103

Реалист

преди 9 месеца

А то пък сегашните ни "приятели" се различават от Русия като стане дума за интересите на техните васали...

102

Анонимен

преди 9 месеца

Вън геконите от парламента,дори да се опразни

101

Анонимен

преди 9 месеца

"Трябва да гледаме нашите интереси", го казва човек, който синхронизира постовете в държавата с американското посолство. Това, което не разбират хората е, че под наши интереси, той визира техните лични интереси.

100

Анонимен

преди 9 месеца

3...6...9,масонски цифри и"особени"исторически дати

99

Анонимен

преди 9 месеца

Русофилите много ги е страх от български национализъм. За тях българите трябва да бъдат мачкани и да се кланят.

98

Българин

преди 9 месеца

Рушистите, кажете нещо по изкзаванато, лъжа ли е?

97

Марта Еачкова

преди 9 месеца

Кирее,омръзнахте ми с тоя Денков...Купи ми пушка,че и Мара Габи с вас да подпукам!Да не съм Марта ,ако не го направя с "АРТА"....

96

По същество

преди 9 месеца

Ау, колко си мизерен. Няма да изпуснеш момент да разделиш народа и да наплюеш Русия в полза на сегашния си господар.40245

95

БАНко

преди 9 месеца

СЛАВИ ТРИФОНОВ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ СТО ПЪТИ ПО ДОБЪР ОТ ТОЗИ ПРЕДАТЕЛ !!!

94

Анонимен

преди 9 месеца

Хибридна агресия и насъскване и сега ,и отвън ,и отвътре.Ни да се снижиш,ни да се противопоставиш.На това ли разчиташ Денков.

93

някой

преди 9 месеца

Ами и това - преди 34години - предани комунисти, а сега войствени демократи.

92

До bbb

преди 9 месеца

Текста на Берлинския мирен договор е публикуван,можете да го прочетете и да придобиете впечатление за геополитиката на тогавашните Велики сили.Това,че Русия печели войната с Османската империя през 1878г.не означава ,че е могла сама да определя геополитиката на Балканите.

91

ПроСоТо

преди 9 месеца

ама тоя прекалява с гьонсуратлъка си!!!...Уж требало да не гледаме чужди интереси,а ТОЙ САМИЯТ СЛУГУВА като усърден чирак на чуждите интереси !!..Гьонсуратлък?...Може би нещо много по-отровно ..

90

Освоободителката

преди 9 месеца

"Доскорошната ни освободителка" - алоооууу, Неадекваденков, освободителката е завинаги не е доскорошна

89

ДВИЖЕНИЕ 3.МАРТ.

преди 9 месеца

Е РУСКО, АНТИБЪЛГАРСКО ДВИЖЕНИЕ, ЦЕЛЯЩО ДА СЕ РАЗЕДИНИ БЪЛГАРИЯ И ПАК ДА ИМА 2 БЪЛГАРИИ - ИСКАТ ДА УНИЩОЖАТ СЪЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ И ДА ЗАЛИЧАТ ДАТАТА 6.СЕПТЕМВРИ. ИСТИНСКИЯТ ДЕН ЗА ПРАЗНУВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ....

88

Анонимен

преди 9 месеца

Денкин,как си станал академик бе използван интимен предпазител?Че ти не знаеш историята бе из ме кяр .Може ли един неграмотен човек,с ниска интелигентност да е академик?Срам...

87

Анонимен

преди 9 месеца

До Денков-срам за БАН! Турция получава Кържали и родопите. Те са върнати на Бъ;гария чак 1912 г. Така че съединението не е успешно навсякъде.

86

Анонимен

преди 9 месеца

Е там е работата! Системата за разпознаване "свой - чужд" не работи. Разрушена е малко след 1989г. Затова някои си мислят, че не се подчиняват на интересите на чуждите държави.

85

ЬЬЬ

преди 9 месеца

Към радев,бсп,възраждане и всички заблудени русофили---на фасадата на Народното събрание пише "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА",а не слава на 3 март,разделил с помощта на русия България на две.Ето защо нашият национален празник трябва да е 6 септември-ДЕНЯТ НА СЪЕДИНЕНИЕТО.

84

Денков-срам за БАН!

преди 9 месеца

Най-големият враг на Съединението е Австро-Унгария. Сърбия е подтикната да нападне България от Австро-Унгария, а когато военните действия се пренасят на сръбска територия, спец-пратеници от Виена предупреждават княз Александър I Батенберг, че ако командваните от него войски не спрат настъплението си, то те ще трябва да се бият с армията на Австро-Унгария. Дори Османската империя не предприема военни действия за възстановяване на статуквото в Източна Румелия. Срамота е академик да не знае това.