64

Анонимен

преди 6 месеца

Съвсем нормално е Анисия да изпляска пропутинска пропаганда, все пак носи руско име момишиту.

63

Анонимен

преди 6 месеца

По-голямата част от Украйна са изконно руски земи и Русия ще си ги върне. Всичко ще си върне. Украинците са част от големия руски народ и Русия няма да го даде. Западът да праща там каквото иска и колко искат - всичко ще бъде смачкано. Западняците да си правят сметката.

62

Анонимен

преди 6 месеца

На кой му пука за Украйна, Украйна е нищо. Борбата е за Русия. Без ресурсите на Русия западът е свършен, най-вече ЕС, САЩ не са толкова зле, но ще загубят хегемонията си.

61

Анонимен

преди 6 месеца

В Северна Корея се извършват огромни промени. В ракетостроенето направиха истински пробив - преминаха на течногоривни ракетни двигатели, а след два неуспеха успяха да пуснат и военен спътник.

60

До виц

преди 6 месеца

Олег отговаря, ми щот сме прости укри.

59

До 68

преди 6 месеца

Имам чувствато ме тая опорка сим я чела вече..за войната с Ирак ли беше, или Либия? Или Афганистан..

58

да

преди 6 месеца

така е! украйна е просто едно измислено понятие за хора живеещи в крайната земя на империята! знае ли някой един украински владетел, крал, цар, император, монарх! няма такъв! там са били само руски князе, царе и императори!

57

Виц

преди 6 месеца

Абе Ваня, излиза ако Русия победи във войната и Украйна влезе в състава на Руската Федерация, Русия ще влезе в ЕС? Да, така излиза!

56

Анонимен

преди 6 месеца

Не е лесно да си руснак на днешно време в цял свят това е синоним на убиец и крадец и бягат от тях като от прокажен.. *** е масовият убиец на 21 век, не е желан в 99%от държавите по света. Русия е игнорирана на почти всички международни организации,смятат я за империя на zлото.Нищо добро не я чака тази мафиотска държава и военната операция по нейното цивилизоване е наложителна.

55

Зелка

преди 6 месеца

Нормално е като си свалиш гащ ите и се наду пиш през зимата да ти стане хладно!

54

89 до 52

преди 6 месеца

НАТО НИКОГА НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В УКРАЙНА, то означава директен сблъсък с русия и тогава съвсем основателно ядрените ракетки могат да стигнат и до сащ и си летят и в двете посоки без проблем.

53

Анонимен

преди 6 месеца

ZeleНски, ще усетиш истинския хлад там долу...

52

Виц

преди 6 месеца

Абе Олег, излиза ако Русия победи във войната и Украйна влезе в състава на Руската Федерация, Крим ще стане наш? Да, така излиза! Ами тогава защо воюваме да се мъчим??!

51

До52

преди 6 месеца

И що не са влезли досега тея смели натовци бе, та да изгонят там мордори ли са кви са, бе я си пусни нещо детско там за Хари Потър нещо и си лягай.

50

абе

преди 6 месеца

русия яко е захапала украйната област и ще си я върне изцяло! никой не може да и попречи!...опитай се да вземеш уловената сьомга от устата на сибирската мечка! - ама по-добре не опитвай!

49

Анонимен

преди 6 месеца

Какво му пука на Зелето?Нали си има яхта и имения на бреговете на морски курорти...там няма да усеща никакъв хлад.Особено в Египет на брега на Червено море.

48

Ха ха ха до 52

преди 6 месеца

Тези земи НИКОГА не са били украински. Тъй че Украйна е в грешка. Казвам го с голямо съжаление и съчувствие към тях, но грешката си е грешка. Поне прочети от кого и как е съзсадена Одеса. За Крим да не говорим. Образовай се с Истината. Лъжата никога няма да победи! Закон.

47

Тя войната свърши

преди 6 месеца

Със загуба на Украйна и Европа! Сега само се чедят как да поднесат добрата новина на по тъ пичките от данъкоплатците в Европа!

46

Анонимен

преди 6 месеца

Бе гледай ти европата колко милиарди кътала и сега ги дават на укрите, а на бедните европейски държави режеха парите и им помагаха с демократичните си ценности. Едно време имаше един лаф, Русия казва ша делим по братски а ние викаме , бе не може ли по равно, сега европата вика ша делим по братски па ние, бе не може ли и за нас нещо да остане.

45

Зеленски

преди 6 месеца

Чичо Сам ме прелъсти, обеща че ще се омъжи да мен ако напусна дългогодишният си приятел Русия!Но накрая ме излъга и изостави! Уааааа!