49

Анонимен

преди 5 месеца

Тази жена не спря некадърно да преписва чужди измислици, вече даже не чета като и видя името.

48

Анонимен

преди 5 месеца

Краварските системи патриот могат да свалят само пътнически самолети с военнопленници...Затова ще продължават да ядат Кинжали, Искандери, Х-101, Х-555 и Герани. Мачкайте братушки, мачкайте нацягите или т.нар. демократи!!!!!!

47

Анонимен

преди 5 месеца

В италия са легализирали познатия на всички фашистки поздрав с вдигане на дясната ръка напред и нагоре, които е забранен в целия свят. Имайте предвид демократо-атланто-гейо-фашаги, че никой няма да се занимава да ви завзема и да ви интегрира като едно време. Нито рим, нито берлин. Просто ще ви натрескат водородните бомби и без вас. Взимайте се в ръце, че скоро няма да ви има и няма да има и одрисканата от вас територия.

46

Анонимен

преди 5 месеца

Какво стана с укронацисткото контранастъпление бе русофоби? Колко пари профукахте и 0крадохте бе? Какво стана с икономиките на германия и швеция? Кажете колко заем взеха до сега сглобката за да държи страната на повърхността? Какво е заложила сглобката за тия пари? Сглобката да каже колко до сега са дадени безвъзмезно на укронацягите? По кои тропически острови ще се крият шефовете на сглобката, когато народа започне да ги търси?

45

Анонимен

преди 5 месеца

Не се плюнчете, а да раждайте повече. Путин има нужда от вас и вашите деца.

44

Руский Харков

преди 5 месеца

Харков в момента се бомби яко!!!! Напред братушки мачкайте укронацягите

43

Краварски к0пт0р

преди 5 месеца

Ако вие се чувствате безполезен се замислете за кравария. На нея и трябваха 4 президента, десетки хиляди жертви, трилиони долари и 20 години за да замени Талибаните с Талибаните.

42

Анонимен

преди 5 месеца

Neli за украинките нищо не казваш ...

41

Анонимен

преди 5 месеца

Нашите русофоби така са налапали американския ботуш, че не го пускат. Вкуснен ли е американския ботуш, а бе русофоби? Какво ви дадоха краварите освен един мирижлив ботуш?

40

Анонимен

преди 5 месеца

Главнокомандващият на САЩ в Европа генерал Кристофър Каволи: Руските въздушни, морски, космически, кибернетични и стратегически възможности за нанасяне на удари не са пострадали в тази война.

39

Анонимен

преди 5 месеца

Защо не казвате, че укронацистите използват американски и британски уранови снаряди и замърсяват трайно плодородната руска земя с радиактивни елементи. Тази територия ще остане непригодна за живеене години наред. Това ни е под н0са, един вятър и всичко ще дойде при нас и в Черно море. Защо нито дума за това бе 0ткаченяци?

38

след Германия

преди 5 месеца

Масова обществена подкрепа за протестите на фермерите във Франция.

37

Анонимен

преди 5 месеца

Германия ще даде на Украйна шест изведени от въоръжение военни многоцелеви хеликоптери Sea King Mk41 и комплект резервни части за тях. Това заяви германският министър на отбраната Борис Писториус.

36

Анонимен

преди 5 месеца

Неблагодарни жени, нали накрая ще вземат по една лада

35

Анонимен

преди 5 месеца

В САЩ живеят 18 милиона ирландци - повече отколкото в Ирландия. 50 милиона германци. После италианци, испанци. Това са една цивилизация, една култура, кой казва, че ЕС са окупирани от САЩ.

34

Анонимен

преди 5 месеца

Натовсите джендери оцапаха гащите кагато разбраха, че Северна Корея може да изпрати оръжие на Русия и 300 хил супер обучени боици. Хахахахаха!!! Споко С. Корея има ракети които ще достигнат до всеки русофоб jeндер, където и да е избягал той

33

Анонимен

преди 5 месеца

САЩ призоваха други страни да помогнат на Украйна, тъй като Белият дом остана без пари за Киев.

32

Анонимен

преди 5 месеца

По улиците на щатите живеят над 60 млн клошове и бездомници. Улиците им са пълни с колабирали наркомани. Постоянни престрелки между бандитските групировки, в които под 30 застреляни на ден даже не се съобщават. Пълно е с тлъстяци, хора изпаднали в дълбока депресия, gендъри, сатанисти и сектанти. Там сменят половете на деца и има еднополови бракове. Това ли искате? Ако искате значи сте болни. Споменатото по-горе е невъзможно да стане в Русия и Беларусь.

31

Анонимен

преди 5 месеца

В Канада се видя, че русофобите и демократите са си просто едни нацисти. Както ви съдеха в Нюрнберг преди време, така ще бъдете съдени отново.

30

Краваророб

преди 5 месеца

Тук има хора, които бачкат за краварското сополство и пропагандират краварска пропаганда. Получавате ли краварски копейки или го правите на слава?