123

Наско

преди 6 месеца

Добрата новина е, че вече гледаме в паницата на германците - едни от най-богатите и развити народи и се сравняваме вече с тях. Естествено че сме по-назад, но преди се сравнявахме с македонци и сърби. Освен това тези цифри изглеждат много различни, след като се приспаднат данъците (които в германия са в пъти повече) и разходи като квартира примерно (което в германия е необходимо почти винаги)

122

Анонимен

преди 6 месеца

И на какво отгоре? Незнаещи учат още по-незнаещи и изкарват неграмотници.

121

Говорите глупости:

преди 6 месеца

"БЕЗ ХОРА И МОРАЛ--НИЩО НЕ СТАВА"---народа ни е зомбиран от разни руско-комунистически ВОЖДОВЕ ...А МОРАЛА, ни е на СОЦ-НИВО ...ха,хахаааааааааааА , ВИЕ ЗА КАКВА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА ИСКАТЕ ДА ГОВОРИМ.......ЧЕ НЕЩО НЕ РАЗБИРАМ??!!!

120

Берлин

преди 6 месеца

Ние дето оивеем в Германия се смеем на такива сравнения за балъци..Лъжат ни българи!

119

Анонимен

преди 6 месеца

До Алекс- отвори калкулатор работна заплата в Германия- нанеси 4000 и получаващ 2878евро след всички отдръжки.

118

aqsw

преди 6 месеца

Учители, полицай и медицински сестри за мъка родени.....

117

Анонимен

преди 6 месеца

Само нещо да добавя-49евро на месец за карта - ползваш целият транспорт в Германия.

116

Алекс

преди 6 месеца

От бруто 1709 чисто са ок.1300.Шофьор на баничарка или доставчик на пица изкарва повече.От германските 4000 бруто,колко остават чисти не знам.Там данъците са по-високи.

115

АМИ ТОГАВА?

преди 6 месеца

Марш всички учители в Германия за по 4000 евро. Тук като останем без учители ще дадат 5000 евро за заплати, тогава ще дойдат германските учители и ... ша цъфнем и ша вържем.

114

Анонимен

преди 6 месеца

Гласувате за рубладжийските партии, пък искате евра. Странни хора.

113

Анонимен

преди 6 месеца

До 73/Каквито са учителите ни, такова е обществото ни. Ако искате да задобреем, подобрете образованието. Няма как да има друга математика.Ти какво мислиш че са учителите в Америка?Всеки ден масови стрелби ,влез в ютюб ше намериш милион видеота дето ученик се бие с учител .Какво мислиш че им е обществото ,Сан Франциско целия град залят с наркомани.Стига с тая простотия се ще хвалим някой друг да потискаме наще

112

ПРОПАГАНДНИ ФАТКИ

преди 6 месеца

....ТИПИЧНО ЗА КОМУНИСТИТЕ И ПРОСТАЦИТЕ---ДА НАСАЖДАШ ОМРАЗА И КОМПЛЕКСАРЩИНА У НАСЕЛЕНИЕТО , ЗА ДА БЪДАТ ПО-ЛЕСНО МАНИПУЛИРУЕМИ!!ТОЧНО ЗАТОВА МРАЗИМ РУСИЯ И ЦЕЛОТО ТОВА КОМУНИСТИЧЕСКО КОТИЛО!!!!

111

Анонимен

преди 6 месеца

Много смешен народ, ту докторите му виновни, ту учителите. И , завистлив.

110

Анонимен

преди 6 месеца

Защо има по 5 учебника за точните науки от частни издатели, а БАН реве за пари, а също така си имат и печатница ?

109

До 112

преди 6 месеца

Принципно в университети няма учители.

108

Анонимен

преди 6 месеца

до 97 - Поредното показване колко са зле учителите ни, щом не знаят дори кой колко бачка . Да не мислиш че работиш повече от някой във фабрика на 12-24ч. смени, да не мислиш, че работиш повече от някой адвокат, счетоводител и т.н. дето си четат всички закони и подготвят делата извън 8-12ч. работен ден, или някой програмист дето бачка по 8-12ч. и после чете като луд, щото там нещата се сменят на всеки час, или някой земеделец дето е от 5ч. сутринта на полето та до 12 вечерта, 365 дни в годината.

107

Анонимен

преди 6 месеца

Не е реално съпоставянето . И в Англия вземат по 3000 паунда , но това са пари за скотски живот. Най-хубавата работа в България е да работиш в НПО. Веднъж годишно отидеш за един ден в някое гето и после цяла година ти прехвърлят пари от разни държавни програми и западни субсидии.

106

Анонимен

преди 6 месеца

А за частните уроци нито дума.

105

Анонимен

преди 6 месеца

До до 93 "Без хора и морал - нищо не става." Е те морал и сега си нямат повечето, а хора да ги наречем, е силно преувеличено. Я има по 2-3 в училище, които са хора, я не, в някои училища повече, в други - по-малко, зависи от ръководството дали умее да разпознава морала и качествата...

104

Анонимен

преди 6 месеца

Богат учител не съм виждал, разни мошеници от университетите позабогатяха , но то с измами!