138

Еее

преди 8 месеца

Оста на злото русия иран

137

До Анонимен 126

преди 8 месеца

Брях, ба ти кажи научи ли се да четеш бря? Ха дано ама ... :))))))))))))))))))))))))

136

Нафърфарий

преди 8 месеца

""""Огромна концентрация на огнева мощ край бреговете на Израел. Какво следва?"""" --- "Нищу или всичку!" Едно "необмислено движение" може да се окаже искрата, която да подпали целия Близкоизточен регион! А, нито евреите, нито, арабите, нито пък американците се славят с много ум, самообладание и търпение, тъй, че "шъ поживейм и шъ видим!!!"

135

Ганчо

преди 8 месеца

Нарязал съм си салатка,сложил съм си студена ракйка и чакам да почне пата-кюта-та

134

Анонимен

преди 8 месеца

Смях, вдигнаха всичко що имат срещу диваци с *** и калашници хахаха !

133

До 135

преди 8 месеца

Още има уфси, които мислят, че Путин е имал за цел да превзема цяла Украйна. И то със 120К армия. И слепите вече виждат какво се случва там. Само ти още спиш.

132

Анонимен

преди 8 месеца

До 126 А какво става с контранастъплението?///За да има контранастъпление, трябва да има настъпление, а то е умряло никъде го няма. Когае превземвар Киев, Одеса, Лвов не ясно. Видно е че настъплението към Берлин и Париж няма да е тоя век.

131

анонимен келеш

преди 8 месеца

Значи за президентските избори всичко е ОК,защото Румбата е "наш",обаче за парламентарните и местните ала бала машинки:):):):)Ей копейки нали не си мислите,че всички са будали:):):)

130

Анонимен

преди 8 месеца

До бой по рашкитеКой ще ги прати там? Новомоблизираните жени ли? муахахаха

129

Анонимен

преди 8 месеца

Колкото и да ви е странно това е за замазването на очите на евреите.САЩ не искат война и притиснаха яко Израел да не навлиза в Газа.Байдън заговори за Палестинска държава, а Блинкен въпреки, че е евреин, каза, че за него е също толкова скъп живота на палестинеца, колкото и на евреина. Намеквайки за убитите арабе в Газа от израелската армия. С такава политика след години ще посрещаме бежанци евреи.

128

Анонимен

преди 8 месеца

До 125 Кои избори, онези с ала-балата на машинките ли? Остави тези шарлатании, аз ти говоря за проучване с множество участници, застанали с лицата си и с позицията си.

127

Анонимен

преди 8 месеца

До до 126 Контранастъплението си върви, смело, стремглаво, и безотказно, но назад

126

бой по рашките

преди 8 месеца

Контранастъплението си върви, рашките гинат като мухи, сега и чалмитв терористи ще ги пратят при 72-те девици

125

поредната червена пу

преди 8 месеца

До АнонименСпоред данните близо >45% от анкетираните смятат, че България трябва да се позиционира в съюз със страните от НАТО и ЕС в случай на ново разделение в Европа подобно на това от времето на Студената война.</p>>>22%> от запитаните биха предпочели съюз със страни като Русия и Беларус, близо<st> 4%> биха предпочели "неутралитет/независимост", а 1% са за "самостоятелност/да се защитават националните интереси". Втора по големина с близ

124

До 126

преди 8 месеца

Еййй, верно че имаше контраотстъпление. Бах забравил. Какво става там наистина? xD Зелника, яко страда, защото никой не бръсне за слива вече.

123

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с контранастъплението?

122

анонимен келеш

преди 8 месеца

Ще видим дали са 20% на изборите:):):)Картата на България пак ше бъде синя:):):)

121

Анонимен

преди 8 месеца

Русия ще изчака Израел да се справи с Хамас, и после по същия начин ще заличи терористичния режим в Киев.

120

Недоянхуй

преди 8 месеца

Край бреговете на Израел, а? Да не са решили янките да свалят поредния военнопрестъпен режим? Не бе, няма такова нещо, то Израел е от добрите военнопрестъпни режими.

119

Анонимен

преди 8 месеца

До анонимен кeлeш Само половината ти ник е точен - изобщо не си анонимен. А според съвсем пресни проучвания, които навярно няма да бъдат оповестени, само около 20% от българите са фенове на НАТО - инфо от извора.