49

Анонимен

преди 6 месеца

Разбира се, Русия трябва да си върне Киев, защото това е майката на руските градове. Трябва да върне и Одеса. Русия трябва да спаси Украйна от лунатиците и от тези натовски безумци.

48

Анонимен

преди 6 месеца

Руските бронежилетки които бяха разработени последната година са като женски корсети - леки и тънки и дори не се усещат под униформата. И дават отлична защита срещу куршумите. Руските военни униформи се преработиха и промениха няколко пъти, всеки път според препоръките и изискванията на бойците от фронта които се сражават в реални бойни условия.

47

Безспорен факт!

преди 6 месеца

Няма в света по-мразената държава (федерация) от империалистическа, фашистка Русия.

46

Капитане

преди 6 месеца

Тези лодки на ЕС и САЩ все потъват от 100 години в сънищата на русофилите, а те си плават безгрижно и напред. Само дето лодката москва потъна с много други подобни руски бараки.

45

Анонимен

преди 6 месеца

Калашников от започването на СВО усъвършенстваха няколко пъти автомата съгласно отзивите и препоръките от бойното поле. Два нови бойни пистолета бяха пуснати в производство съгласно изискванията на съвременния бой. Западняците и представа си нямат какви са днешните реалности и изисквания към стрелковото оръжия в суровите условия на бойнито поле, западът вече са с 50 години назад.

44

Анонимен

преди 6 месеца

И Арестович и Гордон вече открито говорят за провала, само нашите гъзолизняци продължават лизачеството на американските гьзове.

43

Анонимен

преди 6 месеца

Опит, тънкости на военното изкуство и усвояване на най-малките подробности и детайли на съвременния бой, нови тактики. Сега не сме 1945 колони от танкове и пехота да атакуват, реалността на бойното поле е съвсем друга, и НАТО дори си няма представа. Натоджендърите ще се чустват като шофьор който вчера е взел книжка и днес е попаднал в интензивен трафик ако почнат война с Русия. Да ги видим какво ще направят във Финландия ако се почне и там, ама едва ли, те финландците всички ще избягат.

42

Анонимен

преди 6 месеца

BASF се изнасят от Германия, Michelin затварят 3 завода в Германия. Химическата промишленост - една от основите на германската индустрия с 40% спад.

41

Анонимен

преди 6 месеца

Да направим една груба сметка какво постигна cлабoyмното, дърто и късо джyдже в Кремъл с войната срещу Украйна! Тотална, международна изолация, безпрецедентни санкции,запорирани авоари над 350 милиарда , Финландия и Швеция в НАТО, Украйна въоръжена до зъби, ежедневни загуби на пари от порядъка на 1 милиард рубли , повече от 320 хиляди убити и ранени руснаци, погубено бъдеще на поколения руски граждани, разруха в икономиката, обезценена рубла, с денонощна параноя и се пocиpaше редовно от страх..

40

Анонимен

преди 6 месеца

Мдааааа, а в България източиха дизела на поредният камион. В знак на Солидарност с Украйна, рабира се. Ако трябва и га.щите на шофьора ще свият, само Зеленски да е доволен :)

39

Анонимен

преди 6 месеца

Украйна и НАТО са победени,само нашите още не разбрали.И да,права е Захаров,нашият слугинаж опозорява българския народ,който ги презира и поне 80% от него не одобрява действията им

38

Анонимен

преди 6 месеца

Русофилите са типични неудачници и комплексapи... Не е лесно да си извън борда във време, което предоставя толкова много възможности за развитие, а ти да осъзнаваш, че от теб не става и *** за зеле. Хубавото в цялата работа е, че с всяка година тези болшевишки кратуни стават все по-малко, което е видно и от сегашните избори. Останаха един файтон хора. Не е зле всичките да се изпратят в Курило, Карлуково, Наречен и разни подобни места за лечение

37

Тодор Живков

преди 6 месеца

Здравейте тyзeмци! Как сте, добре ли сте в ЕС? Нали се сещате, че европейското бъдеще ви е 101% сигурно. Ще ядете насекоми, ще ходите на гей паради, ще карате колелета и тротинетки вместо коли, и с каски, каски, за сейфти - ха хаа хааааа, за сейфти. 100% сигурно, бе нема мърдане!

36

Анонимен

преди 6 месеца

Програмата на Лавров в Скопие беше запълнена от срещи.

35

Анонимен

преди 6 месеца

Ей, вие добре ли сте, за каква изолация пишете, аман от вашите дезинформации. Лавров през цялото време беше заобиколен с колеги от другите държави и в залата, и в коридорите. А това, че онази габриел си е тръгнала, прав й път, някой дали го забеляза. Ни вижда ли, че Украйна и онзи нейния нацист са в забвение, не чете ли западна преса.

34

капитане,

преди 6 месеца

лодката ЕС бавно потъва,дано от изток дойдат на абордаж ;))

33

Анонимен

преди 6 месеца

Здравейте пичове, как сте? Добре ли сте? Обичате ли рок? Стейтъс кло, такова. Ще пеем ли скоро йо ин ди арми нал, а? Щото пушечното месо в Юкрейн е на привършване.

32

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ имат 12 военни бази в Ирак. Какво правят там?

31

Анонимен

преди 6 месеца

Логично..Тази среща е излишна впрочем.

30

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ как са там там? Те са в Северна Америка, а тук е Европа. Дори Британия великата русомразка не е напуснала.