208

Анонимен

преди 5 месеца

Украйна е на границата на разпада, фалирала отдавна и силно задлъжняла. Дори и да останат евентуално, подчертавам евентуално някакви остатъци то те няма да могат да се въстановят, заради колосалните загуби на фронта, отлива на население от страната и масовката от инвалиди, които са над милион, колкото са и груз 200 (за сега). С вожд наркос и краварско пр0tejе така се получава. Ние трябва да се освободим от нашите краварски пр0tejета, че ни чака същото.

207

Анонимен

преди 5 месеца

Чиба бе фашистко джудже

206

Анонимен

преди 5 месеца

Тагаренко да каже колко етнически българи живеещи в украйна са мобилизирани от киевския нацистки режим в украйна, пратени на фронта и убити? Някой нещо по въпроса? В украйна живеят много българи, има населени места заселени само с българи.

205

Анонимен

преди 5 месеца

202 - АМА много скъп излиза Новочеркаск на УКРИТЕ. Вече трети ден вият.

204

Анонимен

преди 5 месеца

Градовете в Русия и Беларусь са красиви, чисти и модерни. Градовете в БГ са разбити, а порутените блокове приличат на блоковете в Бахмут. Евро БГ е една кл0ака, защото 33 години се управлява от мирижливи, крадливи русофоби.

203

Запада краде и лъже

преди 5 месеца

Франция няма нито една действаща златна мина. Независимо от това, Франция има четвъртите по големина златни резерви в света - 2 436 тона. Бившата френска колония Мали има 14 златни мини, където се добиват 70 тона злато годишно, и 0 тона златни резерви. Хич не са крали от хората. Същите са и Англия и ФАЩ .

202

NEW Z Fашизъм

преди 5 месеца

Путин и Хитлер са едно и също лице!!! Дребно, злобно , кръвожадно и с мания за величие!!! Въвлече в безсмислена война целия си народ - шиэофрения на ента степен!!! Превърна Украйна в развалина!!! Върна руснаците в средновековието и това няма да му бъде простeно никога.

201

Асан Еврогееца

преди 5 месеца

"Там е сам нашия танк Альоша". Руският танк Альоша сам унищожи 10 броя натовска бронирана техника. Альоша е руски герой!!!

200

Анонимен

преди 5 месеца

215 - стига толкова гюбре бе! - 1 500 000 ТОРБЕТА не стигат ли?

199

българин

преди 5 месеца

Давай, Зеленски- чоловек Вселенски , ние сме с тебе, за победа в Украйна идва време,заедно ще построим Украйна и България ще съградим.Да развеем български и украински знаменатада си върнеме странатаХайде смело във атаказдрава работа ни чака.Зеленски има ли парички ще има ракети за всички руски пички..ха.ха който лъже ,убива и краде.той от Зеленски бой ще яде

198

Анонимен

преди 5 месеца

По информация на американските СМИ половината от Сан Франциско е покрит с 0tпадъцi и mrъс0тия. 30% от улиците му са надрискани с fekалии. Масово живеят по улиците, фрашкано е с клошове, наркомани и джендери, от които масово болни от спин и всякакви болести. Градските власти са отделили десетки милиони долари за почистване на най-джендерската краварска кл0ака.

197

Анонимен

преди 5 месеца

А НЕКВА СЪВЕТНИЧКАТА НА ЗАЛУЖНИ, АЛА МАРТИНЮК ВИКАЛА НА УКРИТЕ:- "НЯМА НУЖДА ОТ ИСТЕРИЯ, СИГУРНО ЩЕ УМРЕ, НЕ СМЕ ВЕЧНИ. АКО СЛУЧАЙНО УМРЕТЕ СЪС ДОСТОЙНСТВО, ТОВА Е МНОГО ПО ДОБРЕ ОТКОЛКОТО НА УЛИЦАТА ДА ВИ УДАРЯТ СЪС ТУХЛА". ТАЯ ГИ КАРА ДА УМИРАТ СЪС ДОСТОИНСТВО, КАТО ЯПОНЦИТЕ, ДА СИ ПРАВЯТ СЕПУКО.

196

Не

преди 5 месеца

Не публикуваните цитати от президенството, то е руска фашистка централа за дезинформация.

195

Анонимен

преди 5 месеца

Саня во Флориде!

194

Жоро

преди 5 месеца

Хайде приключвайте с тази псевдо държава! Нямат език и говорят на полско-руски, а претендират за нация! Тук наблизо си имаме такава, дето говорят на сръбско-български!

193

И този

преди 5 месеца

И този фашист ще посрещне недостойно смърта си. Няма да му се размине. Само още малко да си повярва и ще се бие сам по главата. За премахването на това зло от лицето на земята няма цена. Всички срещу руския фашизъм до изтребването му.

192

Анонимен

преди 5 месеца

Путин от алтернатива на Вашингтон стана за посмешище. Болната държава на Европа, за която всички се чудят, дали да и уредят евтаназия или да я оставят да се мъчи до край!

191

Анонимен

преди 5 месеца

Крайно време беше, Вова! До кога ще дундуркаш тези у.к.р.и.? Покажи им какво може руската мечка!

190

Дааа

преди 5 месеца

Тоя си е абсолютен психопат.

189

Телеграм

преди 5 месеца

Над 90 "Герана" летят към Одеса,Харков,Николаево и тн.