10

Народен Представител

преди 8 месеца

5 Не казвам че между нас българските политици няма измамници свързани с различни сенчести бизнеси и офшорки,но защо пропускаш факта че всичко в България е мафия и се управлява от картели в които са замесени комунисти ограбили народа ДС чИнгета олигарси и мутри служещи на Путин!

9

Хе Хе

преди 8 месеца

ЕС фалира. Идва Ваймар. Официално на Франция и трябват 250 милиарда заеми да закърпи бюджета за година. На Германия двойно и тройно повече със зелените простотии. Магарето икономика умре от зелени простотии. 30 години България е жив пример какво го чака ЕС. Вече не е перестройка а модерно зелена икономика.

8

ОСТАВКА!

преди 8 месеца

На некомпетентното и корумпирано правителство!

7

Анонимен

преди 8 месеца

Всеки народ си заслужава съдбата !

6

Анонимен

преди 8 месеца

ми цените на българските храни са почти два пъти по скъпи от руските и то в МОСКВА !!!!! Вие не сте роми вие сте отделнана порода глупави да и трудно да ви кажа ХОРА!!!! И ЗА КЪВ НИ Е ЕС - зада сме роби !!!

5

Пабло Ескобар

преди 8 месеца

Всичко в Б Гето е картели

4

Закономерно

преди 8 месеца

Поскъпват горивата , поскъпват продукти и стоку. Елементарно и закономерно. Уйде коня у реката кочияшите от Харварда и посолството барабар! Които не слушка, той не папка!

3

Ще спре когато

преди 8 месеца

Комунистите спекуланти отидат на почивка в Малашевци

2

Анонимен

преди 8 месеца

Поскъпването на основните храни не спира, защото нашето правителство спонсорира бендеро-нацисткия киевски режим. Цената я плащаме ние.

1

Анонимен

преди 8 месеца

ПП ДБ в действие. Познайте, ако ни набутат и еврото за каква спекула и инфлация ще става дума.