Снимка: БГНЕС

Председателят на парламентарната група ДПС Делян Пеевски е готов да свидетелства в съда срещу президента Румен Радев, обяви той вчера пред журналисти в парламента.

Пеевски критикува службите за това, че не предприемат разследване по много от подадените сигнали срещу президентската институция.

Още по темата

По думите му държавният глава трябва да се появи на терена на политиката и да обяви своя политически проект, както и да се откаже от своя имунитет:

"Според мен, има много касиери, много касиери. Има много малки кученца, които влачат плячка в тъмната институция. По всяко време, ако нещо мога да допълня. Изпращам много неща, които са от медиите, много неразследвани, според мен, неща. Ако има въпроси, аз съм наличен винаги да отговоря. Вземете днеска да прочетете сайтовете. Надявам се, в новините да ги има тези разкрития. Страх имаше в неговите очи. Очаквам да си подаде оставката и да го видя на политическия терен да стане политически лидер, да има достойнството да има такъв, да се срещнем на европейските избори. Това е достойно, нали? Единственото, което е недостойно, ако тази партия е финансирана с мръсни пари от неговите служебни мандати", каза още Пеевски цитиран от БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase