93

Анонимен

преди 5 месеца

Време е изкуственият интелект да замени съдиите в България поне за 4-5 години. Лошото е, че след това дори и да искаме да го махнем и пак да си сложим хора, няма да имаме достатъчно кадри с кетапи за тези длъжности, защото голяма част ще са на топло.

92

Анонимен

преди 5 месеца

Тези съдии от РС- Ст.Загора само за разглеждане на леки съдебни дела ли стават? ОК, да си вземат шапките и тогите и да се махат! Ега ти прима балерините!То бива професионална надменност и непукизъм, но това е върхът на безочието! Закрийте го този РС и тези примадони да ходят да си търсят друга работа - напр. санитарки или лелки в детски градини! А Казанлък е съвсем близо до Ески Заара - да поемат и тяхната работа.

91

Анонимен

преди 5 месеца

До Театър Сълза и Смях - Като ги е страх, да си намерят работа, от която не ги е страх. Никой не ги кара насила да заемат тези постове, а ако някой ги насилва да го правят са длъжни да информират компетентните органи.

90

Анонимен

преди 5 месеца

Всички са в зависимости ! Уволнение !

89

Каквито адвокатите

преди 5 месеца

Такъв и съда....... Работят за престъпниците......

88

маалатъ

преди 5 месеца

Посланието е очевАдно: "Ха, сте го пипнали, глави шъ хвърчат"!

87

Анонимен

преди 5 месеца

Подобна схема дава сила на *** да имат сили и да правят злини

86

Няма съдии мераклии

преди 5 месеца

Никой не смее да противоречи на Кирчо. Току виж го оправдал и след това ще получи писмо с крайпътни фойерверки. А Пловдив е повече от ясен.

85

Анонимен

преди 5 месеца

ЗАЩО НЯМА СТАТИЯ ЗА СЪДБАТА НА СРЪБСКИТЕ НАЕМНИЦИ В РУСКОФАШИСТКАТА АРМИЯ? КАК ПО БРАТСКИ СА ИМ ПУКНАЛИ ГЛАВИТЕ ОТ БОЙ И СА ГИ ПРАТИЛИ ПОСЛЕ ЗА ЖЕНИ НА КАДИРОВЦИТЕ? ЦЕЛИЯТ ИНТЕРНЕТ Е ЗАЛЯТ СЪС КЛИПОВЕ ОТ ВОЯ НА БИТИТЕ И ЕНЕСЕЧЕТЕ СЪРБИ???

84

Театър Сълза и Смях

преди 5 месеца

Страх ги е, завалийките!

83

То в Щатите

преди 5 месеца

До sethse В началото на десетилетието заради един черен рецидивист, бягал от полицията и нападал бременна жена - тоест, двама души, един от които - нероден, устроиха противобели погроми и гонения, които изнесоха из цяла Европа - къде повече, къде по-малко, при които гинеха и Черни, а семейството на Рецидивиста беше позлатено повече, отколкото той би могъл да им даде за цял живот! Всъщност и тук Дебора тепърва ще бъде позлатявана, и понеже е жива, ще влезе и в ляво-либералния еничарски лъжеелит!

82

rambaldievskievich

преди 5 месеца

Директно уволнение и лишаване от право да упражняват професията съдия на всичките 17. 'баси!...

81

Христо Иванов

преди 5 месеца

Какво правите бе съдиите? Ами ако ви докарат в съда да съдиите Путин - за антибългарска дейност?

80

до анонимен 54

преди 5 месеца

""""""За да живеем в нормална държава ПЪРВО трябва да имаме нормална съдебна система!!!""""""" --------- Чекай от "покойник" писмо!!! -))))))

79

Анонимен

преди 5 месеца

До явно е спорно - Какво означава "Дебора нещо направила ли е?"? Щом не го е атакувала физически, значи каквото и друго да е направила (и да му е изневерила, и да го е обиждала, и да му се е карала, и да го е псувала дори) по закон той няма право да я бие. Спор няма. Има спор само в главите на хората, които не познават закона.

78

Анонимен

преди 5 месеца

Момчето за съжаление е човек на някой няма пипане

77

Анонимен

преди 5 месеца

На тези съдии май им е време за стригане!

76

Сата НАТО

преди 5 месеца

Нали се оказа, че тя не помни нищо от инцидента, а медицинското е написано една седмица след инцидента. С това никой съд не може да го осъди.

75

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 67 Щото в Бг работят само ко кош карство. Вкарват в затвора хора за 5 лв. Никой от тях няма сериозно дело за милиони или милиарди лв., няма дело за корупция по високите етажи на властта, няма осъден управляващ и пр. Цял свят видя Барселона, кюлчета и пачки и как никой не се зае сериозно със случая. Дали някой ще иска да работи с Бг магистрати?! В ЕС не се занимават с ко кош карство.

74

Анонимен

преди 5 месеца

ми да го закрият тогава, и съкращаване на всички в тоя съд, а съдебния район да премине към Пловдив