142

2

преди 5 месеца

Освен това още през декември миналата година се появи информация, че броят на ранените в ЦАХАЛ достига 5 хиляди, от които 58% са тежко ранени. Ако тази цифра е вярна, то за по-малко от три месеца безвъзвратните загуби на ЦАХАЛ могат да възлязат на около 1300-1500 убити.

141

1

преди 5 месеца

Колко хора може да загуби Израел в ивицата Газа и кога ще приключи сухопътната операция? Сапьорските отряди на ЦАХАЛ редовно биват атакувани и попадат в капан. В същото време ЦАХАЛ все още не е успяла напълно да открие и унищожи подземните работилници, болници, командни центрове и друга инфраструктура. На 5 януари 2024 г. израелското министерство на отбраната публикува прогноза, според която в края на конфликта 12,5 хиляди военнослужещи ще бъдат признати за инвалиди.

140

Споко

преди 5 месеца

Споко, Путин е побесняло животно което е усетило мириса на кръв и отчаяно хвърля всичко каквото може на фронта, скоро, до дни, дори до часове руснаците вече няма да има какво да ядат и Русия ще рухне и ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по западните цивилизовани правила и ще доставят евтини ресурси за да се развиваме и да живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

139

Христо Христов

преди 5 месеца

До 142 "Русия сама си изкопа гроба" - мухаха... пак не си взел хаповете, про'с'так неграмотен!

138

Анонимен

преди 5 месеца

По дългогодишна национална традиция, Б-я отново ще избере губещата страна! Да ни е честито!

137

хе хе хе

преди 5 месеца

Ама те евроатлантите наистина изтрещели бе, от един либерален "анализ". А какво ли ще стане, когато им надянат комуфлажите и ги натоварят на влаковете за Кийв, не ми се мисли просто. Много е смешно наистина:)

136

AXE

преди 5 месеца

Айййй, повтарят се срещите от Техеран и Ялта, а???? Ауууу? Кой дели и предполага и разполага и кой умира ???????

135

Барон Мюнхаузен

преди 5 месеца

Путин е като Опенхаймер,мислещ се за Велика личност ,която ще владее Света.О да,и да убиват хора(Опенхаймер,нито един път не се е извинил за хилядите жертви от неговото творение)...така че разлика няма!!!

134

Анонимен

преди 5 месеца

Аз съм русофил искам атомни бомби дори и да замине България какво ми дреме нали русия е добре, искам анексиране подялби на територии ,народен съд, руската армия пред лондон урааааа, почвам да купувам яко рубли колко е рублето някой има ли идея

133

хе хе хе

преди 5 месеца

Кой говори за подялба? В Русия никой не говори, с кого ще делят?

132

Предложение

преди 5 месеца

Предлагам от некаде да дойде Йода да сапортне Юкрейн с една рачичка със силата!

131

Анонимен

преди 5 месеца

В края на лятото стана ясно, че отчаяното желание на Запада да удари Русия се е разбило в скалите на реалността - украинският контранаступ се провали с гръм и трясък. Нито западните средства, нито оръжията на НАТО помогнаха на високомерно дрънкащите западни и украински политици както и на генерали от ВСУ.

130

Анонимен

преди 5 месеца

Добре, че бяха руснаците да ни освободят. Иначе тия, които сега така яростно ги плюват, като Пеевски, сега щяха да ходят с фе сове.

129

Анонимен

преди 5 месеца

Eврокочината излезе ли от рецесията?

128

Виждам неща които --

преди 5 месеца

Всяко време си има и личностите -- след падането на берлинската стена и възникналите заблуди за идването на вечен мир и никого не заплашваща Русия Запада лежерно се протегна във кревата и реши да си гледа живота и кефа па и това всеки го иска е за това си има и такива политици либерали нежни мили ,драги и със всеки приятели -- прави си кефа не воина --в резултат сега ЕС не е способна да се противопостави и на Хутите -- НО ще се стегне идват други времена и др хора ще бъдат изтикани напред !

127

Анонимен

преди 5 месеца

Бившият съветник на Зеленски - Арестович, преди няколко дни предложи съюз между Русия и Украйна и да заведат общ иск срещу Запада.А днес обясни защо:"Западът трябва да признае, че разширяването на НАТО беше грешка. Русия отговори на това с голяма европейска война, показвайки, че е готова да се бие до смърт, за да защити националните си интереси. И ако Западът не е готов да направи същото и да изпрати войниците си в окопите, тогава цялата му система е пълна историческа глупост."Русия каза: ние сме готови. Но те не са. И, уви, ние трябва да вземем предвид руските интереси, защото те са

126

Анонимен

преди 5 месеца

Споко, The New York Times публикува статия, че не е необходимо Украйна да запазва непременно всичките си територии, за да победим Путин. Можем да му дадем там някои територии от Украйна каквото искат, като обявим за победа това, че не е превзел Киев за три дни, и по този начин да го унизим и да го смачкаме. Хитро, а? Какво ще кажете, хайде приятели, споделете тук във форума какво мислите, хайде.

125

Българин

преди 5 месеца

Да бутнеме Альоша и руския цар пред парламента!

124

gg

преди 5 месеца

Тя новата желязна завеса се спусна още при първата вълна на разширението на НАТО на изток след 1989. СССР и Варшавския договор престанаха да съществуват. Логично беше същото да се случи и с НАТО.

123

Анонимен

преди 5 месеца

Българите отново избраха губещата страна. Последния път Сталин ги спаси, но сега няма да има никакъв Сталин. Ще има Ердоган.