19

Ужас

преди 8 месеца

Хората на маджо и трактора ни нулираха като през -90 те когато прохождаха

18

до 24

преди 8 месеца

Кой те би да се забъркваш с лихварите? Манстирски ливади запад и опел на лизинг ако е живот за теб- браво. Другият вариант е обратно на село, да се измажете къщите, да си развивате района и да не мрънкате.

17

до 26

преди 8 месеца

60 лева само Тока за Пълният ти Хладилник - Не ПоКриВат, следващият път дано ПараПеткова Плати и Наеми Тр0лове с пове мъничко Акъъл! всъщност със 60 лева вече дори само Водата на месец не може да си платиш за 3-членно семейство с нормална Хигиена!!

16

Проста сметка

преди 8 месеца

60 лв. ток/м., 150 лв. тец(6 месеца през отопляемемия период), 4 седмици има месеца т.е. пълен хладилник за по 150 лв. седмично пазаруването, интернет+телефон+каблеарка 80 лв = 890 лв през зимата и 740 лв месечно през лятото. На тоя с 2000 лв дохода които не му стигат вероятно пие и/или се дрогира.

15

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 8 месеца

Скоро и 250 000 няма да Стигат - аз ще НаПравя Всички Българи Милионери като Венецуелците!

14

2500 Може Да Стигат

преди 8 месеца

ако Имате Собствена Панелка от Комунизъмът, ако Имате 30 годишна Ипотека за Апартамент и Кола, тия 2500 лева на месец не стигат само Месечните Вноски към Лихварите да си ПоГасите!

13

Мда

преди 8 месеца

Сега са -2500 зимата ще са -5Промяната продьлжава

12

Анонимен

преди 8 месеца

Тъй като съм се убедил още преди десетилетия, че "българската" държава е абсолютно мафиотска и е враг на българите, при това жесток враг, лично аз правя всичко, което е по силите ми също да воювам с нея. Каквото повикало, такова се обадило...

11

Анонимен

преди 8 месеца

От толкова злоба да не вземеш да развиеш някой рак. Че тогава именно теб може да те няма. Така , както обясняваш на другите да ги няма. То бива омраза , но колко пък трябва да си нещастен , че да съскаш така.

10

Я да видим

преди 8 месеца

(2500 / 30) / 3 = 27.77лв на ден на човек. Като извадим сметките и битови разходи то остават някакви смешни пари колкото за ядене колкото да не умрем от глад. Ако се живее под наем и се изплаща заем тогава положението е плачевно. Ще се яде само по 1 път на ден. Жив концлагер.

9

Анонимен

преди 8 месеца

За двучленно, след като платя наем от 700 лв , 3700 едвам ни стигат а не ходим нито по заведения , никъде, само храна сметки, гориво

8

Анонимен

преди 8 месеца

До 5:Като минем към еврото още по-зле ще стане.Инфлацията ще изяде спестяванията на българските граждани.Урсула свърши парите и е метнала око на нашите,които са гарант за валутния фонд като ще даде част от тях на Кокорчо.Това е кражбата на века.

7

Ям само продукти

преди 8 месеца

На френската марка President

6

Анонимен

преди 8 месеца

2500 лв може би в дълбоката провинция и то преди 2 години, кви са тия остарели данни, я сметнете инфлацията колко е за полседните 3 години

5

Да бе да

преди 8 месеца

Аз живея сам като куче и със 2000лв бюджет на месец едвам оцелявам. Нито имам заеми нито нищо. Всичко отива за елементарни неща. Лукс няма. Пък ако трябваше и деца и жена да храня и да плащам сметки за цяло семейство то ще трябва да бачкам по 12 часа на ден само да не умрем от глад. България е доброволен трудов концлагер! Това е. Бачкаш като луд и пари все няма. В същото време стоките в магазините по скъпи отколкото в богатите държави. Геноцид! Това е.

4

Show me the money

преди 8 месеца

В Заддунайкята е най скъпо от в всички страни от ЕС.Да минаваме към Еврото и край на Заддунайския обезценен леф!

3

Анонимен

преди 8 месеца

500лв наем или кредит минимум, сметки ток вода телефон 300, билетчета или кола още 200-300 и им остават по 10-15 лв за закуска 10-15 за обяд и толкова за вечеря. За дрехи и общи други разходи не споменавам.тоест 2500 да оцелееш а не да живееш

2

Христо Христов

преди 8 месеца

Хахаха... още 2000г ги правех тези пари. Затова не ми пука за ес и нато. Когато и да умрат, все ще е късно. Само на неграмотните и некадърни про'с'таци им пука за ес и гласуват за него, щот чакат да им ДАДЕ "европейска МРЗ".

1

Анонимен

преди 8 месеца

То тук пп ги дава 2500 на украинските фашисти ,не плащат винетка,гражданска ,данък ,и това ми кажи че тая партия е българска ,за изборите за ПП октомври да гласуват украинците )