126

456

преди 8 месеца

Подкрепям!При всеобщата криза в държавата стига с тия добавки.Те се научиха само да чакат-я ковидни, великденски,коледни...Айде стига.

125

Христо Христов

преди 8 месеца

Нищо не е резнал. Държавата не е благотворителна организация да раздава пари за щяло и нещяло. На 2 Април хората избраха партии с ясни евроаглантически приоритети, и коалиционното правителство е длъжно да ги следва. Някой да е обещавал коледни добавки, че да е подвел пенсионерите?

124

СТРАНДЖАТА

преди 8 месеца

ЕС, САЩ, ГЕРБ!

123

Анонимен

преди 8 месеца

СЛАВА НА ДЕМОКРАЦИЯТА И ПРОМЯНАТА! ЩОМ ВИЯТ КОМУНИСТИТЕ ЗНАЧИ ВЪРВИМ НАПРЕД!

122

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 8 месеца

Българските комунисти ги чака голямата екскурзия в братската им Куба, в залива на прасетата... там им е мястото...

121

СТРАНДЖАТА

преди 8 месеца

МОЛОТ МНЕ, ТАК Я ЛЮБОГО В ДЕМОКРАТ ПЕРЕКУЮ!!!! ДУ Ю ЪНДЕРСТЕНД РЕД МЪНКИС!

120

Хах

преди 8 месеца

На това ли те научиха в Харвард-а бре кокоре?

119

Анонимен

преди 8 месеца

Защо, вместо да ощетява пенсионерите, не резне от помощите на здрави хора на възраст 18-60 г., на които бюрата по труда предлагат работа, но те се назлъндисват, защото заплащането им се вижда недостатъчно, но не се назлъндисват, когато отиват да си вземат месечните помощи, полагащи им се, защото са от защитения вид. Ако бяха етнически българи, помощи нямаше да им се полагат.

118

Анонимен

преди 8 месеца

А КОГА ЩЕ РЕЗНЕШ КОМУНИСТИТЕ? КОГА ЩЕ ГИ ПРАТИШ ПРИ ДИМИТРОВ? СКОРО, СКОРО, СКОРО

117

СТРАНДЖАТА

преди 8 месеца

ДО ДВЕ ГОДИНИ ПЪЛНА ДЕКОМУНИЗАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ. С ПАРТИЗАНИТЕ ЩЕ БЪДЕ РЕШЕНО КАТО С ХАМАС.

116

Тото

преди 8 месеца

А така ли, ми ние пенсионерите няма да гласуваме тогава за кандидата на Кжокорчо за кмет...

115

СТРАНДЖАТА

преди 8 месеца

КОМУНИСТКА С 23 ЧАВЕТА БЕЗ ТРУДОВ СТАЖ И ДИПЛОМА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА КМЕТ НА СОФИЯ

114

Анонимен

преди 8 месеца

Всеки ден милиони се молят за смъртта на това момиче на снимката!

113

Анонимен

преди 8 месеца

Ми ко друго да измисли Асенчу, толкоз може мумчету.

112

Аз

преди 8 месеца

Така е и така и ще бъде, докато няма истинска партия на БГ пенсионерите, която да влезне в парламента и да може да влияе и върху съставянето на правителството и върху самото управление! Сегашните съюзи на пенсионерите са горе-долу като българските синдикати, има ги, ама ползата от тях е нулева!

111

от Плевен

преди 8 месеца

Те пенсионерите вземат пенсии, излезнали са на пенсия, например баба Митра на 55 г., а бай Груйо на 60 г. Аз ще трябва да работя до 70 г., а може и до по-късна възраст защото предишните Правителства раздаваха бая пара за пенсионерите, било за Коледа, било за Великден. Що рев от тяхна страна, нямали пари! Ха, ами защо продадоха земите на своите родители? Аз нищо не съм продал, но всяка година по няколко пъти ходя на село и им чиста техните гробове. Моите роднини нищо не чистят, защо нищо не ги св

110

Ала-бала

преди 8 месеца

Случайно в конституцията на Република България,в незнам кои подред закони нещо да пише за достоен живот и здравеопазване на все още населяващите за ваше съжаление-българи,има ли?Или се радвате само по избори и им говорите ала-бала.Нашите пенсионери,са нашите родители,баби и дядовци.Тези ,които построиха не-малко неща в страната.За ук. и други индивиди Недопринесли с абсолютно нищо,помощи постоянно има.Това в кой закон го пише?

109

Анонимен

преди 8 месеца

Еее демократи жив и здрав да ви е новият кмет Атлантик. Син на Адам и Еввва и внук на партизани, ятаци, родители от ДС, че и Петър Младенов:)). Асена ви го лансира като най-добрия дали не е взел процент. Само дето за разлика от господин 10 процента тия са господа 60 процента. Бюджетен излишък отдавна няма, но има нови дългове колкото искаш :))

108

Анонимен

преди 8 месеца

Като видях статия за гръюмати и статия за Асен ... За малко, ама за стотна ... Едма надждичка ме обзе ... Казах си - Еййй хубави времена а Българи, Асем е умрял.

107

СТРАНДЖАТА

преди 8 месеца

А КОГА ЩЕ РЕЗНЕШ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПЕНСИОНЕРИ С КУПЕНИ ДИПЛОМИ И ФАЛШИВ СТАЖ?