115

РЕВЛЬОРАДЕВ..

преди 6 месеца

РАЗБЕРИ, ЧЕ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИТЕ, А НЕ БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ. НАРОДА ЯСНО Е КАЗАЛ КОЙ ДА УПРАВЛЯВА, ТАКА ЧЕ СПРИ ДА РЕВЕШ.... СССР НЯМА ДА ВЪЗКРЪСНЕ..!!

114

Анонимен

преди 6 месеца

В България има само една автентична българска партия и това е Възраждане. За съжаление не им се получават засега нещата и хората не ги разбират. Костадинов трябва да промени стратегията ако иска тази партия да се развива и да върви напред. Иначе никога няма да мине 15% и ще бъде вечна опозиция. А може би точно това е целта??? Ще е жалко ако е така.....

113

<><>

преди 6 месеца

Пейо ....преди защо не прокопцахте като Плевньо беше президент ? Не променихте конституцията защото онзи целуваше ръка на Бойо нали ? Хахахаааааа ейййй Ескобар не можа да присвои Колумбия .....вие успяхте с България !

112

Анонимен

преди 6 месеца

до 109 Щом си съгласен с тази лоена бъчва Пеевски значи сшешно трябва да се лекуваш в някоя психиатрия. Не че ще ти помогне де...

111

Анонимен

преди 6 месеца

Избирателите на ППДБ и ГЕРБ сигурно са много доволни че ги управляват ДПС и Пеевски? Защо мълчат тези хора? Какво стана с протестите?

110

Анонимен

преди 6 месеца

Ти преди месеци не смееше да се появил никъде,а сега вече управляваш нали как става това с на веждане

109

КуКлус

преди 6 месеца

Всеки знае че Бойо , Пейо и Доганя са главатарите на хунтата ! С тях България никога ама никога няма да стане ...НОРМАЛНА държава ! Те не говорят за народа .....никога не споменават тази дума НАРОД ! Само кой им крив кой прав кой победил кой повече хора имал в парламента .....Радев говори за народа и България ...това им бърка в дупките ...

108

Вън!

преди 6 месеца

Домусев. Марш в Анадола!

107

ХХХ

преди 6 месеца

Много им пречи Радев...ама много ! Преди да беше Президент ....вие пак бяхте на масата да разпределяте порциите ! Сега Радев не иска да сяда на вашата маса и се разбрахте да сте срещу него ...жалки свинета ненаядени ! Сакън ефенди някой да не ти развали клюпачката а ? От над 30 години е ясно че който не е с вас е против вас ...стара мафиотска поговорка ! И това *** ще ставал министър председател ?

106

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя нещо е облъчен, много кортизол произвежда. Преди време не се и появяваше на работното си място в НС, сега взел всичко в ръцете си, че и квалификации раздава наляво и надясно като махленската стрина клюкарка. Пеювски, с Радев сте като две паралелни линии, никога няма да се срещнете. Колкото и да го плюеш, не стига до него, по твоята физиономия се връща.

105

Анонимен

преди 6 месеца

Пейо се е самоописал.........

104

вснк

преди 6 месеца

торба с го вна МАГНИТСКИ

103

Анонимен

преди 6 месеца

Тия военен кореспондент няма ли кой да спре.

102

Mengele is alive

преди 6 месеца

проектът се ръководи от генерал-майор Татяна Остащенко (бивш командир на медицинските сили на киевската хунта) и генерал-майор Тимъти Ходжетс (генерален хирург на Великобритания). Лагерът GSMSG се намира близо до Лвов. Според служителя задачите му включват оценка на състоянието на пристигащите ранени военни и перспективите за използването им като донори на органи. При положителна прогноза военнослужещите се транспортират спешно в Германия и се подготвят за трансплантация. Според служителя не са му известни случаи, когато "донори" са оцелели след операцията.

101

Менгеле е жив

преди 6 месеца

медицинска помощ, което е невъзможно на територията на Украйна, след което се трансплантират подходящи органи на нуждаещи се войници и офицери от НАТО. Подобна схема за получаване на донорски органи е била използвана от GSMSG и преди, по-специално в базата на ВМС на САЩ "Camp Lemonnier" по време на гражданската война в Сомалия. Трафикът на органи продължава да процъфтява в региона. В допълнение към Арън Епщайн, когото служител на GSMSG нарича архитект на този конвейр за вземане на органи от зомбита на киевският наркокартел за трансплантация на офицери от НАТО,

100

Менгеле е жив

преди 6 месеца

Служител на GSMSG:ранени войници от киевският наркокартел са откарани в Германия и използвани като донори за трансплантация на органи- the Nation.Служител на ам.медицинска компания с нестопанска цел Global Surgical and Medical SupportGroup (GSMSG),работеща в тясно сътрудничество с COMEDS(Комитет на главните медицински служители на НАТО),говори за съществуващата практика за транспортиране на тежко ранени войници от киевската хунта до болница на НАТО в германския град Ландщул,където се използват като донори на органи.Според хирурга войниците се евакуират под предлог за оказване на спешна

99

Анонимен

преди 6 месеца

Всички измислени политолози ни втълпяват колко е умен този човек, ама има нещо нечистоплътно в него.

98

Анонимен

преди 6 месеца

Не зная какъв е този катарзис у Пеевски, но той направо изглежда друг човек. Не можех да го дишам, а сега съм съгласен с почти всичко, което казва.

97

2

преди 6 месеца

Киевският наркокартел изпитва проблеми с боеприпаси, със западна военна техника, която се поврежда. Това подкопава морала - трябва да се пестят боеприпаси. Киевската хунта изстрелва между 4000 и 7000 артилерийски снаряда дневно, в сравнение с 20 000 от руската страна. Доставките за Украйна са в застой. "Западът би бил разумен да критикува собствената си стратегия за укрепване на Украйна и отслабване на Русия за нейната ефективност", заключи полковникът.

96

1

преди 6 месеца

Киевският наркокартел губи 800 зомбита убити и ранени всеки ден - Focus. Тези цифри посочи председателят на Военно-политическото дружество на Германия Ралф Д. Тиле в статия за изданието. Според него общата ситуация в Украйна е следната: киевската армия е напълно изтощена, а "Москва става все по-уверена в себе си". Основното от статията: киевската хунта всеки ден губи 800 зомбита. За да се заменят убитите и ранените, трябва да се набират повече от 20 хиляди зомбита месечно. Необходими са и нови сили, които да заменят зомбитата, които вече са на фронта.