69

12345

преди 8 месеца

До пупсик.... Естествено че не съм русофил, пази боже! Просто един съвет към вас, не ставайте джихадисти, по простата пречина, че трябва да си смените и вярата! Не може хем да си православен християни, хем радикален ислямист, едно от двете! А за краварите не знам, има на село едни дето гледат крави за тях ли става въпрос?

68

Рускините скоро

преди 8 месеца

Ще слагат ли бурки ?

67

Ако съм на него

преди 8 месеца

Ще избягам при украинците ще се предам и после мога да взема политическо убежище в Европа . Като се върне и си скъса паспорта ще цъфне и ще върже и ще накриви на диктатора шапката

66

12345

преди 8 месеца

Един съвет към всички русофили! Поддържате си Русия, ама не ставайте джихадисти! Не падайте толкова ниско! Всяка нещо си има граници!

65

Чичо Сам

преди 8 месеца

До Предложение не искам руско искам българското. TV,хладилник,чавдар,чушкопек и завинаги робство (турско немско руско краварско) жалките мишоци сте, комплексари.

64

Анонимен

преди 8 месеца

Те сега искат да минават на китайски коли, били много яки! Много красиви картинки имало в нета!

63

Анонимен

преди 8 месеца

Майко мила какви научно-фантастични сюжети вече измислиха тия от посолството! Така е, като затънеш в roвнa до ушите и няма накъде повече. Видяхме и контранаступ-а колко струва след милиарди изляти на оня евреин gpycaн. Всъщност струва- струва няколко хиляди квадратни метра нови гробищни площи с десетки хиляди пресни гробове. Който не вярва има достатъчно видео материал в нета. Даже не е публикуван от руснаците, а от самите украинци. А и демократичните медии заглъхват когато нещата не са по план.

62

Предложение

преди 8 месеца

Да направим автономия за шепата рус0р0би които мечтаят за блатная. Да не се допускат до нищо цивилизовано от съвременият свят. Дайте им по един москвич, хладилник зил с парче кучешка радост и телевизор рубин. Това ще им покаже как по възрастните живееха по време на руското робство в продължение на 45 години.

61

Анонимен

преди 8 месеца

Най-доброто руско оръжие е пропагандата, по силно е и от атома!

60

Наблюдател

преди 8 месеца

Тук има един единствен захлупен русофил който пише под различни формати едни и същи обиди срещу статията. Мисли си че създава впечетление на мнозинство което мисли като него. Истината е че е един от шепата облъчени *** които повтарят пропагандата на нацистките таас и телеграм от блатная. Дано страната да се спаси скоро от рус0р0бите и да дръпне напред.

59

Мисир К0?

преди 8 месеца

Краката на *** са къси и дебели , също като лъжите които ръси ежедневно за атлантически центове!

58

Русия

преди 8 месеца

ПОСОЛСТВОТО що не ви кажат да пишите, чи 10х американци са утилизирани ф осраината?

57

ХАХА ХА ХА!

преди 8 месеца

"телефонен разговор, прихванат от украинските военни." - то на фронтовата линия и то във Украйна има пълно покритие и 5G ще знаете! работи даже без ток!

56

ХАХА ХА ХА!

преди 8 месеца

"телефонен разговор, прихванат от украинските военни." ха ха ха ха ха ха ха!

55

АНГЕЛ

преди 8 месеца

Помнете ми думата. Същите тези *** които сеят тази пропаганда, когато техния господар загуби войната и се присели в небитието по най-бързи начин ще обърнат палачинката и ще клекнат пред новия господар мислейки си че хем ще си запазят главата , хем и благосъстоянието.Но изпускат едно много важно нещо. Народния гняв и реваншизъм !!!

54

Анонимен

преди 8 месеца

Тия новини от "УкраинскаяПравда" ли ги преписвате или от "Дойче веле"? Не ви ли писна да разпространявате глупости?

53

Анонимен

преди 8 месеца

Абе къде е синчето на Солимон Паси, няма ли да ходи в Израел?

52

Анонимен

преди 8 месеца

До 56: Даже не се пише раша, а гомораша или содомраша, по избор, и не се капитализира никога, даже в началото на изречението :). Няма проблеми да се пише обаче Содом и Гомора :).

51

Българин

преди 8 месеца

Ейй .. това пропагандата не трябва да заспива и събота вечер ...

50

Зельонъй глупаков

преди 8 месеца

Путеня, изгори Путеня!!!Друго не прави, само Путеня