69

не си пожелавай любо

преди 6 месеца

Само да кажа , както нескопосано сам се изразяваш , всяка любов е последвана от секс Кире просто .

68

2024 г.

преди 6 месеца

Просто няма как да пропусна да им я честитя Новата 2024 г. на политическите ни лидери. Все пак, специалните честитки са за тези от БНБ-то и КФН-то им. С тези отрицателни доходности за вторите пенсии, как мислят, че хората ще си ги внасят. Предпочитам да си внасям спестяванията в лични банковисметки. За да не са с печалби фирмите, които управлявам. Понеже ще искат и данък върху печалбите да им плащам. Така са нещата с работещите в БНБ и КФН. Да си ги надзирават и банките и пенсионните дружества.

67

Кирил Петков

преди 6 месеца

Баба ми имаше големи заложби затова ДС са я искали. Можела е да гледа на ръка и да предсказва бъдещето. Освен това е правила любовни магии и е връщала любимия човек. "Намираше" постоянно портмонета. След 1990 играеше на тука-има, тука-нема на автогарите.

66

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя с лъжа се лъсна в политиката и слъжи продължава. Доказа се като опечен мошеник и не виждам защо някой трябва да му вярва изобщо? Изпраха дебелака и тиквата, сега е ред да изперат и себе си.

65

Анонимен

преди 6 месеца

Някой спомня ли си кога Киро си е отворил устата и е казал нещо смислено?

64

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 91 - спешно да оправят досиетата на всички техни роднини и веднага - групов паметник! Да се знае какви герои е раждала, ражда и днеска българска майка юнашка

63

само се чудя

преди 6 месеца

На тоя смахнат от къде му иде в кратуната , че трябва да му връзваме на всяка измишльотина ?

62

Анонимен

преди 6 месеца

Колко героично! Тя поне е имала куража да се противопостави на нещо, което не е нейно убеждение. За съжаление внукът й е стра_хлив плаз_модий, притичващ току до американското посолство за поредната порция заповеди, водещи страната към безвъзвратно заличаване и загуба на суверинитет! Поколения, кво да ги праиш?

61

Анонимен

преди 6 месеца

Хвала таквизим героям, хвала! Явно е в ход изграждането и героичен облик на мошеника. Сега да сложат склупура на бабата на паметника отгоре, вместо човека с автомата. А отдолу вместо текущите фигури да наслагат знайни и незнайни агенти на чужди интереси - кой силно корумпиран, кой крал много, кой закопал българския интерес. И да спрат веднага сриването на паметника на червената армия - просто да го префасонират в паметник на преклонението пред посолството.

60

Анонимен

преди 6 месеца

Моля мисирките да проучат въпроса с бабата на Пеевски и бабата на Борисов и да ни информират незабавно!

59

Анонимен

преди 6 месеца

В ДС никога не се е членувало. Членува се там където имаш тежест и избор и воля. В ДС се служи. Там чинно изпълняваш нареждания.

58

Кореняк софиянец

преди 6 месеца

Днес елате на митинга на "Възраждане" в 18:00 часапред ПАМЕТНИКА в Борисовата градина, за да дадемотпор на всички "пръкнали" се евроатлантици от родатана бабата, на този родоотстъпник и национален предател !

57

Анонимен

преди 6 месеца

А Борисов, където лъже за дядо си къде го били убили комунистите, всъщност става дума за прадядо му и не са го убили комунистите. ББ с червената книжка в джоба се прави на репресиран. По време на комунизма е добре дедите ти да са били борци против фашизма и капитализма, за да имаш облаги, а сега е добре да са били десиденти и репресирани, за да се легитимираш пред американците.

56

Анонимен

преди 6 месеца

С ДС и без ДС, пак сте си пълни льохмани! Справка ДСрзиев!

55

aaaa

преди 6 месеца

Дядо ти ли я е вербувал.Или на Боко дедо му е бил? Кат искаш да покажеш и кажеш неква новина не е мястото Фейсбука Кире .Покани журналята телевизиите и направи една пресконференция.Ама ти тез неща от де да ги знаеш май си наел на Бойко пиара да ти пише статуси у фейса.

54

Анонимен

преди 6 месеца

Тя е отказала, а той не е отказал, така ли? ))

53

Анонимен

преди 6 месеца

Сега като почнат "кой по-по-най" и мила родна история. Кирчо, едната ти баба е от с. Грамаде (Кюстендилско) нас. 22 души (2022), другата е от с. Соколово (Ловешко) нас. 112 души (2022). Кирчо иска да каже, че ДС са опряли до тоя перфектен шпионин с талант за плетене на терлици? Направо Джейн Бонд от село Соколово! Кире, вече не е модно да пишеш "произход беден, сeлcки" в CV-то. Напиши направо "комплексиран неудачник с мания за величие".

52

Анонимен

преди 6 месеца

Отказала е, защото вече е била от КГБ

51

Идеалист

преди 6 месеца

Снимайте и записвайте, кои са подстрекателите и кой са изпълнителите, които рушат за пари! Отговорността за престъплението е лична! Снимайте и жандармерията, там винаги служат лоши хора, който имат изявено насилие в характера си. Помнете как се помина разрушителя на Мавзолея - Бакърджиев ( не казвам, че Г. Димитров не трябваше да бъде погребан ). Има карма, историята помни и тя е една. Баце е поне богобоязлив и се държи малко на страна. Кокорчовците са безбожници-троцкисти.

50

Анонимен

преди 6 месеца

Стига лъга, Баджо!