТИ НАТО! САМО ФАЩ ИМА РЕСУРС ДА ЛИКВИДИРА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДО 1 МЕСЕЦ И ТО БЕЗ ДА ИЗПОЛЗВА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ!

101

Анонимен

преди 4 месеца

А защо рафтовете на супермаркетите в ЕС са празни?

100

АнонимеН

преди 4 месеца

НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА СЪЗДАВАНЕТО НА СССР НЕ Е ИМАЛО НИКОГА ДУМАТА КАКВО ДА СТАНЕ! И ДО ДЕН ДНЕШЕН ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СЕ ГАВРИ С НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ КАКТО СИ ИСКА! НИТО КРИМ НИТО ЛУГАНСК НИТО ДОНЕЦК СА ИСКАЛИ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАТ КЪМ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ТОВА СА ПОРЕДНИТЕ ОКУПИРАНИ ТЕРИТОРИИ ОТ ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!