15

Анонимен

преди 7 месеца

Израел нанесе удар по Християнската баптистка болница в Газа.Турски анализ на болничния удар:Според официални данни най-малко 500 души се лекуват в болницата Ели Араб в Газа, от които поне 1000 са ранени. Всъщност в болницата е имало 5000 цивилни. От повечето от тях няма новини.1000-килограмова фугасна бомба удари болницата.Текущият брой на загиналите е броят на хората, които са загинали или са излезли от развалините на определено разстояние.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Болницата я сринаха евреите но обвиняват палестинците има видеоклипове лот коото ср вижда че евреите я сринаха калкто сринаха много други сгради и ги изрсвниха със земята

13

Анонимен

преди 7 месеца

Две ракети от самолет са ударили болницата, евреите да не се правят на умрели лисици! Около 4000 човека е имало там, хората са мислели, че болницата е сигурно убежище и са се криели от израелските бомбардировки над Газа. Жертвите са над хиляда, болницата е християнска, на Баптистката църква.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Тези откъде имат такива мощни оръжия. В Украйна като дават една година , като се уцели сграда и се повреждат един два етажа от нея с няколко апартамента. А тук използват такива , че сриват цели сгради на по 10 етажа.

11

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 15 Виж на видеото - вече излезе! Над 33% от изстрелваните от тях ракети се оказват дефектни и падат където им дойде!

10

Анонимен

преди 7 месеца

Кво се оказва,че оня с мустаците ги е усетил едно време.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Сигурно от балони са го направили, защото те авиация нямат. А втора седмица се вижда, че от въздуха сриват цели квартали със жилищни сгради. Лицемери

8

Анонимен

преди 7 месеца

Изненадващо, дори едно от най-големите и също ляво-либерални новинарски издания във Великобритания, Guardian, публикува доклад, който не само посочва, че Израел е извършил въздушния удар срещу болница в Газа, но също така е бомбардирал онези, които са оцелели и са се опитали да окажат помощ на ранените.

7

леля чичо

преди 7 месеца

не знам за ВСВ обаче това си е истински холокост който в момента се случва пред очите ни , евреите унищожават цял народ , изгарят хората живи с бял фосфор, за 11 дена от началото израел е хвърлил в газа толкова бомби колкото американците в афганистан за 1 година

6

ОТ 15

преди 7 месеца

Аааааа сетих са бе...нал щатската армия бега от Афганистан и им остави най различно оръжите за милиарди...Туй ще да е.

5

Анонимен

преди 7 месеца

Едно време натовците и те така удряха болниците в Белград. Още не са я оправили, за да се вижда истинското лице на ционизма.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Да им се чудиш на евреите ,като са преживели холкост,как не ги е срам да правят същото.Какво са виновни хората в болницата?

3

Анонимен

преди 7 месеца

Кви стратегически ракети ползуват "ИД" бе че събарят цели сгради ?

2

Анонимен

преди 7 месеца

Байдън трябваше да посети Йордания, йорданските власти анулираха посещението му. Йордански граждани са нахлули късно снощи в израелското посолство в Аман, но дипломатите ги е нямало, изнесли са се превантивно.

1

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 7 месеца

Израел, ПРИКЛЮЮЧИ - Край с Израел.....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА....Вече НЯМА ТАКАВА ЗЪРЖАВА......И САЩ Ще Го Оттнесе Покрай Израел......В Момента Гражданите в Блезкия Изток Нападат - Всички Посолството и Военни Бази на САЩ и Израел.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА,