51

Анонимен

преди 6 месеца

Вчера направиха цирка с "боя" и блокирането от които нищо не излезе, и от днес ИТН и Изхождане запразняват по-рано от другите... Така е, вземат тлъсти заплати хората, защо да не си изкарат едни приятни и дълги празници...

50

След Касапницата

преди 6 месеца

на ПСА, която 2но Езичниците по Оруел НаРеКоХа "Реставрация" - ножа е отвъд и Кокала вече - това е Тоталитаризъм и не е Фашизъм, както го наричат, това е Тоталитаризъм по Оруел, т.е. Много По-Страшен и от Фашизъмът!!

49

Боби

преди 6 месеца

Браво, и аз инвестирам в българската икономика, за да стимулирам българския бизнес и акционерни дружества. На тази държава и инвестициите не помагат.

48

€ 4 милиарда

преди 6 месеца

Страните от ЕС досега са унищожили ваксини срещу ковид-19 закупени от Урсула за 4 милиарда евро.

47

ЬЬЬ

преди 6 месеца

тошко пак говори за себе си и за себеподобните си от отбора на трифонов, опростачили необратимо няколко поколения млади българи.Свидетели сме на неморалните да говорят за морал и скараните с културата-за култура. итн,бсп и възраждане са опасни за България,но не те са виновни.Виновни са тези,които ги избират със сляпата надежда чрез тях да се върнем под крилото на руското посмешище.

46

тттошко

преди 6 месеца

Има Такива Нещастници - Тошко и Славуна

45

Да

преди 6 месеца

Прав е....

44

НаПред

преди 6 месеца

Боят настана, тупат сърца ни Ето ги близо наште душмани (Кураж дружина вярна сговорна Ний не сме вече рая покорна) х 2 Нека пред света да се покажем Нека по-гордо братя докажем (Че сме строшили мръсни окови Че сме свободни, а не робове) х 2 Припев: Дружно братя българи - в боя да вървим Дружно братя българи - враг да победим (О майко моя родино мила ний не сме вече рая покорна) х 2

43

Анонимен

преди 6 месеца

Да преборим башибозука с ориенталска музика, чалга кючеци и турски мехтери! Слава на Чалгария! Развейте сините знамена с европейските месечини!

42

ПП–ДБ

преди 6 месеца

Ще участваме на София Прайд 2024

41

Анонимен

преди 6 месеца

До 39 Да бе ,ама тупат руският втечнен газ нали

40

Анонимен

преди 6 месеца

По- жалък клоун от Тожко няма

39

От Брюксел

преди 6 месеца

Ще следим стриктно дали ядете руска салата и четете руски автори по коледните празници. Внимавайте .

38

Анонимен

преди 6 месеца

До 30 Да това е висша форма на демокрацията

37

Ицо

преди 6 месеца

Няма опозиция в това НС. Много маймунждалъци, празни приказки и никой не дискутира по същество, къде са проблемите в предложените промени и какво може да се направи на вместо тях. безполезни. ДПС са си турци, башибозука са ИТН и Възраждане с техните пърформънси.

36

Анонимен

преди 6 месеца

Чалгаджиите четат морал. Няма такъв цирк

35

Анонимен

преди 6 месеца

Тошко, нема парички за бананчета ... а можеше да управлявате, НАРОДЪТ цели 2 пъти ви даде цялата власт, но вие я изхвърлихте в кошчето по заповед от Сараите и Зайчарника.

34

Анонимен

преди 6 месеца

Е от Сглобката,какво е очаквал да се получи ,а че някой не я търпи тая сглобка си е негов избор

33

Европедераския цирк

преди 6 месеца

уредили Орбан да напусне залата да пие кафе, докато решават за Украйна, защото той бил само един, а те 26. А когато Холандия години наред един срещу 26 блокира членството на България в шенген, това е демокрация, европедеpаската демокрация!

32

Анонимен

преди 6 месеца

А когато ИТН спечели изборите вие какво направихте? СтаниславА се скри като срамежливата мома и не стъпи в парламента. Приехте машинното гласуване с на мадуро машинките да гласуват автоматично за ПП и вкарахте 1000 секции в турция, да може същия този башибо да вкара максимален брой реззенки в парламента. Сега лаете, ама на никой не му правите впечатление вече. Клоуни!