132

България е клоака

преди 4 месеца

про руски фат маци като Рундьо Кеша ви обраха ГанYOвци про сти!А вие дори не се о сещате как ни клатят независимо че ви казваме в очите!Няма толкова жалък народ робски преклонен пред руския окупатор!Срам ме е че съм българин!

131

Анонимен

преди 4 месеца

Защо ми разменяш знаците. Много е нечестно и неприятно. Ако си ти хубаво ли ще ти е да ти разменят знаците. Кликам зелен плюс отива червен минус. Не се спряхте от това. От много време сигнализирам и продължавате.

130

165-ти

преди 4 месеца

До У м ретеРускиСфинеНяма как да се ти се сбъдне проклятието! Ние сме безсмъртни !

129

Анонимен

преди 4 месеца

Популиското поведение води до сибирско заточение.

128

G.I. Joe

преди 4 месеца

Най-добре да се сбият на живо по телевизията ще бъде голямо шоу всички ще гледат.

127

Анонимен

преди 4 месеца

Тролчетата на Киро Добрев и Кутев полудяха! Няма път с Радев сменете господаря!

126

Карадайъ

преди 4 месеца

Поне имаше визия, а я се погледни ти какъв отврат си, Дебелянчо!

125

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки човек който пише и говори неверни неща може да бъде подведен под отговорност за клевета и оронване на престижа. Абсолютно всеки човек.

124

У м ретеРускиСфине

преди 4 месеца

Вън всичко руско Да се махнат м о ч и т е и Альошите Да се затвори руското посолство да се сменят руските имена на всички улици и В затвора всички пуски национални изменници от службите и президентството!

123

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен, к.134 ДПС по начало са си протурска партия. Само че Ахмед Доган е решил да я направи проамериканска и е пуснал напред потурнака Д.Пеевски, който след като и на президента направи мръснишки номер няма да има с кого да се заяжда и ще започне да се кара я с Джевдет Чакъров, я с Доган и тогава ще му бъде показана вратата. Пеевски очевидно се изявява като инспектор Дюдю, а Борисов стои настрана и гледа сеир. И неговият ред ще дойде покрай номерата, които върти на В.Терзиев. Некадърници.

122

Анонимен

преди 4 месеца

Росен Желязков председателя на НС преди няколко дни не направи и една забележка на прасетo Пеевски, когато от мястото си крещеше "Марш оттука бе" на Тошко Йорданов и на Ганев и на още един депутат. Костадинов както се ровеше в телефона си като чу как вика на Йорданов и откачи от мястото си" Кой си ти че да казваш на депутати "Марш оттук бе" Къде се намираш бе? Къде се намираш?" Пеевски се оакааа и се обърна към Данчо ментата накрая за съдействие. Никой от ДПС не го подкрепи в този момент.

121

Анонимен

преди 4 месеца

Благодарим за информацията!

120

Съюз на клоuните бг

преди 4 месеца

Добра идея там нека прави циркове пред съдиите ще е забавно да се види

119

Анонимен

преди 4 месеца

Пеевски не ви ли прилича на дебел Смийгъл преди падението си в съществото Амгъл?

118

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

.За мен , Пеевски и Костадин Костадинов разиграват необявено на всеослушание предизборно шоу. Пеевски се злепоставя.То не,че има повече на къде,но тъкмо.Знаем,че Костадинов е чедо на Доган и носи неговата кръв. Пеевски също е чедо на Доган.Намерението Костадинов да бъде пръв,а Пеевски втори с блокираща роля,а това може да доведе до поредна некоалиционна коалиция,чрез която аверите Путин и Ердоган да обявят България за руско-турска. Костадинов и Пеевски не са врагове,а съюзници.

117

анализатор

преди 4 месеца

Зопомнете,съдбата на Шеше щу бъде нерадостна,но реална.Този негодни-ник,който открадна стотици милиона,/заедно с онази,със свин-с-ката ***/,роководени от Фъфльотао от дръндар,ще отиде в затвора.

116

баба мара

преди 4 месеца

цирковото куче на доган го е хванал дявола гледаите само какво ще се случи имислете по изборите

115

Анонимен

преди 4 месеца

Няма как да свидетелства на дела които не са повдигани никога. Това е поредния популизъм с който се храни зглобката. Срам и позор за популизма .

114

Ч0ВЕКА

преди 4 месеца

Румен Кеша е смачквал разследвания срещу сорумпирани митничари и хора от службите свързани с наркотрафик и контрабанда 5 милярда евро на месец прибират на Дондуков!!!С тези Хари ще правят партия на руските сфи но масони и суругат де ге не ра ти както и с руски.

113

Анонимен

преди 4 месеца

Има ли заведено дело на което да е даден ход и да са повдигнати обвинения срещу президента че ДП да свидетелствува срещу него. Риторичен въпрос...