41

До Поредната демокра

преди 8 месеца

Малко бомби в повечето случаи отрезвяват *** кратyни и влияят благотворно на самозабравили се друзя. Разбра се има и фалове като този във виетнам. *** то същото важи и за расиюшка бе тавариш - опитва е да се налага,па макар локално - чеченци , грузинци, дагестанци и так далее са въдворени с кротце со благо и со много кютек. Макар че сега чеченците са най-доволни - Кадировците доят яко путев и без да си мърдат пръста ядят и пият на корем., а путниските холопи тънат в мизерия.

40

Бау

преди 8 месеца

Вие не разбрахте ли, че западния империализъм вижда, че света му се изплъзва от контрол, създава изкуствени тероризми и конфликти за да има повод да окупира окончателно проблемните му и тъй важни региони! За да не отидат в Брикс! Нали знаете как бомбардихаха Ислямска държава!? Така, че след всяка бомбардировка Асад събираше убитите сирийски военни, а ИД разширяваше териториите си.

39

Анонимен

преди 8 месеца

Путин е възмутен.Защо срещу терористите пращат военни.Защо не пращат цивилни граждани.Както е например в България.Ттябва да има реципрочност.Ако ни изкарат нож.И ти вадиш нож.Ако Путин изкара корейска балестична ракета , ти ако нямаш , трябва да се предадеш.

38

Анонимен

преди 8 месеца

Като училищните гамени - най-лесно е да тормозиш малките.

37

Анонимен

преди 8 месеца

Всички путинофил са за тероризма Света.Така ги учи ,,лененизма"...Въоръжена борба на пролетариата.Обаче срещу им да няма оръжие А цивилни граждани и търговски кораби.И Путин е възмутен.Зсщо Америка не праща цивилни граждани да ги обстрелва А праща военна техника и войници...Не е справедливо..Ще се оплаче в ООН по правата на русофилите по Света.

36

Поредната демокрация

преди 8 месеца

След Корея Виетнам Лаос Камбоджа Гренада Салвадор Югославия Ирак Либия Сирия Афганистан...Сега Йемен. Иначе Русия била агресор ?!

35

Плевенлиев (пр)

преди 8 месеца

Друзята с тяхното бръщолевене за еднополюсния свят са направо смешни. Светът е разнополюсен друзя и зависи от гледната точка . От военна гледна точка виждам основно един полюс - щатите, останалите играчи имат само локално значение в техните собствени региони. От икономическа гледна точка пък виждам два полюса - щатите и китай. От научно-технологична гледна точка полюса пак е един - щатите. Расиюшка във всички случаи се явява само суровинен придатък на един или друг полюс. Ура друзя, дерзайте!

34

Бау

преди 8 месеца

Възхищавам се колко културно воюват напредналите нации! Изстрелят 140 ракети Томахок, културно, като на компютърна игра, всички поразяват високо точно хуманно целите си, собствени загуби няма! Излитат 4 британски Тайфуна, от Кипър, съответно американски от самолетоносач, вършат си миротворческата мисия и се завръщат! Ако бяха руски, щяха ракетите да итрепят мирните талибани, а от самолетите да се завърне случайно само 1! останалите свалени два - три и загубили навигация и катапултирали в залива!

33

Анонимен

преди 8 месеца

Много е просто.Ако нямаше хути и палестинци, нямаше да има Великобритания и САЩ.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Знаете ли какво е Русия.Нещо като хутите.Прави проблеми на свободния свят и само кълне проклятия и иска отмъщение.Да, може да го направи, но света няма да управлява.Сащ командва.21 век ще е война срещу тези терористи.Те нямат сила да управляват, но да заплашват могат.

31

Анонимен

преди 8 месеца

До 33....Ти си опитен образец на комунист - християнин.За сега полу успешен.Или полу неуспешен.Абе ...путинофил

30

Анонимен

преди 8 месеца

САЩ пак показаха кой командва света.Русия е в ролята на хутите.

29

До Бог

преди 8 месеца

Вие пък друзята от кога станахте толкова верващи? Явно се развивате и вие и идеологията ви еволюира в модерен комунизъм който включва молитви към бога ,когато ви напече яйцето и няма какво друго да направите. Виждаме че самия ви кремъслки фюрер често се моли в църквата и разчита на тавариш Гундяев да вкарва в правия път холопите.

28

Резняка само от бой

преди 8 месеца

Разбира! Това най - добре го знае грузинския ром, затова мачка анадолската сбирщина и я държи полугладна, иначе ще го изядат като фафла от 10 стотинки!

27

Анонимен

преди 8 месеца

BБ и CAЩ в onит зa възcтaнoвявaнe нa rлoбaлния cи xereмoнизъм, нo yви cвeтът вeчe нe e egнonoлюceн и тo блarogapeниe нa тexния "нoв cвeтoвeн peg"...

26

Бог

преди 8 месеца

Американци и англичани ще си платят за вероломното и кърваво нападение върху чужда държава.

25

Анонимен

преди 8 месеца

До БауОт Иран неграмотнико, от там им е цялото въоръжение на хутите, че дори и ирански офицери имат.

24

Крундел

преди 8 месеца

Как е др0гаре, хутите нали бяха изплашили "фащ", а като гледам как ги бомбят не ми приличат на много изплашени, все пак много слабо удрят по тези места трябва да удряш много здраво(справка евреите) за да ти имат страх, това за американците значи да вдигнат 30-тина б52 и да засипят де що има военен обект със стотици тонове глупави бомби.

23

Дамбовеца

преди 8 месеца

Доста хути изгоряха в амбициите си да се прояват като фактор на световната сцена, макар че с тези бамбьожки едва ли окончателно ше ги откажат, но пък е добър повод любимите ни англо-американо-сакси да потренират и да си тестват оръжията по реални мишени от първо лице, а не само през ръцете на укрите. Ура друзя!

22

Анонимен

преди 8 месеца

Това е глобалната сила воюваща за доброто срещу злото(исляма е лошо нещо)