1042

Анонимен

преди 6 месеца

Да ви кажа една османска поговорка за българите: "Накарай българина да гони заек и той и с волска каруца да е, ще успее да го хване." Кой разбрал - разбрал.

1041

Иван

преди 6 месеца

Да им пратим русофилите за компенсация. Могат да ги мобилизират и изпратят на фронта срещу украинските нацисти

1040

Анонимен

преди 6 месеца

Да възстановим паметника на Софийската желязна дивизия до НДК разрушен от съветския васален слугинаж.

1039

Анонимен

преди 6 месеца

А сега децата на комунистите рушат историята. Нищо ново, явно е наследствено. Наследствен е и слугинажът.

1038

Кремъл не

преди 6 месеца

Може да се помири,че губи влияние в най-васалната си държава.Единстврни ние имахме футболен турнир за купата на Съветската армия.Фсже в СССР нямаха такъв.

1037

Радослав

преди 6 месеца

До 1111: а къде бяхте когато комунистите разрушаваха българската история? Когато пренаписваха историята ни както им изнася? И Мочаааа не е паметник, а фалос! На българска територия няма нито един *** загинал в бой, само от препиване с химичен спирт!

1036

Исторически Факти!

преди 6 месеца

Комунистите и червените им господари изтриха част от историята на България разрушавайки паметници,църкви, крепостни останки (с останките от Плиска и Преслав строяха жп инфраструктура) , а се вият , че требвало да се пази историята .Горещ ветер.

1035

Анонимен

преди 6 месеца

Хубава или лоша, това е историята ни. И рушейки нейните паметници, за да се харесаме на новия голям брат е жалко. Слугите и слагачите винаги са презирани, дори от т.н. приятели

1034

Радослав

преди 6 месеца

До 1102: мечтата на всеки комунист: когато салама и месото са скъпи, поне партията да му го подаде, че да го помирише и полигави, да си оправи вкуса в устата. Нали така фенче на еднополовата любов? Кажи твоя мужик има ли си име или още го чакаш да пристигне от сибирската степ? Това комунистите сте извратени хора да знаеш!

1033

до 1106

преди 6 месеца

Не го мисли, братска натовска турция вече е подготвила достоен паметник на Баязид Светкавицата

1032

Мястото в центъра

преди 6 месеца

освободено от руския бронзов ботуш трябва да се заеме от достоен паметник на създателя на Държавата -- Аспарух

1031

Анонимен

преди 6 месеца

Страхотно, *** разчистват място за бъдещия паметник на Сюлейман Великолепни... ако искат може да се позаинтересуват как го засмукаха ря.зания арменските жълтопаетници след като се изхрачиха на Русия

1030

Анонимен

преди 6 месеца

"сега какво, атентат в църква ли ще правиш като отмъщение за премахването на фалоса на поробителя? " хммммм ...... Абе ... Знеш ли ... Хе хи хи хеее

1029

Радослав

преди 6 месеца

До 1091: пък и Хитлер ни връща Южна Добруджа, значи хляба които ядем от 1939 година на сам е нацистки! Ау ужас, веднага да се самолинчуваш за това, че си отгледан с нацистки хляб! Веднага започни гладна стачка в знак на признателност към съветския поробител! Не паметник, а на всяка опаковка на хляб трябва да има снимка на Хитлер с надпис: ти ядеш български хляб благодарение на този човек!

1028

Анонимен

преди 6 месеца

Утре, ако ни нападне Турция няма да си мръдна пръста да защитавам държава управлявана от ***! Да става турско колкото може по-скоро, хем джендърите да ядат ердогановия като не искат руснаците да ги пазят както го ядат простите арменци къде почти не им оставиха държава!

1027

ужасна снимка

преди 6 месеца

Как може да се публикува нещо толкова отвратително!!!

1026

Vodka

преди 6 месеца

Ами ,при фюрера бяхме по-добре.

1025

Македон Булгар

преди 6 месеца

На Митрофанова и Захарова не ли им текнува да однесат тоя паметник у Скопйето и да се възхищават северняците на това комунистическо изкуство?

1024

Радослав

преди 6 месеца

До 1091: паметник на Ботев или Левски,за да *** от злоба и да отървете светът от престъпното си присъствие! Ти сега какво, атентат в църква ли ще правиш като отмъщение за премахването на фалоса на поробителя? Или ще се отдадеш на еднополова любов по стар Тодор-Брежнев обичай?

1023

###

преди 6 месеца

Ха,ха .. фашистите от Кремля обвиняват България в нацизъм за това че си защитават националните интереси! Няма по арогантни от рашистомонголотатарската нация на този свят!