19

Анонимен

преди 4 месеца

Всички насоящи и бивши парламентаристи от НС да си върнат децата и внуците от чужбина .Тогава ще е някакъв напредък. Който иска да придобие правото да управлява държавата, да докаже на дело, че точно доброто на България е важно за него. Всички , поддали се на модата, че чуждото е по-ценно, не са пълноценни българи.

18

Анонимен

преди 4 месеца

От 30 години се борят с демографската катастрофа и населението прогресивно намалява и удари дъното. За да излезем от тая криза е крайно необходимо да имаме родени по 180 000 българчета на година. За срок от 10 години можем да стопим разликата от 30 години безвремие. Около 3000 села са почти безлюдни, там трябва държавата да изкупи къщите, да ги ремонтира и даде без пари на млади семейства и да им даде пожизнен доход за да живеят там. Ако се спазва такава политика ще ударим 30 милиона!

17

Анонимен

преди 4 месеца

Да бе, разбрахме как ще борите демографията - първи внесохте хиляди окраински вдовички, а сега ще им внесете и мъже...

16

Анонимен

преди 4 месеца

Каквито и заплати и помощи да имат младите семейства, резултатите са предизвестени. Дори и да предположим, че стане чудо и всяка българка в детеродна възраст роди по минимум 3 деца следвашите 4-5 години, трябват най-малко 25-6 години за да се отрази на икономиката и демографията. Изходът: Сетете се сами. Подсказка: САЩ за 200 години станаха 350 милиона. Само преди 20 години бяха 300.

15

??

преди 4 месеца

Къде са тези безплатни детски гредини и ясли? Много мои познати дават луди пари в частни градни и ясли,защото децата не се класират в държавните градини.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Ако искат да постигнат нещо, трябва да потърсят мнението на реални родители и на младежите, които искат, но поради една или друга причина нямат деца! Не всичко е пари в отглеждането на деца. Покрай блока е пълно с наркомани, алкохолици, бездомни кучета, преливащи кофи, счупени катерушки и хиляди дупки по тротоарите и улиците. Няма места в градини, ясли, училища и т.н. Вече няма и треньори и педагози по изкуства и музика, в крайна сметка децата ни изпростяват и деградират.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Мухаха... внос не на 6, а на 60000 афганистанеца тази година, както в ЕС борят демографските кризи. Нали на 2 Април 85% гласувахте за това?!

12

Анонимен

преди 4 месеца

сега ще започнат да оправят демографията с порции по 6000 млади мъже от арабски произход!

11

Анонимен

преди 4 месеца

Абе първо е политическата ,а демографската сама ще се нагласи

10

С тия помощи

преди 4 месеца

една бебешка количка не можеш да си купиш, но пък за някои етноси у нас тия помощи ще бъдат стимул за правене на повече деца.

9

евроатлант

преди 4 месеца

Цялата наша славна Родина,чакаме с радост нова година пълна с играчки грее елхатаа най отгоре свети ЗВЕЗДАТА!

8

Жоао

преди 4 месеца

като ни напълнят с афганци

7

ИВАН

преди 4 месеца

НЯМА КАК ДА БОРИТЕ ДЕМОГРАФИЯТА С 60-100 ЛВ. НА МЕСЕЦ! +ТОВА НЯМА КАК ДА ПРОМЕНИТЕ МАНТАЛИТЕТА НА ЖЕНИТЕ, КОИТО ИСКАТ ДА СЕ ВЕЯТ ПО ПОЧИВКИ НАСАМ И НАТАМ (ДАННИ ОТ ФБ), ВМЕСТО ДА ИМАТ БЕЗСЪННИ НОЩИ ДА БЪРШАТ ЛА ***!

6

Фед Красивия

преди 4 месеца

Всеки преди него го казва тва и кво?Заминаваме си?Дигайте още МРЗ,да има за помощи,па работещия се свива.Иначе мислили за прираста!!КАК?Като го натоварвате с непосилни харчове,осигуровки и нфлация!!!

5

Анонимен

преди 4 месеца

Просто Киро оправи демографията на Лена :)))

4

Решението на Сапунчо

преди 4 месеца

В името на борбата с демографията, Премиерът-Плъх ще внесе 2 милиона афганистанци!

3

Анонимен

преди 4 месеца

Хайде, хаирлията да е и след две-три петилетки и първото бебе на Денков.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Така де. Като не можем да си направим ще си внесем. *** от време оно си пада по Фносното.Ей сега ще ни ошенгенят.

1

Мале,

преди 4 месеца

Яловия Денков се бори с демографска криза.Пълен ***.