90

мак

преди 8 месеца

Какво имат против, не знам. Те самите от запада окепазиха Европа с толерантността си и опасност от атентати, но на другите им виждат всякакво кусурче.

89

крундел

преди 8 месеца

че то това е очаквано... има за какво да се закачат холандците, имаме си лукойл, имаме си анклав камчия, имаме си рундьо и гълъбите гаварит масква, ние сме си 1/3 рф, кой нормален ще даде достъп до системите за сигурност на такива като нас, не са употребили чаак толкова от техните весели прахчета...да не говорим икономически колко ще загубят, пристанищата на солун и пирея ще са по-интересни за каргото от техните, ако влезнем с румънците, а край каргото и белият прах, дето не е за пране...

88

Анонимен

преди 8 месеца

Само ше цитирам думите на великия Наум Шопов от филма "Граница": "Осрахте ли се? 0срахте се! И сега кой ще ви чисти?"

87

Анонимен

преди 8 месеца

До 78 Аз съм русофил , ела да ми набиеш идеологията си в дебелата глава . Кажи къде да си напиша адреса , очаквам те !

86

ПП

преди 8 месеца

Пълен Провал. Точка.

85

Анонимен

преди 8 месеца

Виждам дългата ръка на Путин!Нали бе,либерали демократи,евроатлантеещи се!

84

Анонимен

преди 8 месеца

ЕС да докладва: "Те не само приеха необходимите закони, свързани с върховенството на закона, но и ги изпълняват".-------------------------Е, това с прилагането на законите за всички, май няма да стане никога в тази страна!

83

Анонимен

преди 8 месеца

Денков и Борисов , веднага да подават оставки . Анатема на цялата политическа клика от последните 30 години . 30 години стигат , времето е наше !

82

ВАН ДЕР МЕЙДЕ

преди 8 месеца

Никога Балканска Индия в ШЕНГЕН @ Балкария = МЕГАЛЛИ Бангладеш .

81

Анонимен

преди 8 месеца

Аз затворих бизнеса , ще си харча парите докато ми стигнат , после ще продам едно жилище което ми е свободно и пак ще изхарча парите . Повече аз в тази държава нищо няма да правя !

80

До Анонимен 67

преди 8 месеца

Я по-спокойно, България не е гнусярка, гнусярът, дето вдигна таксите си има име и всички го знаят. Заради него и некадърното правителство си теглим, че и родината си черним.

79

Анонимен

преди 8 месеца

Вие , ако виждате , че само мафиоти управляват вече толкова години някоя държава , ще искате ли да имате нещо общо с нея .Ние сме бетер Колумбия за ЕС .Гарантирано от .......

78

нн

преди 8 месеца

Ако съм на Денков на момента обръщам палачинката, като не ни искат в Шенген, отиваме в БРИКС. Европа ще подскочи като ужилена и ще строшат главата на нидерландците. То като сме изпълнили условията какво искат повече? Явно в този ЕС има нещо глупаво в управлението му, показват го.

77

(-_-)

преди 8 месеца

Въобще не знам чий го дървим в тоя прокажен съюз..? Те швейцарците не напразно не искат и да чуят за него, а скоро и англичаните се спасиха..

76

Анонимен

преди 8 месеца

Българите трябва да си го набият това нещо в дебелите русофилски глави, че докато в България има хора които гледат към Русия и развяват руски знамена, визите за българи никога няма да паднат.

75

георги

преди 8 месеца

Благодарим ти човеко от ниската страна

74

Анонимен

преди 8 месеца

'' Западнякът те гледа в очите и те лъже '' ............................................. че за какво да те уважава 'западняка' ? Заради скъсаните ти комунистически потури ли ? Аман от постсъветски чичета като тебе ... няма ли да умираш вече, време ти е !

73

Анонимен

преди 8 месеца

Денков за Шенген я свърши като кучето на нивата. Сега трябва кабинета да подаде оставка. Както обеща премиера, ако се провалим с основните ни цели, Шенген и еврозоната, кабинета подава оставка.

72

Анонимен

преди 8 месеца

A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гъзоBе, българите могат ли свободно без визи да пътуват в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

71

Анонимен

преди 8 месеца

Ние не можем ли да удари най -накрая по масата и да им кажем , че си имаме наши закони и конституция . Нито аз ще стана холандец , нито холандеца ще стане българин . Унгарците как могат ? На мен ми писна 30 години все да ни тъпчат .Каквото и да се опитваме да направи , все някъде някой ни блокира .Да си гледат работата , на мен Шенген не ми трябва , еврото пък още по малко .Ако еврото беше полезно за нас нямаше да забранят референдума -бандити и българоубийци !