133

Анонимен

преди 4 месеца

Какви коментари само тук.. капитализма било недоносче.. Коментара на всеки втори бай *** по тези територии. Нищо чудно, че сме били 500 под робство, а руснаците с техните крепостни селяни.. То е заложено генетично от тук чак до Владивосток само тоталитарно да се управлява.. Една жива амеба няма в главите им.

132

АНГЕЛ

преди 4 месеца

Тексас е единствения щат който е бил световно призната и независима държава в периода 1839 до 1845г. За да ги присъедини към САЩ,Президента по онова време Джон Тейлър решава да даде на Тексас много повече авотномия отколкото имат останалите щати и дори вписва в конституцията че Тексас може по всяко време да се отдели от САЩ чрез провеждането на референдум! Точно това ще гласува Тексаския парламент през март дали да се проведе подобен референдум заедно с изборите за президент през ноември !

131

Анонимен

преди 4 месеца

Абсолютно незначителна формалност по охраната на един парк, се представя от Русия като гражданска война, а някакви про-руски медии препредават кремълската пропаганда. Американците, особено в Тексас, се спукаха от смях и подигравки, но ето че все пак, има по-простовати хорица, които вземат кремълските интриги насериозно.

130

SS

преди 4 месеца

Тексас първоначално е бил република,нямаш нищо общо със САЩ. А сепаратизма е още от времето на Гражданската война между Севера и Юга. И не е отминавал никога.

129

Анонимен

преди 4 месеца

Върви създаването на СССР 2.0 , а от другата страна разпадането на Америка .Само отбелязвам .

128

Атлантически новини

преди 4 месеца

Външно веднага трябва с протестна нота да осъди действията на Байдън и да окаже поскрепа за Тексас ! Козяк да бъде преименувана на Тексас. Тексаските граждани да пътуват до България в безвизов режим !

127

Аз

преди 4 месеца

До Анонимен 121 - Тексас е изконно мексикански така че ..... Но реално - едва ли ще се стигне до нещо повече от медийна битка по повод на приближаващите избори.

126

Анонимен

преди 4 месеца

Язък , няма 6 секундно селфи

125

Анонимен

преди 4 месеца

Америка е създадена от бегълци и престъпници от цял свят .Окупирала е свещените земи на индианците и на мексиканците , държали са цветнокожите в робство , мародерствали са .Не трябва да се чудят ако света се обърне срещу тях . Направили са толкова злини , че ще изплащат грехове за 1000 години напред

124

АнонимеН

преди 4 месеца

НА БАЙДЪН ЩЕ МУ КАЖА ДА ЗАВЕДЕ ДЕЛО СРЕЩУ ПРЕСТЪПНИКА РЕПУБЛИКАНЕЦ ГУБЕРНАТОР НА ТЕКСАС И ДА ГО ТИКНЕ В ЗАТВОРА ЩОМ ГО ЕКСТРАДИРАТ ВЪВ ВАШИНГТОН! ТАМАН ТРЪМП НЯМА ДА Е САМ В ЗАТВОРА!

123

Анонимен

преди 4 месеца

Да, холивуд имат филм, тази година е прожекцията

122

Анонимен

преди 4 месеца

Да се избият, да ги няма!

121

НА ТИЯ МАЙ ИМ СЕ

преди 4 месеца

ВИДИ КРАЯ. ЖАЛКО ЗА ПАРИТЕ ДЕТО ИМ ГИ НАБРОИХМЕ ЗА САМОЛЕТИТЕ ДЕТО НЯМА ДА ГИ ВИДИМ.

120

Анонимен

преди 4 месеца

Ако излязат и американците които живеят по мостовете и ще стане страшно .Капитализма май се оказа недоносче ....Само да уточня , мексиканците не влизат в Америка , те си влизат в техните си територии

119

Атлантик

преди 4 месеца

Веднага да бъдат изпратени самолети с военна помощ за Тексас. България да обяви готовност да приема тексаски бежанци !

118

БАЙДЪН

преди 4 месеца

До ПУТИН - що? Вие не можете ли да я вземете Украйна?

117

Цецо Кинжала

преди 4 месеца

Последният шанс на Памперса е да удари Иран.Вече разполага самолети за тази *** авантюра.От цялата работа печели Вовата който спокойно ще си прилапа Украйна а може и първи да признае официално и Тексаската народна република.Тексас има нужда от свобода!

116

Анонимен

преди 4 месеца

Айде ПП спихна .........

115

Анонимен

преди 4 месеца

Байдън след като взе скалпа на европа е на ред да земе скалпа и на Сащ, тоя явно работи за Китай

114

И СЕГА

преди 4 месеца

ДА СЕДНЕМ И ДА ПЛАЧЕМ ЛИ.