81

Анонимен

преди 1 година

Не само пастата за зъби, шоколада, дезодоранта са под ключ. Нощем целите магазини, входните им врати са омотани с вериги, а пред витрините им лежат, стоят в поза "Г" и повръщат стотици дрогирани еднополови.

80

Василев

преди 1 година

А в украинските магазини крадци с автомати също разграбват стоките!Това е животът бе селяни прости, навсякъде се краде, а в България се крадат милиарди, поради тази причина пътищата са разбити, здравеопазването е смъртоносно, и така нататък и така нататък!Мен пък ме краде топлофикация и мобилния оператор, с надписване на сметки и вкарване на допълнителни програми,както и бензиностанцията ми помпа въздух на колонката!Едно време м.а.й.м.у.н.и.те нашите прародители са си крали храната и жените!ЦРУ!

79

Анонимен

преди 1 година

По кръстовищата в големите Американски градове е пълно с просяци. Аз толкова много просяци не съм виждал. И храна просят. Жалка гледка цели семейства живеят в кашони крй пътя и протягат ръце към колите на светофара. Това в Европа неможеш да го видиш

78

Анонимен

преди 1 година

На това му се вика бананова република... и същите тези са ни колонизирали..

77

Анонимен

преди 1 година

Кви 1300 долара квартира, в Атланта има къщи по 50-60 хиляди долара

76

Анонимен

преди 1 година

Аз имам комшия който се пенсионира там като шериф мисля че беше в сиатъл там е по зле от тук да си пенсионер , но не пожела да остане в България отиде в една военна база в кипър

75

До 69

преди 1 година

И в София за сам човек да оцелееш ти трябват между 2500 и 3500 лева.

74

Американофил

преди 1 година

В сащ 1300 долара квартира живееш с още 20 човека в голяма зала на триетажни легла нещо като в казармата

73

Гай Баньо

преди 1 година

Хамериканската мечта в действие! Какво друго да очакваш от държава създадена от авантюристи и бандити?

72

Анонимен

преди 1 година

E има лека турбуленция но то не може винаги да си милионер. Още малко ще ми кажете че в САЩ гладуват.

71

Софиянец

преди 1 година

АМА КАК ТАКА ТОВА Е ЛЮЛКАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА И НАЙ-ВЕЛИКАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА! НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ТОВА СА ФЕЙК НЮЗ!!!

70

Анонимен

преди 1 година

Гладна мечка хоро не играе.Тези милиарди които Байдън насочва към Украйна са от помощите за бездомните и от здравеопазването.Улиците на ЛА и Ню Йорк са пълни с бездомни клошари.Клошарите в Америка са повече от населението на България и постоянно растат.Всичко това може да доведе до бунт на клошари и бездомни в най скоро време.Сега нападат магазини скоро може и в домовете на богатите да влизат.

69

Анонимен

преди 1 година

В сащ вероятно е било хубаво преди 30/40 години сега обаче за да оцелееш ти трябват в зависимост от това къде живееш межди 2500 и 3500 долара месечно. За да оцелееш! И то ако си сам, с дете ли си пет и половина

68

Анонимен

преди 1 година

Как да гепим шоколад от Кауфланд ? :)))

67

Анонимен

преди 1 година

Как да гепим салам от Кауфланд ? :)))

66

Анонимен

преди 1 година

В ютюб е пълно с американци и бели и черни, които са емигрирали в Европа и качват клипове и не искат и да припарват повече до САЩ. Има такива в Германия, Холандия, Испания, Полша и др.

65

Анонимен

преди 1 година

Гладът е по-силен от тока.

64

Анонимен

преди 1 година

Има клипове как си разграбват магазините в Америка.Направо влизат с маски и започват да товарят на колички каквото им падне и изчезват.Служителите само гледат и снемат с телефоните.Доста са бързи за има няма минута натоварват със стока здраво и газ навънка.

63

Василев

преди 1 година

Едните крадат , защото са клептомани, други за да продадат стоката, трети от безпаричие,и други защото мислят че веригите ги ограбват!не може да правите генерални обобщения, че идва края на долара и Америка, вече черните превземат страната, или край всеки трети е бедняк!Животът е жесток селяни прости!Агент Рон Грейди!ЦРУ!!!

62

Анонимен

преди 1 година

Те затова ли в Калифорния искат да се отделят от САЩ? Който не вярва да потърси в нета "Република Калифорния" Движението за отделяне е от преди 15 години и не е Руска измислица