264

Анонимен

преди 6 месеца

Възраждане антидемократично отказва да ходи пие по едно кафе, докато Шиши, Киро и Бойко променят Конституцията за да вземат Абсолютната власн!

263

Щопара

преди 6 месеца

Може да оцелее физически само в ДПС щото те не хапват свинско месо!

262

Страх лозе пази.

преди 6 месеца

Костадинов седи със скръстени ръце, докато депутатите му се бият. Нема такъв страхливец.

261

Олаф до Шиши

преди 6 месеца

Шиши, да им беше предложил от Възраждане да пият по едно кафе докато вие нарушавате закона?Ние така правим в ЕС, по зивилизовано е ;)

260

Истина

преди 6 месеца

това прасе няма ли кой да го направи в буркани и в мазета на мезета?

259

Плюнки

преди 6 месеца

И меки китки

258

Олаф Шолц

преди 6 месеца

За следващото гласуване за 100000000000 милиарда помощ да Украйна, сме притотвили разнообразие от кафе, чай, капучино, сокче за всеки който напусне залата ;)))

257

ВЕтЪра на ПОДмяната

преди 6 месеца

Паметниците ще ги махаме. И само биологични жени и мъже докога в парламента ? Трябва ПОВЕЧЕ гейове, лесбийки, транс мъже и жени да решават ЛГБТ проблемите. И турците в парламента и канадците защо ги мъчим на тоя *** език? Дайте да премахваме българският език той не е европейски .Харесва ли този цирк? .Харесва ли ви подмяната ? Вие си ги избрахте с "Не подкрепям никой " и с негласуване !

256

Анонимен

преди 6 месеца

До 254. И какво? Продаде златото и земята на България за киндерчета о тоблерон. Ами така правят аборигените. Заплашват се по лъскави стъкълца. И да ти кажа Българския шоколад беше по добър на вкус.

255

Костя Гардероба

преди 6 месеца

На Костя Копейкин му викат ГАРДЕРОБА, щото като стане бой, държи якетата. Пеевски не е страхлив като Костадинов. Директно отиде в центъра на събитията, личат си мъжете с тoпки.

254

Евроатлантическа

преди 6 месеца

Що са еничари- канадци, турци, брюкселски жираф, евреин и академичен плъх!

253

Анонимен

преди 6 месеца

Да сте чули някой политик да казва - аз защитатавам такива ценности, и се стремя към такава и такава цел, и ако ме изберете ще работя за тях да ги постигнем заедно, ще бъде трудно, тежко, ще трябва да положим много услилия и ще има лишения, но мисля, че можем да постигнем целта, защото имам такава и такава програма и план. Ами не - всеки обещава много пари, лек живот и да оправи живота на простолюдието. И простолюдиевто гласува за вторите.

252

Мамудун сики

преди 6 месеца

Пеевски по голям турчин и от мене ще излезе.....

251

Пиенето на кафе

преди 6 месеца

По време на Гласуване е символ на демокрацията и евроатлантизма!

250

Костадин Гардероба

преди 6 месеца

Меките китки от възраждане само правят блъсканица, това ако беше АТАКА, щеше вече да има бой.. А на Костадин Костадинов трябва му излезе прякора Гардероба, щото като стане бой, държи якетата.

249

Анонимен

преди 6 месеца

Механизмите на демокрацията работят безотказно. Демокрацията води до това, че се унищожава базовия принцип на който може да съществува човечеството - меритокрацията, когато способните хора идват на власт. А демокрацията е тържество на бездарниците. Народът навсякъде избира бездарници които му обещават лек живот и да му решат всички проблеми.

248

Няма вече

преди 6 месеца

По демократичен акт от това да ходиш да пиеш по едно кафи по време на гласуване!

247

Анонимен

преди 6 месеца

Пеевски стана най-хрисимия евроатлантик, след като влезе в Магнитски? Бойко и той.

246

Евроатлантическа

преди 6 месеца

Мафия!! Всички престъпници корумпирани от списъка Магнитски!

245

Анонимен

преди 6 месеца

До 230. Именно. И ние какво търсиме в съюз където заради пари и по политически причини се потъпкват правилата които сам е написал. Където няма равенство и за едни може а за други не.