106

Карагунис ЕВРО 04

преди 6 месеца

Колко кила бакър има тука ???..Тва е проста заварка - смес и сплав от Бакър ,***, и Месинг, не чист БРОНЗ или МЕД !!..Тоест - НЯМА НИКАКВи ПАРИ В ТЕЗИ ЖЕЛЕЗА .

105

ПП/ДБ

преди 6 месеца

Празника на Народа е печал за политиците. И обратното. Само ПП/ДБ са различни и мислят като Народа.

104

Обективен

преди 6 месеца

Съдът е постановил областната администрация незабавно да представи причините поради които се налага демонтажа на паметника. Сега ще и се стъжни на областната "убавица".

103

Слава Україні!

преди 6 месеца

Комунистите пак ще трябва да се събират в гората, като едно време. Даже и от Бузлуджа ще ги изгонят, щото там вече е музей, а не сектанско сборище на фанатизирани тетки.

102

Анонимен

преди 6 месеца

Като гледам каква простотия се лее из тези коментари, все от хора неиздялали една клечка за зъби през живота си сигурно, жална и майка на България. Кога този български народ успя да изпростее толкова - словоблудство, арогантност и подигравчийство. На времето пеехте по площадите "45 години стигат", но за последващите години не успяхте да се въздигнете като народ ни на йота. Празни приказки, ядни подхвърляния, агресия - това е българският народ в момента. Деградацията е пълна. Жалко....

101

Анонимен

преди 6 месеца

До Тито: Бюджет за българия няма - за справка провери коя държава е на последно място по богатство в Европа. А мавзолеят можеше да си стане просто музей. Умните и богати народи не рушат, а надграждат.

100

Анонимен

преди 6 месеца

"Няма Българин убит от руски войник" - много лъжи са те учили. Защо Гошо Тарабата е трябвало да пише на Сталин да си наказва войниците, ако няма убити българи при окупацията на червената армия?

99

Тито

преди 6 месеца

Тези, които плачат за паметника, скоро ще плачат, че няма бюджет. Те и за мавзолея преди години така плачеха...Зомбита с промити мозъци.

98

Анонимен

преди 6 месеца

България трябва да поеме всички сирийски и афганистански бежанци, преминали нелегално границата на страната и хванати в Австрия. Това заяви австрийският евродепутат от Европейската народна партия (ЕНП)"

97

Анонимен

преди 6 месеца

Абе забравихте ли войната с талибаните? Ами срещу Садам намерихте ли оръжието за масово поразяване? А Кадафи как само го утепахте и се гордеете с това. Нещо за Сребреница имате ли като подробно обяснение? А знаете ли, че във Виетнам със стотици години ще гинат химическите престъпления на вашите господари?

96

дедо ви

преди 6 месеца

Няма Българин убит от руски войник,но нашите смели пилоти от Англия и Сащ са убили над 5000 човека при бомбардиворки над София. Хубави приятели имаме..и много ни ужавават ...евала овче стадо!

95

Анонимен

преди 6 месеца

абе бай Колиоооо, отпусни го малко тоя флекс, ко го галиш - РЕЖИ урболешката - набръже, набръже и толкоз - ко го бавиш - тъй ще си играеш до нова година поне - да не мислиш, че някой го е еня и после ще го сглабят - това е само за прах в очите на копейчовци да не вземат да си посегнат от мъка

94

М О Ч О убежище

преди 6 месеца

137 Докосна ми сърцето тази поезия

93

бай работник

преди 6 месеца

Умнци,целта е да ни насъскат едни срещу други и да се изтрепем в гражданска война. Плана върви добре!

92

Анонимен

преди 6 месеца

А на негово място кокорчо ще ви построи един мол....

91

Анонимен

преди 6 месеца

До *** на Чакъл - и те ЦРУ ще му пр'днат на керестето.... Подкрепям мнението му - атлантиците и поколението им - в земята.

90

Анонимен

преди 6 месеца

Много им е мъка на копейците, че всичко за което милеят си отива заедно с тях в мръсния канал на историята, няма савецки саюс, няма паметници, няма копейки, има само мизерия и скръб, точно каквото заслужават. Сигурно е много гадно.

89

МОЧА на Чакъл

преди 6 месеца

117 Не на ЦРУ го докладвах!

88

Анонимен

преди 6 месеца

"като го сглобят как ли ще омешат всички части" - Е как? По модерно му. От крста на горе жена - от кръста надолу мъж, че да няма дискриминация за третополовите.

87

Вие младите

преди 6 месеца

Не знаете какво е война . Но се намери един оли-гофрен Жужак, който иска да изтрепе младите във кървава война първо своите крепостни после съседите. Ние , пенсионерите си мислихме , че в Европа никога повече няма да има война . Но се намери едно лудо Джудже , чието най- голямото забавление е да вижда как руската младеж се дави в собствената си кръв на фронта на една безсмислена завоевателна война