73

Анонимен

преди 6 месеца

Die Welt: Броят на фалитите в Германия рязко се е увеличил.Според проучване на кредитната застрахователна компания Allianz Trade германската икономика преживява нарастващ брой големи фалити - техният брой се доближава до нивото от 2020 г. Броят на фалитите на малки предприятия също нараства. Добавете към това предстоящите масови съкращения в индустриалния сектор и нарастващата безработица.

72

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 87 - Големи историци се навъдихте ...

71

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен "А какво става с контранастъплението?" Зеленски чака Байдън официално да го обяви за неуспешно, дотогава ще лъже, че въобще не е започнало. Иначе неофициални всички признават, че приключи безславно, без да постигне нещо. Както се и очакваше.

70

УЖАС

преди 6 месеца

Русия щурмува Финланската граница. Русия взе от някъде мигранти, даде им велосипеди и ги хвърли да щурмуват финландската граница! При това мащабите на атаката просто поразяват - по официални данни на МВР на Финландия, от август до сега тактическа група от 800 щурмоваци мигранти щурмуват Финландската граница на велосипеди и тротинетки!

69

Анонимен

преди 6 месеца

Ха, ха, ха в Русия истински избори не е имало от 22години.Всъщност от своето съществуване избори в Русия е имало само през 90те години на 20век.Преди 1917г.Парламент (и то като съвещателен орган за царя) е имало само 5-6 години, болшинството от депутатите са назначавани директно от царя. Същото като днес при цар Путин.

68

Анонимен

преди 6 месеца

А какво става с контранастъплението?

67

Анонимен

преди 6 месеца

Предупреждението е предадено. Дали ще бъде чуто, най-вероятно не. Либерален кандидат, обаче, когото Западът да подкрепи няма и няма как да има. С действията си, западните ни "приятели" само обединиха руския народ около Путин, което си е сериозен автогол. РФ не се разпадна, санкциите нямат желаният ефект, а Китай получи подарък - достъп до руските суровини на ниски цени. Догодина ще се реши изходът от войната, one way or another.

66

Анонимен

преди 6 месеца

Малко помислете! Как може в Русия да има избори, след като там има Диктатор?

65

Pen

преди 6 месеца

*** , може ли да кажете къде в статията има цитат от речта на Путин съдържащ следното изречение:"Не се месете в изборите!"Това не е ли фалшива новина/заглавие ?

64

крундел

преди 6 месеца

е кой може да се меси в избори с един кандидат?Технически как точно ще стане това?

63

Анонимен

преди 6 месеца

"Селяните са най-големият враг на революцията", твърдеше вождът Ленин и въведе Османското крепостничество, създаде колхозите.... В България Сталин създаде ТКЗСтата. Унищожи Българските Ковбои - Селяните .... Завзеха земите Български. Завзеха курортите по Българското Черноморие..... иии сега народа със зяпнали уста гледа към небето, а не с очите си ... понеже не може да повярва на това какво е станало след влизането на СССР по Свещената Българска Земя!

62

Анонимен

преди 6 месеца

Вече никой не отрича. Украйна се готви за капитулация. Склонни са да се откажат от Донецка и Луганска. Но зали ще е достатъчно. Русия ще си вземе и Одеса, а защо не и Киев.

61

Анонимен

преди 6 месеца

Ленин: "Хората са страхливи животни, които се нуждаят от господари без скрупули!"

60

Анонимен

преди 6 месеца

Походът на Вагнер към Москва вероятно е провокиран от факта, че Пригожин е знаел, че в Кремъл не управлява истинския диктатор, а двойника му... Това се подразбира и от конфликта между Готвача и Шойгу при който нямаше никаква реакция и намеса на тежко болния тогава, диктатор в Кремъл...Явно Пу'тлер наистина не е жив...

59

Анонимен

преди 6 месеца

На друго място в Апокалипсиса евреите са наречени сатанинска секта. Тайно тези гностико сатанисти са пробутали откровението си на християните. А може би самите ранни християни са били прикрити сатанисти-гностици и са имали такова тайно учение, но са се прикривали, за да не бъдат обявени от евреите за сатанисти.

58

ВВ Путин :

преди 6 месеца

Аз паднах, друг(двойник) ще ме смени и толкоз , какво тук значи някаква си личност .

57

Анонимен

преди 6 месеца

Същото е и в Стария Завет. Потомците на Каин оцелели и без Ноевия ковчег, което значи, че потопът не е засегнал целият свят. Сънът на Лилит е царят на демоните Асмодей. А в Апокалипсиса Исус Христос се представя като светлата утринна звезда - Зорницата или Луцифер, вожда на разбунтуваните ангели. Апокалипсисът на Йоан е писан или от внедрени в ранна църква сатанисти. Или от някаква тайна гностическо-сатанинска секта, която счита еврейския бог Йехова за злия Сатана, а противниците му са добрите!

56

Другарят Путин

преди 6 месеца

Всяка атака срещу Русия е равносилна на самоубийство!

55

Анонимен

преди 6 месеца

Двойникът на умрелия, дърт рептил в Кремъл няма да участва в изборите... Много еТъъп и постоянно се дъни... Вероятно сина на Николай Патрушев ще бъде следващия президент.

54

Анонимен

преди 6 месеца

Путин е Голем.Русия е Велика.