123

Анонимен

преди 5 месеца

Кви са тия фантазии ?

122

Анонимен

преди 5 месеца

Баси скуката е тука, къде са copocoидите и разпенените русофоби!

121

Споко

преди 5 месеца

Споко, Естония почва да депортира украинските мъже в мобилизационна възраст за фронта, САЩ ще натисне и останалите, и Германия която се ослушва и така могат да се съберат до 2-3 милиона които да се пратят на фронта. Това ще забави значително руснаците докато смелят всичката тази биомаса в месомелачката ще минат месеци, даже година, ако Украйна не удържи до есента до изобрите тогава ще помогне и източна Европа с жива сила, това сега е стратегическата цел. После след изборите като спечелят демократите САЩ ще се намесят пряко и ще изпляскат Путин и Русия.

120

Анонимен

преди 5 месеца

Пак ли ще има у-франзива ?

119

Анонимен

преди 5 месеца

Арестович: Коллективный иск Западу на конференции большой - новая Ялтинская, Потсдамская или Тегеранская - мог бы звучать так: господа, давайте честно признаем, что расширение НАТО на восток было ошибкой, и это не Арестович сказал с Путиным, а Кеннан, архитектор холодной войны. Понимаете? Мы признаем: оно привело к негативным последствиям в виде войны.

118

Арестович:

преди 5 месеца

Вы можете сказать, что мы были абсолютно правы, расширяя НАТО на восток, и это наше священное право, как они сейчас говорят. Да, но Россия на это ответила большой европейской войной, и готова продолжать ее дальше, судя по публикациях во всяких "Билдах", что она собирается атаковать европейские государства.

117

ЕС

преди 5 месеца

За да заобиколят законите искат отделните държави да взимат заеми за Украйна! В отделните държави ще бъде въведен нов данък - Солидарност за Украъна!!

116

Арестович:

преди 5 месеца

А вы готовы насмерть воевать? Россия показала мы готовы. Да, мы готовы умирать. Как там: всех в ядерный пепел? А вы готовы? Ведь любые ценности, проекты, прожекты с расширением, сокращением и так далее стоят лишь только поскольку за них готовы отвечать действиями.

115

Арестович:

преди 5 месеца

Россия ответила действиями на расширение НАТО на восток. Она сказала: мы будем воевать, обеспечивая наши национальные интересы. Можете эти интересы презирать, отрицать, смеяться над ними или считать их необоснованными, но она за эти интересы приехала танками к нам во дворы. А вы готовы это делать в ответ? Ну мы готовы, мы воюем. А Запад готов?

114

НАТО

преди 5 месеца

Готвят се за загуба.

113

Арестович:

преди 5 месеца

Вы готовы воевать за это? Физически: ножками, ручками, на пистолетных дистанциях, не с самолетиков с "томагавками", а как настоящая война - в окопе с 5 метров друг другу в лицо стрелять и гранаты кидать. Или пальцы отмораживать до ампутации каждую ночь в окопах. Вот если вы не готовы, вся ваша система и все ваши аргументы фуфло. Полное историческое фуфло.

112

Арестович:

преди 5 месеца

Они могут быть идеально выстроены по законам английских дебатов, за них можно получить в Гарварде премию, за блестящую аргументацию, но если вы не готовы за них стрелять с 5 метров в человека, - это полное фуфло. История доказывает. Вот Россия сказала: мы готовы. А они нет. И приходится увы и ах считаться с российскими интересами, потому что они готовы за это умирать.

111

Българи

преди 5 месеца

И в България ще вдигат данъците за гражданите, за да има повече пари за Украйна.

110

Анонимен

преди 5 месеца

Населението им ще емигрира и германците ги чакат!! Умират за работна ръка!

109

Анонимен

преди 5 месеца

В Германия ще вдигат данъците за гражданите, за да има повече пари за Украйна. Моника Шницер, председател на Германския съвет на икономическите експерти, съветник на правителството, предложи увеличаване на данъка върху доходите в цяла Германия, за да се осигури по-голяма военна подкрепа на Украйна поради липсата на нови ангажименти от страна на Съединените щати. "Извънредните събития изискват извънредни мерки. Солидарност за Украйна като допълнително увеличение на данъка върху доходите за военна помощ би било възможен отговор на това предизвикателство".

108

Анонимен

преди 5 месеца

Кораба Европа потъва!! Но музиката свири на паалубата и тръби победа до последно!!

107

ХОРА

преди 5 месеца

ХОРА, РАЗБЕРЕТЕ! Високи цени, инфлация, бедност не са важни сега докато не победим Русия, докато руската терористичната държава не промени управленския си модел и не се реформира по правилата на цивилизования запад, светът няма да заживее спокойно и нормално. Първата ни задача е да помагаме на украинския народ. Всичко друго е след това! Украйна се нуждае драстично от значително увеличение на оръжейната и финансовата помощ, трябва да дадем всичко от себе си да осигурим оръжия и пари, а ако трябва и военна сила на украинския народ.

106

ЕС

преди 5 месеца

Е решело да наруши всякакви ЕС закони и да вземе заеми! Гарантите държави са доброволни- засега Германия и България са изявили желание! Ако трябва ще променят или нарешат Конституцията в двете държави но ще вземат пари за Екрайна!!

105

Анонимен

преди 5 месеца

Министерстото на финансите обяви, че не е в състояние на финансира повече армията с вътрешни финансови ресурси.

104

Анонимен

преди 5 месеца

Ръководителят на Министерството на финансите на Украйна Сергей Марченко не знае как бюджетът ще финансира мобилизацията на 500 хиляди души във въоръжените сили на Украйна, която беше обявена от президента на страната Зеленски. От министерството обявиха, че от 1 януари спират да плащат заплати на държавни чиновници и на военни, ако ЕС не изпрати милиардите.