87

Анонимен

преди 10 месеца

Тгарев трябва да подаде оставка! Щом работи с такива съветници, значи е като тях! Оставка на Тагарев!---------------------------------------------------------------------Герберските т.ролчета пак са им спуснали опорки и задания. Само се чудя следващият опит за саботаж с цените на бензина ли ще бъде пак, че ги гледам всяка сутрин ги вдигат с по 1 стотинка

86

Хитлер до 88

преди 10 месеца

Президента ни руснак,министъра Канадец,Бойко испанец...

85

Анонимен

преди 10 месеца

Мустафа си помисли, че в София може да се държи както се държи като си иде на Рибново. А имено като месния бей....

84

Анонимен

преди 10 месеца

Ако е злоупотребил - да си понесе наказанието. Но няма да ме учуди, ако сестрата се окаже близка на някой гербер или дори член на герберска организация и съчинява компромат - не случайно навсякъде пишеха и се натрапваше - съветник на ТАГАРЕВ

83

Анонимен

преди 10 месеца

Външния ни министър, Украински агент, съветника му Турчин.. и България имала национална сигорност???

82

Анонимен

преди 10 месеца

По очите му си личеше, че лъже. Притесненият стресиран баща не знае колко са шевовете- седем или осем?!?Стига, бе......Високо образования съветник нарича сестрите "акушерки"Това даже не е смешно,*** виц някакъв....И още нещо- явно не функционира добре под стрес. Какъв съветник може да е тоя?!? Вън, вън, вън...Защо журналистите не питаха и майката да разкаже, нали бяха у дома му? Сигурно защото ПР-ите не е имало време да репетират и с нея:-) Ама и ние не пасем трева де:-)))

81

Анонимен

преди 10 месеца

Демократична България . Естествено няма грам срам и няма и да се извини, а ще се опита да не се върне на село, като обвиянава другите.

80

Козяк се обажда

преди 10 месеца

Всеки може да изпадне в неговата ситуация.

79

ПП-ДБ молитва

преди 10 месеца

Един е Тагаренко и Мустафа е негов съветник!

78

Анонимен

преди 10 месеца

Вместо да чака в Пирогов и да се прави на важен,да бе закарал малкото резне при фелдшера в родното Рибново,там няма да чака, защото е големец в София.

77

Вьзмутен

преди 10 месеца

Добре какво е направил сьщият за подобряване на здравеопазването за по добра работна среда на лекари , сестри , санитари за модернизиране на болници , за нормални вьзнаграждения на тези хораНе този наглец а лекарите трябва да искат обяснения от негоЗнаете ли , че в болниците липсват масово сестри , санитари , лаборатории

76

Анонимен

преди 10 месеца

Сега след като вече е натрупал опит като се е сблъскал челно с нашенското здравеопазване, трябва да го преместят от МО и да го направят съветник в Министерството на здравеопазването.

75

Нане

преди 10 месеца

Тоя е една мър. Ша от която нищо не зависи... Но си представете, колко краваристански османллии са набутани по службите на продажното ни краварско правителство.... Прав е Президента... Време е за война... ===)))

74

Пахахаха

преди 10 месеца

Стандартен кризисен ПР. Нищо оригинално. Обикновен *** с власт. Ще продължи да седи в кабинет и да клати крака.

73

боко

преди 10 месеца

да го иска от майка си

72

Исторически парк

преди 10 месеца

Торчен завършил педагогика е главен военен съветник на България?!

71

Усетил е тръпката

преди 10 месеца

от здравната реформа :D

70

Демократ

преди 10 месеца

Може да правят на нищо разни хора лекари и сестри които понякога спасяват човешки животиДа работят на няколко места за да могат да се издьржат тук включвам и санитарите които някак винаги са пренебрегваниДа получават африкански заплати - но имат банани в изобилие както им обещахме на митингите

69

Анонимен

преди 10 месеца

Брей, няма и денонощие и вече е изфантазирал история, достойна за индийски сериал, в който на фона на релаксираща музика, се сменят сцени на близък кадър на героите, които мълчаливо проливат крокодилски сълзи.

68

Анонимен

преди 10 месеца

Тгарев трябва да подаде оставка! Щом работи с такива съветници, значи е като тях! Оставка на Тагарев!