21

Анонимен

преди 6 месеца

дано влезем, че паспортните проверки са досадни.

20

IQ 3.14

преди 6 месеца

как изглеждат тия шансове сравнени с шансовете за режим на тока януари месец?

19

До пенсионвр

преди 6 месеца

Като млад защо яде сръбска наденица, а не се осигурява, сега да взимаш 3 хиляди лева пенсия?

18

Пенсионер

преди 6 месеца

Денков , защо не се загрижиш за цените на храната и за това как ще плащаме тока ? В Кауфланд свински уши 22 лв. , Сръбска наденица -28лв.сланина 20-25 лв.. Появи се и конска наденица на цена от 49.90 лв.На къде отиваме ?Всеки път като вляза в магазин , ми става мъчно за Борисов.Такова чудо нямаше. Повишението на цените беше със стотинки годишно , а бил крадец.

17

..........

преди 6 месеца

Мечтите са безплатни, господин молец. Във вашия случай не са мечти, а откровени лъжи. На няколко транссексуални иначе сте симпатичен

16

Анонимен

преди 6 месеца

България пое курс за интеграция в неприятелския Европейски съюз и се присъедини към него през 2007 г. Достатъчно време е минало оттогава, за да може българите да изпитат всички прелести и предимства да бъдат част от едно приятелско европейско семейство, за завист на останалите ни съседи, които все още са само на път към тази райска градина.Но по някаква причина европейският просперитет не сполетява българите. Тази държава все още е най-бедната в ЕС. Българите с нетърпение чакат Молдова да влезе в Европейския съюз, за ​​да не изглеждат на фона на молдовците най-бедните, иначе се

15

Четете ли

преди 6 месеца

С ТЕЗИ АГРЕСИВНИ Ц/И/Г/А/Н/И И ПОЛИТИЗИРАНИ ПЕРНИШКИ МУТРИ(МАФИЯ) ТРУДНО ЩЕ ВЛЕЗЕМ В ШЕНГЕНСКА ЗОНА, ПО ДОБРЕ СИ МЪЛЧЕТЕ, А ТОВА Е В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ - ПОРЪЧКОВИ ДЖИПСИ И МУТРИ КОИТО НЯКОЙ ГИ ПРАЩА И В ЕВРОПА ДА ВИЛНЕЯТ, КАКВИ ЩЕТИ НАНАСЯТ ПРЕДСТАВА СИ НЯМАТЕ!

14

9 май е празника

преди 6 месеца

И така, по време на Великата отечествена война България първо е съюзник на Хитлер. И когато СССР започна да печели, тя смени страните.Предимно български войски са участвали във военните действия срещу Югославия и Гърция, а не срещу Съветския съюз. Но когато през 1944 г. фронтът достига България, в страната се извършва преврат и на власт идва съвсем друго правителство. Тя обяви война на Хитлер и впоследствие даде своя принос за нашата победа.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Като застанат на тази трибуна и все им е зор да се хванат от страни да не паднат.

12

Анонимен

преди 6 месеца

ако обаче не ни приемат, този молец трябва да си подаде оставката и никога повече да не го видим!

11

Анонимен

преди 6 месеца

Тъкмо като ми залипсват скечовете на кирчо и се намесва т.нар. премиер да ни забавлява. То изобщо гласуване не искат, тоя вика че сме почти в Шенген. Дадохте машините за без пари сигурно за обещания и добри думи, време е да ви начешат и всички нас:)) Нищо свикнали смеПрочети още на: https://dnes.bg/politika/2023/12/01/imame-vsichki-shansove-za-shengen-do-kraia-na-godinata-smiata-denkov.590951

10

Докато

преди 6 месеца

Нидерландия и Австрия са в ЕС това НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ!

9

Анонимен

преди 6 месеца

Я сламената кукла пак плямпа нещо.

8

Пенсионер

преди 6 месеца

Стига с тоя Шенген. Я вижте какво ни гласят за тока ?Изкарват ни на световния пазар , а тока си е наш.Не можем да понесем няколко пъти увеличение.Тук е заровено кучето. Ще позволим ли да ни осакатят отново ? Да се готвим за масови протести и оставка.

7

Public enemies

преди 6 месеца

Хубаво е България да е част от Европа, но на този етап минусите са доста повече от плюсовете, Европейските страни заливат българския пазар със своите б оклуци без мита, за сметка на това България получава европомощи.

6

121212

преди 6 месеца

Този вярва още в Дядо Коледа. Денков, Дядо Коледа не съществува. Ха-Ха-Ха.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя наистина не е в част с реалността

4

Забравете

преди 6 месеца

България изнася Тероризъм чрез роми, мутри и полицаи, няма как да влезете в Шенген!В Австрия е ад от неграмотни Българи!

3

Смях

преди 6 месеца

Денков обича да разправя вицове .

2

Анонимен

преди 6 месеца

Тоест до 23:59 на 31.12.2023 ,то се пада на НГ ,ама карай,може това да ни е подаръка от дядо Мраз ...