30

Анонимен

преди 9 месеца

Споко. Всичкото тех съпорт, всичкото сървис деск, всичкото лелки с ексели се водят ИТ. Програмистите не сме ИТ. Квалифициран програмист в момента взема между 7 и 15. Менижърите вземат повече. Пиша го да се успокоите малко.

29

Анонимен

преди 9 месеца

40, глупости! От твоята ниска позиция може и така да изглежда. Действителността не е такава. Жалко за живота ти. Изпълнен с лъжи.

28

Таня

преди 9 месеца

Ууу... тоз на снимката голям пакет има

27

1

преди 9 месеца

2 000 000 '' софиянци " IT аме като лъжете кой Ви вярва ???

26

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен (31) Прав си. Добре платена работа в ГЕРП и при Прасчо наистина колкото щеш. Само целуваш ръка на Банкя-Сараите( може и друго да ти подадат да целунеш) и жена ти минава през леглото на някой и си готов. Питай Сталийски!!

25

Анонимен

преди 9 месеца

37, работа има. Добре платена също. Ама ти като не ставаш.... никой не може да ти помогна. То и никой не ви е длъжен!

24

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя средностатистически сУфиянец всъщност е новодошъл от прованса селььо.Аз чист софиянец програмист НЕ познавам!!Всички са от чукаците.Отделно в София към настоящият момент ако има и 5% чисти софиянци (поне 3 поколения назад) ще си е чудо. Всички са мИекат-киек. Така че статистиката ви е вятър работа.

23

Анонимен

преди 9 месеца

Защо се снишават обявилите се за програмисти с 30 -40 хиляди лева месечна заплата и не се включат тука да оборят твърденията за заплати по 5- 6 хиляди ? Хайде по-смело ! Или последното ви е непозната дума ? :)

22

до Куку

преди 9 месеца

Не си в час.Всичко дето се случва все още е и се заповядва от от Москва!

21

Гошко

преди 9 месеца

Средно статистическия софиянец бил ,,IT специалист" моляти се.Мога да си представя остананилите ,,софиянци" от ,,по-горните" сектори.Между другото не познавам нито един софиянец работещ в тази свера.А нещо за останалите софиянци? Те по колко заплата взимат?

20

Гошо...Тъпото

преди 9 месеца

Лозарска бригада в ТКЗС. Отива бригадира при звеноводката,герой на труда.- Лельо Пено,утре ще идват журналисти от София,трябва да им дадеш...интервю.- Кво е туй интервю,бе Гошо?- Не знам,за всеки случай се...подмий отдолу.

19

Анонимен

преди 9 месеца

гледам и не вярвам на ушите си тия май правят и статистиката за изборите

18

Анонимен

преди 9 месеца

До 24.Държавата си отива икономически и демографски, не знам откъде ги изкопават тези оптимистични стъкмистики??Държавата демографски не си отива.Имаме 72 хиляди украинци останали ,плюс върнали се от чужбина и плюс това не сме 90-те .Добре платена работа в БГ колкото щеш

17

Анонимен

преди 9 месеца

1/3 значи са софтуеристи с 2600 лв, 1/3 са пенсионери, 1/3 са роми и ако има деца или други занятия, сметката не излиза

16

Радослав

преди 9 месеца

И трябва да сме изумени, че в София е най голямото БВП ли? Еми нормално е след като БВП е мерило 2 лева през колко ръце са минали и след като София е 50% услуги и 50% държавна администрация. Я извадете статистика износа които тръгва от София колко е и тогава ще се види,че София освен хартия и корупция нищо друго не генерира! Инвестиции най много били, Еми нормално след като всяка фирма която печели европроект е софийска заради корупцията. Всички държавни поръчки се възлагат от министерствата.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Новината е, че строителството е със спад от 25%, но цените са вдигнати ПО 3-5 пъти и ще продължават да вдигат. Купувайте, че не остана.

14

Куку

преди 9 месеца

Под статия за София пак се почна спора около Русия. Абе вие и под рецепта за козунак сигурно ще намесите Русия.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Държавата си отива икономически и демографски, не знам откъде ги изкопават тези оптимистични стъкмистики??

12

До Най

преди 9 месеца

Точно в Нурилск съвсем не е така. В интернет има достатъчно информация за Нурилск, направи си труда поне да прочетеш.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Съпоставени с броя на населението,чуждите капитали в София достигат 11,2 хил. евро на човек от населението а фона на 4,1 хил. евро средно за страната.Като държава сме с 15 хиляди долара на глава от населението а София с 45 хиляди бвп на глава от населението .