65

Анонимен

преди 8 месеца

Бихте ли ми посочили алтернатива ? Коалиция Костя-Кори и Тошко Африкански!?! Нашите новини тогава ще ги излъчват по 7/8, ОРТ и ФоксКидс!

64

Анонимен

преди 8 месеца

Лъж-лива и кра- длива ти-ква.

63

Анонимен

преди 8 месеца

Българският народ е направил своя цивилизован избор - ЕС, НАТО и свободна стопанска инициатива. Всякакви внушения от изток са нецивилизовани и на много ниско еволюционно стъпало.

62

Анонимен

преди 8 месеца

Денко джуджето каза в новините "Няма как това да стане, поради изискванията на ЕС, но трябва да се преговаря с енергетиците". За какво да преговарят тогава?

61

анонимен до Ан.67- А

преди 8 месеца

Явно и вие сте участвали в кражбата , та ви е ясно всичко, иначе от къде ще знаете, от пропагандата на БСП членове, на шарлатаните, от монтираните снимки на пачки и кюлчета и от много други червени "доброжелатели", които ни натикаха в блатото. Смешници дал бог и ви е драго, че сте от тях.

60

абе

преди 8 месеца

нали се прегърнахте с шарлатаните - защо плачеш? баба ти е казала за зимнината, ама най-важното не ти е казала,че ОРТАШКОТО ИМАНЕ И ГАРГИТЕ НЕ ГО КЪЛВАТ!....народа ще ти го каже с революция най-късно през януари!...никой няма да ви търпи повече - бягайте в любимата ви украйна, путин и вас ще оправи!

59

Анонимен

преди 8 месеца

Честита ви Истанбулска конвенция, скоро и честита ви разбита енергетика с тези управляващи!

58

Анонимен

преди 8 месеца

"И страната ще съборим, ако трябва"---------Това е основното, което правите набедените за "демократи"- рушите държавата по нареждане на стопаните си.

57

Анонимен

преди 8 месеца

Здравейте русофобчета! Заредихте ли днес вашите стари димящи таралясници с Путинско гориво? Ах вие мушмороци, защо спонсорирате Путинския режим?

56

Анонимен

преди 8 месеца

66 Направи я, защото Брюксел искаше да я направи, но през Гърция, заобикаляйки България. Тази тръба е българска и носи печалба от транзитен такси. Построена е с одобрението на Брюксел.

55

Анонимен

преди 8 месеца

Правителството е компрометирано от зависимости с Русия и Турция и колкото да се прави на проевропейско! А както в историята се знае, руснаци и турци са патологични лъжци, те не различават лъжа от истина!

54

Ралица

преди 8 месеца

Успех на ГЕРБ

53

Анонимен

преди 8 месеца

Важното е, че паметникът на красняя армия ще рухне, а с него и руските платени партии у нас.---Браво! И страната ще съборим, ако трябва, но този паметник няма да остане да стърчи и да ни напомня за ужасното комунистическо робство!

52

Анонимен

преди 8 месеца

В Сан Франциско ще плащат по 1300 долара на трансджендери, затова че те са трансджендери. С преимущество са черни и латино трансджендери, такива които проституират и болни от спин. Нашите съюзници и шефове са уникални извращенци!

51

Анонимен

преди 8 месеца

Рискът България никога да не достигне богатите в ЕС е реалност, която ще остане, докато шарлатаните ПП,ДБ са на власт, докато менторите им от ДС и петата колона на Русия в България, съществуват в държавата. Докато невежите и озверели неофашисти от "Възраждане" са в парламента, джкато БСП слугува на агресора Русия. ГЕРБ нямаше друг избор, в стремежа си, да неутрализира руския слуга в България Румен Радев и марионетните му правителства, освен да подкрепи некадърниците ПП,ДБ. За сега...

50

Анонимен

преди 8 месеца

Важното е, че паметникът на красняя армия ще рухне, а с него и руските платени партии у нас.

49

Анонимен

преди 8 месеца

Не съм очаквал, че Милиционер Бойко от Банкя, тримата комсомолци от Канада, дошли тук по поръчение на САЩ да разнебитят държавата ни, Ристо Иванов и генералчето прокурор заедно с Пеевски от ДПС за няколко месеци ударно ще подготвят и променят Конституцията,както им уйдиса. За да не се повтори тази инициирана от ПП и изпълнена от ГЕРБ и ДПС партизанска акция, първата работа на новото правителство след сваляне на продажния триумвират следва да бъде вкарване на тези депутати при бай Ставри.

48

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 8 месеца

А какво е решението Кой може да каже и да го задейства

47

Анонимен

преди 8 месеца

Русия мачка укронацистите, а русофобите мачкат на Джо Бидона повехналите топки!

46

Анонимен

преди 8 месеца

А ако върнете парите, които откраднахте за 12 години управление, ще имаме да харчим за 30 години напред.