523

Анонимен

преди 6 месеца

В Германия броят на бездомните и просто на бедните се е увеличил един път и половина през последните две години

522

Анонимен

преди 6 месеца

МАРИНКА ПАДНА. Укрокатастрофата в Донбас е близо.

521

Конвертиране на дълг

преди 6 месеца

Печаташ долари без покритие и с тях купуваш земя и реални материални активи. С всеки загубен квадратен метър на режима на територията на бившата УССР, западът губи милиарди, и възниква паника, особено в Black Rock.

520

Анонимен

преди 6 месеца

Русия е на първо място в Европа и Азия по брой на 100 000 души болни от спин,сифилис,жертви на пътя,най-ниската продължителност на живота,първи по брой наркозависими.

519

Анонимен

преди 6 месеца

Дмитрий Медведев поздрави Европа с Весела Коледа: Постоянно висока инфлация и липса на икономически растеж, бойкот на енергийните доставки от Русия и нейния пазар като цяло, тълпи украинци, които бездейно се скитат по улиците на Европа, с обезщетения над пенсиите на европейците, дегенеративни политици, които крещят за война между Украйна и Русия до победа...Европа, здравей! Какво не е наред с теб, напълно ли си болна? Весела Коледа!

518

Анонимен

преди 6 месеца

Русия не започва войни. Завършва ги!

517

Споко

преди 6 месеца

Споко, Русия ще загуби, злото ще бъде победено, няма начин да не победим Русия, ние сме на страната на доброто. До дни, дори до часове идват 160те ефшеснайски и тогава за Путин става страшно, до дни, дори до часове украинската армия ще влезе в Москва с ефшеснайските и кръволокът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага за престъпления срещу човечеството, това е абсолютно 100% сигурно, доброто винаги побеждава злото, в това няма никакво съмнение, и децата са убедени в това.

516

черно бъдеще за ЕС

преди 6 месеца

Всичко което западът не искаше се случи. Русия стана по-силна икономически, Русия стана по-силна военно, Русия укрепва позициите си на пост-съветското пространство, сътрудничеството с Китай е на съвсем друго ниво, влиянието на Русия расте по целия свят. В това състояние на истеричен страх западът може да бъде много опасен, и за това ще се погрижи стратегическата ядрена триада на Русия ако стане нужда. А ако към нея се добави стратегическата военна мощ на Китай и Северна Корея, тогава песента на запада е изпята. Честита Коледа.

515

Анонимен

преди 6 месеца

Русия не отнема земи. Освобождава ги!

514

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 543 А пък мой познат от северо-запада на България взима 600 лв заплата, защото е горд европеец от цъфналата и вързала България

513

Анонимен

преди 6 месеца

До 547 Ами ходи си и ги съпортавай ,ако искаш и на фронта ходи само не занимавай всички с уркопските си истерии

512

Анонимен

преди 6 месеца

По-голямата част от Украйна са изконно руски земи и Русия ще си ги върне. Всичко ще си върне. Украинците са част от големия руски народ и Русия няма да го даде. Западът да праща там каквото иска и колко искат - всичко ще бъде смачкано. Западняците да си правят сметката.

511

Анонимен

преди 6 месеца

До 534 Ами добре е щото цените са му в рубли,а не в долари,както се опитват да го изкарат разни неграмотни тролеи

510

Споко

преди 6 месеца

Споко, Путин като умре и всичко ще е оправи, просто трябва да сапортваме Юкрейн докато Путин умре, и тогaва Юкрейн ще победи Русия и кървавият диктатор Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага за престъпления срещу човечеството, а Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по западните цивилизовани правила и ще доставят евтини ресурси за да се развиваме и да живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

509

Анонимен

преди 6 месеца

Москва е най-чистата и най-уредената европейска столица, западните столици изглеждат като мpьсно гето в сравнение с Москва. Улиците са невероятно чисти, асфалтът е уникален, гумите издават такъв специфичен звук, както когато сцеплението е перфектно. Всяка уличка се чисти машинно, дори и в неделя сутрин, нито една дупка в междублоково пространство! Кофите за бyклук имат напечатан график кога се чистят, обикновено на два дни. Всеки вход си има градинка с цветя в отлично състояние,детски площадки и игрище. В парка да не говорим.

508

Анонимен

преди 6 месеца

До 539 И кво щом с тях живее по-добре от тия дето взимат 1500$ в Америка

507

Анонимен

преди 6 месеца

Александър Трошев, командир на танков батальон от 150-а мотострелкова дивизия, герой в боевете за Маринка. Той бил уволнен от ВС на РФ, но през април 2022 г. се записал доброволец и е настоял да бъде зачислен не като офицер от запаса, а като войник. В хода на СВО стига до командир на батальон. Лично е унищожил 5 танка и над 20 бронирани машини, 3 пъти е горял в танк, има 7 контузии и една рана от шрапнел. При освобождаването на Маринка е бил с чин старши лейтенант. За проявена храброст и героизъм с указ на президента на Русия днес той беше удостоен с извънредно звание "майор".

506

Анонимен

преди 6 месеца

Учител в Красноярск взима 230 хиляди рубли

505

КуКлус

преди 6 месеца

Не ми е ясно защо Путин щади тоя народ ...до сега трябваше да има ядрен удар и поне Киев да го няма ! Така и така го наричат там терорист , тиранин , диктатор .....по зле няма ...да хвърля един ядрен подарък и готово ....

504

Анонимен

преди 6 месеца

До Алекс е ти ли ще се сравняваш с Русия ,а що не ходиш на срещите на първите 20 развити икономики.Аман от неграмотни уркопи и меки китки