58

Анонимен

преди 8 месеца

Нормално. Аборти правят хора от ниските социални прослойки. При 7% интелигенция у нас и бачкер до бачкер под бачкер над бачкер какво да очакваме?! Най-пpocтатa нация в ЕС, затова и най-бедната.

57

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 86 Да, в социалните домове е пълно с дечурлига,но за беличко такова се чака на опашка и се дават огромни подкупи от кандидатосиновителите.

56

Анонимен

преди 8 месеца

До България е /88/ Да, така е, но не са етнически българки, а едни други, изхранени с парите на българските данъкоплатци. А ти, сине майчин, ще бъдеш интимен с българка само в мокрите си сънища. Знаеш го, затова си озлобен. Хайде, бягай да си изтеглиш от банкомата социалните помощи. Работещите българки са си платили данъците, та затова има и ти какво да ядеш.

55

Хахахахахахахахахаха

преди 8 месеца

Всъщност статистиката е добра! Нежеланите деца се гледат зле. Зле гледани деца се превръщат в престъпници. Ако си направите труда да проучите ще установите, че точно легализирането на абортите в САЩ намалява престъпността! Има книги! Четете ги! Иначе ще ви промиват мозъците още 40 години! Конкретно по тази тема и правено изследване и е доказана корелацията!

54

Архангел

преди 8 месеца

89 И ти си част от тия от които нищо не става

53

АНГЕЛ

преди 8 месеца

От повечето БГ-та нищо нестава. Защо да имаш отговорностти като може и да нямаш?Защо да се грижиш за някой като може и да не се грижиш? Нямаш пари! Защо ти е да си напрягаш сивото вещество като може да викаш за САЩ и да си слуга на заплата цял живот!!

52

Питам се

преди 8 месеца

Ще доживеем ли някога да прочетем поне веднъж в многобройните сайтове за запознанства текст, написан от български мъж, който да е в смисъл "Скромен млад мъж търси съпруга, която да му роди минимум три деца"? Търсят съвсем други неща и забравят сентенцията "Кучето скача според тоягата". През всяка епоха девойките се стремят да бъдат точно такива, каквито се търсят от младите мъже.

51

Анонимен

преди 8 месеца

В държава където времето е на седесарите, обикновеният човек трудно вирее.

50

Анонимен

преди 8 месеца

До 62....Защо да не работи евроатлантическата система.Щом 3 милиона избягаха на Запад , значи е работеща А иначе като цифра не намаляме...3 милиона на Запад .Плюс 6 милиона в България , стават 9 милиона..О тревожното е , че качеството се изменя.Ожаче това няма да откриете никъде Например , колко са българите и колко ромите.И къде по региони.Но това явно е българският център за стъкмистика.Да ни брои.

49

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен "Твърде много жени стават жертва на изнасилвания, които по различни причини останат ненаказани!" ------------------ сбърка държавата... тука се говори за България, а не за швеция или германия.

48

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен "България загива бавно и безславно, факт!" --------- под строгия контрол на нашите ефроатлантически "партньори", които за 30 година направиха живота в България невъзможен!

47

Байдън съм

преди 8 месеца

57 Не съм комплексар и не ми трябват маркови дрехи и G класи за да се почуствам пълноценен защото съм пълноценен те ми трябват защото ми харесват да си правя кефа и да унижавам нас рани те комунистически болшевишки под х уйници но всъщност мога да ни унижавам и без тях.А и все пак никой в тази ши б Ана държава нява право да ви държи сметка с парите ви изкарани с честен Труд какво ще си купя,Не съм зърнар и не получавам помощи от ЕС и БГ и не тровя хората с забранени от ЕС пестициди!!!

46

Анонимен

преди 8 месеца

Твърде много жени стават жертва на изнасилвания, които по различни причини останат ненаказани!

45

Анонимен

преди 8 месеца

Активни Въглени

44

Бонго Бонго

преди 8 месеца

Във Варна, ако не дадете 500 лв на акушерката чао какао на масата.

43

Анонимен

преди 8 месеца

България загива бавно и безславно, факт! ОН има доклад публикуван 90-те че БГ ще е 5млн население през 2050г и от тях всеки 5-ти ще е ташунко. Загиваме и на никой не му пука.

42

Анонимен

преди 8 месеца

Раждаш бебе и после ти дават там някакво без значение твое ли е, или не. В такава държава по- добре да не се размножават.

41

Анонимен

преди 8 месеца

Ако ги кастрират в ранна детска възраст няма да се налага да дават грешни пари за аборти. И без това в тая държава всички са ск.от.ове

40

Анонимен

преди 8 месеца

България е на първо място и по % на разводите и намаляване на населението в световен мащаб.

39

До 52

преди 8 месеца

До До 45 - Моля?? Невиждаш връзката между финансовите възможности и качественото образование? Е, щом като е така, няма смисъл да ти се обяснява. Дори няма да те питам дали знаеш колко струва да си поръчаш ценна книга чрез служба "Международен книгообмен" и да си я ксерографираш. Защото да купиш самата книга ти излиза още по-скъпо. Не всичко е качено в мрежата. Няма да те питам и колко такива книги трябва да прочетеш годишно, за да надграждаш знания и да не изоставаш в професията си.