195

Ненчо Шаша

преди 7 месеца

Пуйлото залага 1/3 от бюджета за догодина за военни цели, само и само да удържи т.нар 20% от украйна. Всяка трета рубла ще отива да се устиска положението, а друзята ми разправят колко били изхарчили САЩ и ЕС - ами в отношение на това което харчи расията са изхарчили жълти стотинки друзя. Всякакво развитие на всичко освен военното дело спира за десетки години напред в расищшка

194

Анонимен

преди 7 месеца

Не сме народ, не сме народ, а Mъpшa,хора, дето само срещу Русия блещят.Русофобииииииииииииииииииииииииииии!Не сме народ! Не сме народ, а Mъpшa,пак ще кажа и с това ще да свърша.

193

Историк

преди 7 месеца

До До ИсторикРусия може и да не използва атом но Путин няма да му мисли много ако има пробив на фронта.Няма да позволи да направят с него това което направиха с Кадафи примерно!!!

192

Анонимен

преди 7 месеца

Та така и светът ще благодари на Русия, когато фашистката хунта бъде заличена от лицето на Земята с някоя ядрена бомба! Даже и изморените от войната украинци ще благодарят на братският руски народ, че са използвали ЯО за да ги избавят от киевският наркокартел, НАТО, САЩ и от фашисткият ЕСесер, начело с Борел, Фондерлайен и други ЕСесовци.

191

Анонимен

преди 7 месеца

Японците благодарят на американците за ядрената бомба и казват, че всичко е правилно. - Необходима беше ядрена бомба, за да се сложи край на войната - Америка избра най-бързия начин да сложи край на войната и да попречи на други страни да превземат Япония. На 6 и 9 август 1945 г. Съединените щати взривиха две ядрени бомби над градовете Хирошима и Нагасаки в Япония. Двете експлозии убиха съответно 129 000 и 226 000 души.

190

До Историк

преди 7 месеца

Стига глупости, Русия няма как да хвърли атоми по Украйна просто така, защото ще наруши международните договорки между ядрените сили.

189

До 191

преди 7 месеца

Кажи на приятеля ти да не те лъже, Украйна загуби към 500к.хора, Русия към 100-120 предимно от опълчение от новите републики, само ампутациите в Украйна са над 50к.

188

Анонимен

преди 7 месеца

Браво на Орбан! Ясно показва на брюкселските мижитурки къде е пътя!

187

Анонимен

преди 7 месеца

A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гъзоBе, българите могат ли свободно без визи да пътуват в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

186

Анонимен

преди 7 месеца

Орбан да каже нещо е същото като да пpъднe някой дърт русофил. Без значение са думите му...

185

999

преди 7 месеца

До Крим не е руски.....Кои определят какво е и какво не е руска пропаганда?

184

Историк

преди 7 месеца

Няма как Украйна да попеди втората ядрена сила в Света ,която се управлява от диктатор ,който ходи на всякъде с ядреното куфърче. Бърз мир и автономии за спорните територии с международни наблюдатели.Това е изхода. Япония изяде два атома "за мир". Путин ако има пробив на фронта и москва е на 2 часа път с кола от фронта по равно поле няма да му мисли много психолозите казват ,че е опасен нарцисист.

183

Анонимен

преди 7 месеца

Унгария ще увеличи територията и ще си върне земите от Украйна и ще има обща граница с Русия, ще бъде основен газов хъб на Европа когато ЕС се разпадне, а може и да напусне ЕС, никой не иска да го асоциират с пораженци, защото Сърбия и Унгария ще бъдат ключови играчи в "Един пояс, един път" за Европа. Неслучаийно Орбан и Вучич бяха поканени в Китай на форума "Един пояс, един път" поради географското си положение, а Брюксел, Париж и Берлин не бяха. А България, която се изпокара с всички, отива в небитието.

182

Анонимен

преди 7 месеца

Путин не е обединил и консолидирал НАТО. Това е естествен процес на глобализиране на ЛГБТ общностите, като вече и децата знаят, че най-големите ЛГБТ общности са във армейските формирования на страните от НАТО. Путин със сигурност, обаче ще остане на срещуположният бряг, където родителите се наричат M`a`M`a и татко и има два пола мъж и жена.

181

Анонимен

преди 7 месеца

Към Русия се присъединиха нови 4 области - територии с полезни изкопаеми за 12.4 трилиона долара според Washington Post. 60% от въглищните залежи, 20% от газовите и 40% от залежите на метали. А освен това в Украйна има едни от най-големит залежи от титанова и железна руда, а също така въглища. В съвкупност те се изчисляват на десетки трилиони долари. САЩ остават с пръст в устата, а вече похарчиха над 100 милиарда за Украйна. ЕС загуби над 1 трилион от кризата в Украйна.

180

Партенков

преди 7 месеца

Орбан е незначителен играч с почти никакво влияние на световната сцена. Неговата роля е да е рупор и глашатай на пуйлото, демек рекламно лице.

179

Здравейте еврогейове

преди 7 месеца

Хау ар ю? Победихте ли Русия? Путин си взе с лекота 20% от Украйна, при това в съответствие с международните закони и правилата на ООН, унищожи украинската армия, изпразни складовете на НАТО, постави икономиката на ЕС на колене, и продължава успешно да прочиства Русия от петата колона. А Световната банка обяви в доклад, че Русия е първа икономика в Европа по покупателна способност, руснаците живеят на най-висок стандарт в Европа. Кога ще има еврогейcки парад, хайде всички на евро-гейпарад.

178

Анонимен

преди 7 месеца

Напротив, ще спечелят.

177

Анонимен

преди 7 месеца

Невъзможността да задушат Русия предизвиква истерия на запад.

176

Крим не е руски

преди 7 месеца

Нашите *** -*** се трудят и пишат за копейки денонощно.Колко ли са платили на рубладжиския *** Орбан да дрънка руска пропаганда.ха.ха ха ха Българите сме с Украйна